Dzieci OnLine

Na luzie... - objawienie?

Anonymous - Wto 05 Kwi, 2005 16:49
Temat postu: objawienie?
Przyszła do mnie kolezanka i jak spojrzalysmy w okno to zobaczylismy czlowieka ubranego w biała sutanne,w bialych wlosach.To byl męzczyzna.Wysoki,szczuply,szedl tak..srednim tempem.
Moze uznacie mnie za wariatke,ale to mogl byc Papiez tzn. objawienie..

Czy ktos mial podobnie?
nidhogg - Wto 05 Kwi, 2005 16:55
Temat postu:
Gabra - za duzo tv.
frigg - Wto 05 Kwi, 2005 16:56
Temat postu:
albo chleb byl ze sporyszem....Wink
Anonymous - Wto 05 Kwi, 2005 16:58
Temat postu:
nidhogg napisał/a:
Gabra - za duzo tv.

omg?
moja kolezanka tez to widziala.
a pozatym ja bym sobie nie żartowała z tego..
Anonymous - Wto 05 Kwi, 2005 17:15
Temat postu:
Sorki, że przerywam, ale czy mógłbym się dowiedzieć, co to jest sporysz? XD
XP
frigg - Wto 05 Kwi, 2005 17:25
Temat postu:
jest to grzyb zerujacy na zbozach....wywoluje on halucynacje, z niego zostal stworzony czesto dzis uzywany narkotyk zwany lsd czy kwas...w przeszlosci czesto dochodzilo do masowych zatruc sporyszem jako, ze maka byla nim skazona a w efekcie chleb....
Anonymous - Wto 05 Kwi, 2005 17:26
Temat postu:
No... to miałem prawo nie wiedzieć Razz.
Dzięki za wyjaśnienie ^^. Niech Ci to bozia w dzieciach wynagrodzi, albo jak tam sobie zechcesz XP.
Noid - Wto 05 Kwi, 2005 18:18
Temat postu:
Co do jakiegos objawienia to mi sie objawil... pingwin xD Normalnie ide sobie ulica, wieczorny spacerek z psem (weekend, wiec bylem po kilkunasto godzinnej sesji przy kompie) i nagle na scianie bloku zobaczylem pingwina xD Tak stalem i patrzylem sie na niego, na szczescie kumpel przyszedl i wytracil mnie z transu. Jezeli chodzi o tego faceta co widzialyscie to nie mam pojecia czy to bylo objawienie, halucynacja czy jeszcze co innego =]
nasty_girl - Wto 05 Kwi, 2005 18:42
Temat postu:
to moze sobie szedl tamtedy ktos w bialej sutannie ?
Papierowa Tęcza - Wto 05 Kwi, 2005 19:47
Temat postu:
ha! a moze to wszystko to zwyczajne dowcipy siwego pingwina w bialej sutannie? :\
nasty_girl - Wto 05 Kwi, 2005 20:12
Temat postu:
TEchnion.... lol Smile
altruista - Wto 05 Kwi, 2005 20:15
Temat postu:
gdyby nie biala sutanna, to rzekl bym ze to wiedzmin
Papierowa Tęcza - Wto 05 Kwi, 2005 20:22
Temat postu:
altruista napisał/a:
no to moze to to wiedzmin uciekajacy z domu wariatów ? (takie cos podobnego do sutanny bialej nosi sie w wariatkowie Razz)
Akacja12 - Wto 05 Kwi, 2005 20:57
Temat postu:
hehe =)
Anonymous - Wto 05 Kwi, 2005 21:37
Temat postu:
Tenchion napisał/a:
altruista napisał/a:
no to moze to to wiedzmin uciekajacy z domu wariatów ? (takie cos podobnego do sutanny bialej nosi sie w wariatkowie Razz)

Się to kaftan nazywa. Razz

Co do całego postu... to nie wiem, mi się nic takiego nie prztrafiło (poza tym, że patrząc w tył lusterkiem zobaczyłam rękę zakrwawioną na ziemi, ale to pewnie przez to, że mi się nudziło ;>)
nasty_girl - Wto 05 Kwi, 2005 21:45
Temat postu:
jak ja sie ciesze ze ja takich "objawien" nie mam.. moze to dlatego ze nie mam czasu zeby sie nudzic
Pulkownik Nikt - Wto 05 Kwi, 2005 23:36
Temat postu:
Tak ! To to ! Mialem dokladnie to samo !
czy znaczy ze jestenm w ciazy? gdzie mozna dostac tampony?
Anonymous - Sro 06 Kwi, 2005 20:16
Temat postu:
jak zwykle jaja robicie ==''
Pulkownik Nikt - Sro 06 Kwi, 2005 20:25
Temat postu:
Troche trudno mi zachowac powage podczas czytania tego. Ale co moge powiedziec? Jelsi interesuje cie to czy bylo to objawienie skieruj sie do najblizszego ksiedza badz innego czloweika obeznanego w tych "klimatach" Smile
Keśka - Nie 10 Kwi, 2005 15:52
Temat postu:
Z WP.pl:

"Ivan Dragicevic, jeden z uczestników objawień maryjnych w Medjugorie, uważa, że 3 kwietnia br. ukazała mu się Matka Boża oraz zmarły dzień wcześniej Papież Jan Paweł II - informuje chorwacki dziennik Slobodna Dalmacija.

Według Dragicevica Maria przyszła najpierw sama, a po krótkiej modlitwie u jej boku pojawił się Jan Paweł II, odmłodzony, uśmiechający się, ubrany na biało ze złotym pasem. Matka Boża miała następnie powiedzieć, patrząc na Papieża: "To jest mój syn, jest teraz ze mną".

Według relacji Chorwata objawienie trwało 8 minut i miało miejsce w kościele w New Hampshire."

Na WP jest też mnóstwo opowieści o przypadkach uzdrowienia przez Papieża. I co teraz powiecie? Zatkało was? Wierzę Ci, Gabro, od początku wiedziałam, że coś się jeszcze wydarzy, że to na pewno nie koniec...

Pozdrawiam
altruista - Nie 10 Kwi, 2005 19:38
Temat postu:
keśka - mialem o wiele intensywniejsze halucynacje czasem, what's the point if it? Jakbys napisala jakis logiczny dowod, to ok, ale to cos nic nie znaczy.
Keśka - Nie 10 Kwi, 2005 20:53
Temat postu:
altruista napisał/a:
Jakbys napisala jakis logiczny dowod, to ok, ale to cos nic nie znaczy.

Wiara nie potrzebuje logiki, gdyż wtedy nie byłaby już wiarą.
Anonymous - Nie 10 Kwi, 2005 21:37
Temat postu:
Mimo to, gdy ktoś w takiej sytuacji udaje się do dziennikarzy, a nie do księdza sytuacja pachnie ściemą.
altruista - Nie 10 Kwi, 2005 21:37
Temat postu:
to wytlumacz mi moja droga, po co uzywasz kwestii wiary jako argumentu? Bo to sie kupy nie trzyma

i skroc sygnaturke albo rozmiar zmniejsz, cokolwiek, bo wyglada to dennie
Anonymous - Nie 10 Kwi, 2005 22:24
Temat postu:
Y papiez nie nalezal chyba do super wysokich, a w opisie tej "zjawy" przedstawilas go jako wysokiego?
Anonymous - Nie 10 Kwi, 2005 22:39
Temat postu:
Ostatnio w rozmowach w tłoku bylo spotkanie takie i mowili o Papiezu. Jeden chlopak zrobil zdjecie z komorki dla okna tego na Franciszkanskiej w Krakowie. Przegladal w domu zdjecia patrzy.... W oknie byla dobrze widoczna twarz Jana Pawła II. NAwet zdjecie było pokazane w programie.
A co do wojego ... hmm... objawienia Gabro.. no wiesz a mogl to byc ksiadz w białej sutannie przeciez. Mysle ze przeciez moga chodzic sobie. No ale nic nie wiadomo.
Anonymous - Nie 10 Kwi, 2005 23:18
Temat postu:
Dominikanie chodzą ubrani na biało, stąd z resztą strój papieży (jeden z nich był Dominikaninem).
altruista - Wto 12 Kwi, 2005 09:17
Temat postu:
Agnieszka napisał/a:
Przegladal w domu zdjecia patrzy.... W oknie byla dobrze widoczna twarz Jana Pawła II. NAwet zdjecie było pokazane w programie.

u mnie taki cud nazywa sie photoshop, daj mi materialy to odstawie ci takie objawienie ze przysiadziesz
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 11:00
Temat postu:
altruista napisał/a:
Agnieszka napisał/a:
Przegladal w domu zdjecia patrzy.... W oknie byla dobrze widoczna twarz Jana Pawła II. NAwet zdjecie było pokazane w programie.

u mnie taki cud nazywa sie photoshop, daj mi materialy to odstawie ci takie objawienie ze przysiadziesz

A jak nie ps, to corel. Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group