Na luzie... - Gdzie Miracle - Wto 05 Kwi, 2005 16:22 Temat postu: Gdzie
Wiem ze taki temat jush byl ale nie chce i nie mam czasu szukac. MIanowicie gdzie najlepiej zalozyc bloga??? Anonymous - Wto 05 Kwi, 2005 16:48 Temat postu:
Zależy od tego czy masz dużo wymagania.
Ale jak chcesz to wejdź na blog mojego kumpla a on ma w linkach całą masę serwisów z blogami, adres jego bloga to www.pavciu55.mylog.pl (linki sa po prawej stronie jak cosik )
JAK COŚ TO NIE JEST REKLAMA !!! Anonymous - Wto 05 Kwi, 2005 16:50 Temat postu: www.blogers.pl .. Anonymous - Wto 05 Kwi, 2005 18:08 Temat postu:
ponoć moderatorzy mają służyć przykładem czyli nie powinni nabijać tematów jeśli takie już były a ponadto powinni znać się na opcji wyszukaj
zwłaszcza jak wiesz że taki temat był?...
osobiście:
mylog.pl
eblog.pl
ownlog.pl nasty_girl - Wto 05 Kwi, 2005 18:44 Temat postu:
ja mam ponad 2 lata na blog.pl i uwazam ze jest najlepiej, wole blogi przy ktorych robieniu posluguje sie htmlem, bo w innych nie wszystko co bym chciala da sie zrobic panienka_wierzba - Wto 05 Kwi, 2005 21:14 Temat postu:
polecam mblog.pl (znany pod blog.gery.pl ) Pigmej - Sob 09 Kwi, 2005 00:48 Temat postu:
z pewnoscia Mylog Edycja HTML i duzo funkcji .. tylko czasami serwer siada Naomi - Sob 09 Kwi, 2005 11:50 Temat postu:
Ja mam na eblog =]
Spoko Anonymous - Sob 09 Kwi, 2005 13:37 Temat postu:
ownlog.com podobny troche do blog.pl ale woolno zmienia lay i dodaje noty..i płatny.Mylog.pl to wymiataa :] i stana na nogi choc ciagle te serwery zmieniaja BamBI - Sob 09 Kwi, 2005 15:47 Temat postu:
Mialam bloga na ziomek.us - ale nie polecam bo mi tam samoistnie bloga skasowalo, a teraz mam na mylog.pl i jestem bardzo zadowolona mroweczka - Sob 09 Kwi, 2005 19:18 Temat postu: blog.pl-chyba najlepszy serwis,rzadko się psuje ale niestety aby zalozyc bloga trzeba byslac sms-a za 10 zł.
mylog.pl- tez fajny,niestety czesto nie chce chodzić :/
eblog.pl -tez fajny,ale czesto nie pasuja na niego fajne szbalony....
e-blog.pl-tak samo jak wyzej
tenbit,onet - do *tyłka* jednym słowem...mało opcji,debilne szablony....
ziomek-us-eee...idiotyczna nazwa portalu xD Kloe - Nie 01 Maj, 2005 14:58 Temat postu:
Ja bardzo polecam myloga - http://www.mylog.pl ma dużo opcji, np. włąsny avatar i dział o mnie (na innych serwisach nie spotkałam się z takimi rzeczami).
Są też dodatkowe opcje, które niestety trzeba wykupić, ale ogólnie mylog jest bardzo dobrym serwisem . nasty_girl - Nie 01 Maj, 2005 16:15 Temat postu:
na blog.pl zdarza sie ze serwer pada no ale tak to uwazam ze jest najlepszy, i bloga robi sie htmlem wiec mozna se wszystko wkleic itd.. Anonymous - Nie 01 Maj, 2005 18:18 Temat postu:
Najlepszy moim zdaniem jest blog.pl, mylog.pl też niezły Nienawidze onetowskich i tenbitowyych blogów,są beznadziejne jednym słowem... nasty_girl - Nie 01 Maj, 2005 18:23 Temat postu:
dokladnie.. nawet se grafiki nie mozna dac jaka sie chce.. codi - Nie 01 Maj, 2005 20:08 Temat postu:
Więć jak wszyscy widzimy myblog rządzi .
I ja też go popieram . panienka_wierzba - Nie 01 Maj, 2005 22:19 Temat postu:
mblog lepszy
osobiscie cholernie nie lubie mylog'a Kinga - Nie 01 Maj, 2005 23:23 Temat postu:
Ja mam na mblogu.pl i mnie cieszy zadowala i wogole swietny Nikita - Pon 02 Maj, 2005 09:08 Temat postu:
Jest jeszcze:
- Tenbit.pl - http://www.tenbit.pl/ - Ale to dla początkujących blogowiczów ^^ Osobiście nie polecam
- M.Portal - http://www.blog.mportal.pl/ - Nawet spoko ^^
Ale moim zdaniem najlepsze są na Mylog.pl Akacja12 - Pon 02 Maj, 2005 09:20 Temat postu:
Tenbit jest okropny ale onet może być, nawet ciekawy (nie licząc emotków bo mnie bardzo *denerwują*) i łatwo zrobić swój własny szablon nie znając htmla
Ziomek też jest spoko, moje koleżanki mają co prawda nie wiem jak z użyciem ale chyba łatwo Kinga - Pon 02 Maj, 2005 11:07 Temat postu:
ZIomek taki sredniawy ...
Za story nieprzepadam ... nasty_girl - Pon 02 Maj, 2005 14:20 Temat postu:
nawet nie wiem co to za serwis ziomek :d nazwa smieszna.. jak by dla samych takich elo ziomow.. yooooo! Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 16:34 Temat postu:
nasty_girl adres ziomka ( ) to http://ziomek.us/
hehehe założe sobie tam bloga nasty_girl - Pon 02 Maj, 2005 16:40 Temat postu:
Stokrotka dzieki.. ale ja i tak mam juz swojego bloga na blog.pl i go nie zmienie .. czasami nie pisze dlugo bo mi sie nie chce, ale jednak po jakims czasie zawsze do pisania powracam ;p mavie93 - Wto 03 Maj, 2005 09:13 Temat postu:
Ja osobiście polecam :
- blog.pl ( ale jest płatne)
- eblog.pl
- mylog.pl
znam też
-talk.pl ( ale nie wypróbowałam jeszcze)
nie polecam:
-blog.onet.pl
Nie polecam blog onet bo grafika jest straszna ( co prawda idzie bardzo szybko założyć) ale jest okropny często z wyglądu. Występuje dużo gifów i jest ogólnie bleee. Niektórzy mają je ladne ale takie są bardzo rzadko. Przepraszam jeśli kogos uraziłam Akacja12 - Wto 03 Maj, 2005 14:42 Temat postu:
Występuje dużo gifów? A czemu? Bo blogowiczom niektórym się podobają ale jak dla mnie są be xP nasty_girl - Wto 03 Maj, 2005 21:45 Temat postu:
nooo wlasnie.. wszystkie gify, dolsy, i inne niepotrzebne smieci sa.. beeeee
te wszystkie SłIiIt BLoGhI PiSaNe TaQ i zasmiecone sa do pupy.. Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 11:14 Temat postu:
Dodam:
- Huzia.pl (panel podobny do tego na blog.pl, tylko to "huzia" takie dziwne )
- MyDot.pl (szablon można zrobić samemu, tylko troche trudne... mało znany, ale w sumie zły serwis to nie jest )
Pozdrawiam.
PS. Ja i tak wolę nieśmiertelne blog.pl nasty_girl - Sro 04 Maj, 2005 12:48 Temat postu:
HeyaH o tych 2 wogole nie slyszalam.. gdzie ty zes wygrzebala takie?Kinga - Sro 04 Maj, 2005 15:24 Temat postu:
huziaa huziaaa tak sie malym dzieciom hyziu hyziu robi <loL>
Fajne :> Ale ja juz mam mojego Mbloga.pl :> Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 16:35 Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
HeyaH o tych 2 wogole nie slyszalam.. gdzie ty zes wygrzebala takie?
Moje koleżanki mają tam blogi Sztona - Czw 05 Maj, 2005 13:28 Temat postu:
Mym skromnym zdaniem najlepszy jest www.mportal.pl sama mam tam bloga. { http//sztona.niunia.pl } paa