Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Czego sluchacie;)?

potwora - Pon 04 Kwi, 2005 15:22
Temat postu: Czego sluchacie;)?
Dzwine jest to, ze pomimo iz szulam to takiego tematu nie znalazlam... Moze szukac nie potrafie ;]
Anonymous - Pon 04 Kwi, 2005 15:31
Temat postu:
um?o co chodzi?
o muzyke?
ok,rocka i punka. i?
ajeczka11 - Pon 04 Kwi, 2005 15:45
Temat postu:
bo nie ma chyba takiego temetu...
Anonymous - Pon 04 Kwi, 2005 16:15
Temat postu:
otóż jest tylok nie w tym dziale.
Anonymous - Pon 04 Kwi, 2005 16:24
Temat postu:
No własnie ten temat powinien być w dziale MKM (muzyka, kultura media) pare działów wyżej.
Ja słucham hmm..... tego co mi w ucho wpadnie Wink
Papierowa Tęcza - Pon 04 Kwi, 2005 17:03
Temat postu:
Ja słucham szumu wiatru... spadających płatków wiśni zatopionych w ciepłych i przyjemnych promieniach słońca... słucham śpiewu świata i deszczu - bardzo lubie deszcz (ale i tak wolę słoneczną pogodę Razz) - tak się połozyć na jakimś pagórku pod drzewem wiśni w zachodzie słońca.... i pooglądać świat.. niebo - poczuć, że się żyje, a potem umrzeć.... w walce o sprawę słuszną i przynosząc porzytek - śmierć samurajska Smile - posłuchać wypływającej z mego ciała krwii, a potem zagłębić się w morzu chaosu czekając na odrodzenie.... (to troche temat zmienilem - ale sens zachowany ;D)
potwora - Pon 04 Kwi, 2005 17:19
Temat postu:
Ale to romantyczne ;]!
w MKM tez szukalam ale bez rezultatu ;/
Papierowa Tęcza - Pon 04 Kwi, 2005 17:43
Temat postu:
potwora napisał/a:
Ale to romantyczne ;]!
taa - potwornie ;] - tu nie chodzi o romantyzm, tylko o przezycia duchowe, jakich czlek doznaje podczas takich wydarzen - bo jedynie poprzez poznanie mozna osiągnąć oświecenie ;]
Pulkownik Nikt - Pon 04 Kwi, 2005 17:49
Temat postu:
heh ciekawego jakie szoku kulturowego doznaje mnich z tybetu gdy odkrywa ze ten sam stan oscwiecenia co on typowy mezczyzna z zachodu osiaga w kilka minut po kilku kielichach Smile
Papierowa Tęcza - Pon 04 Kwi, 2005 18:19
Temat postu:
Pulkownik Nikt napisał/a:
heh ciekawego jakie szoku kulturowego doznaje mnich z tybetu gdy odkrywa ze ten sam stan oscwiecenia co on typowy mezczyzna z zachodu osiaga w kilka minut po kilku kielichach Smile
nie obrazaj wspanialych mistrzów z Tybetu - taki mnich potrafi o wiele wiecej niz Ci sie wydaje ;p
Anonymous - Pon 04 Kwi, 2005 18:52
Temat postu:
Czego słucham?
Słucham muzyki :].
A dokładniej - takie klimaty podchodzące pod gotyk.
Zaś moim ulubionym zespołem jest Gambit - zespół rock'owy ze Świętochłowic, dzięki któremu jeszcze żyję.
Gladiatorpl - Pon 04 Kwi, 2005 20:19
Temat postu:
a ja nie slucham niczego od kilku dni w co trudno uwierzyc Razz ale juz ledwo wytrzymuje, bez zadnej melodii w uchu Smile
Papierowa Tęcza - Pon 04 Kwi, 2005 20:21
Temat postu:
A ja slucham mamy XD
nasty_girl - Pon 04 Kwi, 2005 20:31
Temat postu:
widze ze chyba nikt tu techno nie slucha? techno, trance, hardstyle itd.. no i czasem starego polskiego hip hopu
Papierowa Tęcza - Pon 04 Kwi, 2005 20:35
Temat postu:
Cytat:
widze ze chyba nikt tu techno nie slucha?

uwierz mi, ze krzyki mojej matki czasem przypominaja techno xD
potwora - Pon 04 Kwi, 2005 20:44
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
widze ze chyba nikt tu techno nie slucha? techno, trance, hardstyle itd.. no i czasem starego polskiego hip hopu

Nikt nie slucha bo techno to syf ;]
Papierowa Tęcza - Pon 04 Kwi, 2005 20:52
Temat postu:
potwora napisał/a:
nasty_girl napisał/a:

Nikt nie slucha bo techno to syf ;]
Niech zyje tolerancja!
panienka_wierzba - Pon 04 Kwi, 2005 20:53
Temat postu:
misiaki temat najpewniej zostanie przerzucony do mnie do działu
więc jak tylko tam wpadnie wasze posty zostanę 'zedytowane' uhuh : >
Papierowa Tęcza - Pon 04 Kwi, 2005 20:59
Temat postu:
A co z wolnoscia slowa? Z wolnoscia wyznania? Towarzyszko! Panuje przeciez demokracja! Zwracam się do Was towarzysze z prośbą najwyższej wagi! Kraj nasz chyli się ku upadkowi... trzeba powiedizeć DOŚĆ awanturniką!!(costam costam)
nasty_girl - Pon 04 Kwi, 2005 21:03
Temat postu:
potwora ja ci nie mowie ze to czego ty sluchasz to syf.. ja slucham tego, tobie sie podoba co innego, gdzie tolerancja ?
Papierowa Tęcza - Pon 04 Kwi, 2005 21:06
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
potwora ja ci nie mowie ze to czego ty sluchasz to syf.. ja slucham tego, tobie sie podoba co innego, gdzie tolerancja ?
tolerancja po jednej nocy z Adolfikiem popełniła samobóstwo.
Co prawda za techno nie przepadam, ale jeszcze bardziej nie lubie - ba - nienawidze - HH ;P (beznadzieja i zalosne)
Anonymous - Pon 04 Kwi, 2005 21:14
Temat postu:
takich tematów były multuny więc je pokasowali aby nie offtopować
ja słucham muzyki zapewne undergroundowej i ile wiesz co to znaczy to jak wiesz to wiesz też że to nie jest jeden gatunek:]
potwora - Pon 04 Kwi, 2005 21:41
Temat postu:
nasty- nie istenieje takie cos jak tolerancja- przunajmniej ja tego nie znam i na pewno tego nie stosuje wobec muzyki ;]

kradziejka- teraz to mnie rozwalilas- cala moja ideologia zyciowa legla z gruzach ;/ andergrand to nie gatunek Sad? A ja zawsze myslalam, ze to te wszystki elo piosenki ktore tak kooofasiam ;=(((

Ja pieprze inteligemcja sie szerzy naprawde...;]
Papierowa Tęcza - Pon 04 Kwi, 2005 23:10
Temat postu:
Cytat:
nasty- nie istenieje takie cos jak tolerancja- przunajmniej ja tego nie znam i na pewno tego nie stosuje wobec muzyki ;]
Sieg Heil! Twisted Evil

Cytat:
kradziejka- teraz to mnie rozwalilas- cala moja ideologia zyciowa legla z gruzach ;/ andergrand to nie gatunek ? A ja zawsze myslalam, ze to te wszystki elo piosenki ktore tak kooofasiam ;=(((
Na underground skladaja sie glownie malo komercyjne kawalki - z wszystkich gatunkow muzycznych ;] (o ile mnie pamiec nie myli)
potwora - Wto 05 Kwi, 2005 06:40
Temat postu:
JA PIERNICZE! ;] I po co mi to mowisz skoro ja to DOSKONALE wiem ;]? Ja pieprze wy naprawde jestescie tady DURNI czy tylko udajacie tak jak ja zeby robic pozory :/? *ryczy ze smiechu i zelewa sie lzami rozpaczy patrzac na dzisiejszy swiat* ;(
potwora - Wto 05 Kwi, 2005 06:41
Temat postu:
pop.* sprawiac pozory :>
altruista - Wto 05 Kwi, 2005 08:05
Temat postu:
o ile sluchaczy wszelkich gatunkow muzycznych toleruje, o tyle technomulow szczerze nie lubie , i odczuwam czysta odraze oraz litosc.

tenchion napisał/a:
ale jeszcze bardziej nie lubie - ba - nienawidze - HH ;P (beznadzieja i zalosne)

e tam, 'the sickle and the shovel' Gravediggaz z 86 roku jest fajne

jakies dziefcze napisał/a:
Ja pieprze

chciala bys

Cytat:
wy naprawde jestescie tady DURNI

tak. I to ja dodaje ci soli do podwieczorku.

Cytat:
czy tylko udajacie tak jak ja zeby robic pozory :/?

topos 'swiata-teatru' wiecznie zywy.

btw, tenchion, moze mala wojenke domowa? Spalic wiejska, rozstrzelac rzad i prezydenta, spalic kilka kosciolow, zagarnac narodowe rezerwy i pojechac, bo ja wiem, na cypr albo wyspy kanaryjskie? :P
potwora - Wto 05 Kwi, 2005 08:23
Temat postu:
pewnie ze bym chciala ale nie mam pod reka nikogo chetnego Sad
Anonymous - Wto 05 Kwi, 2005 09:39
Temat postu:
potwora napisał/a:
pewnie ze bym chciala ale nie mam pod reka nikogo chetnego Sad

Jaka szkoda...

Słucham wszystkiego. Ot, ludowa z resztą też, bo czasami zmuszana jestem, a nie lubię siedzieć i słuchać tylko jednego gatunku. Wszystkich raczej wymieniać nie będę (ach te moje biedne i schorowane paluszki...).

Pozdrawiam. Smile
Papierowa Tęcza - Wto 05 Kwi, 2005 10:06
Temat postu:
potwora napisał/a:
JA PIERNICZE! ;] I po co mi to mowisz skoro ja to DOSKONALE wiem ;]? Ja pieprze wy naprawde jestescie tady DURNI czy tylko udajacie tak jak ja zeby robic pozory :/? *ryczy ze smiechu i zelewa sie lzami rozpaczy patrzac na dzisiejszy swiat* ;(
urzekła mnie twoja historia ;_( to takie smutne ;_( JAK JA MOGŁEM NIE WYCZUĆ DOBREGO SARKAZMU ;( O JA ZŁYYY!!

Cytat:
btw, tenchion, moze mala wojenke domowa? Spalic wiejska, rozstrzelac rzad i prezydenta, spalic kilka kosciolow, zagarnac narodowe rezerwy i pojechac, bo ja wiem, na cypr albo wyspy kanaryjskie? Razz
Prowadź wodzu Smile (Byle by była walka, wino, kobiety i śpiew xd)
Anonymous - Wto 05 Kwi, 2005 14:17
Temat postu:
my jesteśmy durni a ty musisz udawać durną
buahahaha i kto jest leprzy?

a i posty sie edytuje jakby coś ale to ta moja głupota nie ja powiedziałam...
potwora - Wto 05 Kwi, 2005 14:45
Temat postu:
ale ja napbijam posty ;/ wiec po co edytowac biggrin?
Papierowa Tęcza - Wto 05 Kwi, 2005 14:49
Temat postu:
dobrze mówisz biggrin w ten sposób szybciej dostaniesz bana - bo do Twojej bezczelności i głupoty dojdzie także nabijanie postów i robienie offtopiców ;]
potwora - Wto 05 Kwi, 2005 15:13
Temat postu:
a Ty muslisz ze na co ja pracuje ;]? na medal czy wasze uznannie ;/? Oczywiscie ze na bana Wink DOZYWOTNIEGO zeby mnie juz nigdy nie podkusilo tu wejsc i skrzywiac psychike biednych dzieci ;0
Papierowa Tęcza - Wto 05 Kwi, 2005 15:21
Temat postu:
spoko.... tyle, ze jedyne, czym mozesz skrzywic nam umysly to potworna dawka smiechu, jaka wynika z przeczytania Twoich postów
potwora - Wto 05 Kwi, 2005 15:23
Temat postu:
jeszcze sie nie rozkrecilam po prostu ;]
Anonymous - Wto 05 Kwi, 2005 15:24
Temat postu:
Tenchion napisał/a:
spoko.... tyle, ze jedyne, czym mozesz skrzywic nam umysly to potworna dawka smiechu, jaka wynika z przeczytania Twoich postów

Yep, ale co za dużo to niezdrowo. Osobiście nie mam nic przeciwko bezsensownym i idiotycznym postom, z których można się troszku pośmiać, ale jeśli ten humor zaczyna przekraczać granice żenady, to już nie jest dobrze. A rzekłbym - bardzo źle.
altruista - Wto 05 Kwi, 2005 17:06
Temat postu:
panowie o orientalnych nickach, troche tolerancji, jak widac sa tez ludzie majacy lmozgi z tluczki szklanej i nieheblowanych desek.

tenchion - to ty zdobadz sprzet w postaci spiewnika, skrzynki win i broni, ja zalatwie kobiety [rewolucjonistki oczywiscie :P] i gitare
Anonymous - Wto 05 Kwi, 2005 17:18
Temat postu:
altruista napisał/a:
panowie o orientalnych nickach, troche tolerancji, jak widac sa tez ludzie majacy lmozgi z tluczki szklanej i nieheblowanych desek.

Przykro mi. Ja jestem wybitnie nietolerancyjny, zaś takie ludzkie tragedie nie ruszają mnie specjalnie :].
Anonymous - Wto 05 Kwi, 2005 17:56
Temat postu:
potwora napisał/a:
jeszcze sie nie rozkrecilam po prostu ;]

nie mow że można być gorszym ??
Papierowa Tęcza - Wto 05 Kwi, 2005 19:43
Temat postu:
Cytat:
orientalnych nickach
leze i rycze ze smiechu Razz
Cytat:
to ty zdobadz sprzet w postaci spiewnika, skrzynki win i broni, ja zalatwie kobiety [rewolucjonistki oczywiscie Razz] i gitare
Nie - inaczej - ja wezme gitare, a Ty zalatw bron xD (reszta moze byc - tylko panny ladne maja byc!)
altruista - Wto 05 Kwi, 2005 20:13
Temat postu:
no co? 'tenchion' czy 'himitsu' brzmi o wiele bardziej orientalnie niz 'bździmir' czy 'ryszard' :P
Anonymous - Wto 05 Kwi, 2005 23:13
Temat postu:
muzyka musi mieć klimat..musi wprawiać w natchnienie...wprawiać w moc...gdy słuchasz muzyki stąpasz po chmurach...i takiej ja słucham..
"animus gravillimus est"-"najważniejszy jest klimat"
mroweczka - Pon 11 Kwi, 2005 18:41
Temat postu:
Ja? Najczesciej grunge i rocka.
I skrzeczenia mojej fizyczki,2 razy w tygodniu 0_o.
nasty_girl - Pon 11 Kwi, 2005 19:15
Temat postu:
moja od fizyki ma glos jak chlopiec przechodzacy mutacje.. tez nie milo sie jej slucha ..
Papierowa Tęcza - Wto 12 Kwi, 2005 08:11
Temat postu:
ostatnio zacząłem słuchać dzwięków wydawanych przez pracującą pralkę - na serio uspokaja xD

dajcie więcej Andrzejewskiego i hasaczy *___*

A - przymierzam się do Okudżawy - ktoś może ma na Jego temat opinie? Smile
altruista - Wto 12 Kwi, 2005 09:06
Temat postu:
Tenchion napisał/a:
A - przymierzam się do Okudżawy - ktoś może ma na Jego temat opinie? :)

mile dla ucha, ciekawa tresc, nie lubie. To tak w skrocie.
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 12:24
Temat postu:
Wolę Wysockiego.
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 12:47
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
moja od fizyki ma glos jak chlopiec przechodzacy mutacje.. tez nie milo sie jej slucha ..

Ja aktualnie mam taki głos. ;> (nie ma to jak być chorą)

Poza tym lubię też muzykę, jaka jest w filmach (to żem zaszpanowała ;>) taka niby to, niby tamto.
nasty_girl - Wto 12 Kwi, 2005 13:02
Temat postu:
Technion a wiesz jak fajnie "uspakaja" dzwiek suszarki o 5 rano:d
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 16:32
Temat postu:
Wspominalem juz, ze slucham kalifornijskiego punka i emo?
;]
czasem zagubia sie tez w mym winampie inne utworki z pogranicza rock itp ;]
nasty_girl - Wto 12 Kwi, 2005 17:02
Temat postu:
prawde mowiac nie wiem dokladnie co to jest kalifornijsko punk i emo ale jakos tak punk i szerokie spodnie mi dziwnie nie pasuje..
Keśka - Wto 12 Kwi, 2005 20:32
Temat postu:
Hmm... Ja chodzę do szkoły muzycznej, muzykę mam na co dzień... Smile Czego słucham..? Ostatnio - tylko w samochodzie, kiedy jadę na zajęcia do szk. muz. Smile Powiem raczej - czego lubię słuchać, co mi się po prostu podoba, a czego nie cierpię.

1. Lubię słuchać: muzyki klasycznej, szczególnie tej z epoki romantyzmu, barok też może być; Grzegorza Turnaua - świetnie skłania do refleksji, sensowna treść, świetna kompozycja, wykonanie nawet, nawet...
2. Podoba mi się: Sarah Brightman. Swietny głos, wpadające w ucho melodie do nucenia, świetna do zasypiania oraz do samochodu Smile Czasem słucham też jakiegoś jazzu, czy czegoś takiego
3. Nie cierpię: Hip Hopu - nienawidzę szpanujących luzaków, idiotów, przy każdym "wyśpiewanym" (poprawka - wywrzeczanym) k***a wzbudzających w ludziach na swoim poziomie zachwyt; beztreściowych piosenek jakiegokolwiek stylu, np. "Pędzą konie po betonie w szaaaarej mgleeee, chociaż czasem jest nam dobrze, czaaaasem źleeee", "Lecę bo chcęęęę, lecę bo żyyyycie jest złeee, czy są pieniąąąąądze, czy nieee(...)" Ludzie, PO CO?!

Dziękuję za uwagę,
Pozdrawiam Very Happy
nasty_girl - Wto 12 Kwi, 2005 21:08
Temat postu:
tylko w samochodzie? ja bym nie wytrzymala bez muzyki.. i w domu i w samochodzie Smile
agag - Wto 12 Kwi, 2005 21:19
Temat postu:
Ja ostatnio słucham enigmy
to jedyna muzyka, przy której jestem w stanie się efektywnie uczyć
nasty_girl - Wto 12 Kwi, 2005 21:27
Temat postu:
no mi tez sie nawet podoba Razz agag to ty nie sluchasz wogole zadnej muzyki ?
agag - Wto 12 Kwi, 2005 21:43
Temat postu:
hehe
jestem zapracowaną osobą...
nie mam telewizji
nie mam radia (chyba że z internetu)
nie mam magnetofonu
nie mam wieży...

mówię ci pustelnik Wink

jak pewnie wiesz piszę pracę i mam masę nauki
nie potrafię sie koncentrować przy muzyce którą znam (słowa), ani przy głośnej czy żywej, dlatego wybieram enigme, która mnie odpręża i dobrze nastraja, a do tego pobudza myślenie
(żeby nie było to słucham na kompie)

a słucham różności Z reguły polskie starocie hej kowalska bartosielicz lipnicka turnau steczkowska gawliński de mono przemyk...
no doubt aerosmith nirvana the cranberries morissette...

Słucham poezji śpiewanej, bo sama śpiewałam kiedyś

A na stresa jest taki jeden kawałek autorstwa "kaczki z naszej paczki"
tytuł "dziub dziub"
polecam
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 21:59
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
prawde mowiac nie wiem dokladnie co to jest kalifornijsko punk i emo ale jakos tak punk i szerokie spodnie mi dziwnie nie pasuje..

Wiesz moglbym prowadzic na ten temat jakies durne wywody, ze ogromna ilosc skaterow slucha tego typu muzyki. Polska jest dziwnym wyjatkiem, ale pamietaj, ze tutaj wszystko jest daleko w tyle.

Jednak nie dorabiajac specjalnej ideologii - szerokie ubrania mi sie podobaja, wiec je nosze.
Kalifornijski punk oraz emo mi sie podobaja, wiec ich slucham.

Emo do przesluchania online:
www.purevolume.com ; polecam zespoly:
The Used
Dead Poetic
A Change OF Pace
Hawthorne Heights
Hidden In Plain View

kalifornia; na tym samym serwisie
nofx
millencolin
pennywise
green day [poppunk]
yellowcard (fl) [countrypopunk]

no i inne sum41,blink182 czy tez good charlotte, ale za tymi to juz nie przepadam
nasty_girl - Wto 12 Kwi, 2005 22:10
Temat postu:
agag "czy ktos widzial dziub dziuba gdzie sie podzial dziub dziub.. czy to lata czy fruwa czy ma dzioba czy dziub" rozbraja mnie to Smile
agag - Wto 12 Kwi, 2005 22:14
Temat postu:
a słuchałaś czy tylko tekst znalazłaś? Wink
wiem że to jest rozzbrajające, dlatego rozładowuje silne napięcie Wink
przecież nie mówię że słucham tego co dziennie
zdarza mi się to żadziej niż raz na pół roku Wink

a poza tym z racji szkoły praktyk i tak dalej muszę być na bieżąco z piosenkami dla dzieci, bajkami słuchanymi i tak dalej (fasolki tik,kak ciuchcia kołysanki i mase innych...)

takie skrzywienie zawodowe
EU07 - Wto 12 Kwi, 2005 22:15
Temat postu:
Ja jestem patriotą Laughing
Warszawskiego Radia ZET Laughing
nasty_girl - Wto 12 Kwi, 2005 22:20
Temat postu:
agag mam na kompie;p i sluchalam duzo razy.. :d i caly czas mnie zastanawia co to za kawalek leci bo jakis taki znajomy.. zreszta sciagalam to jako techno... a tu nagle.. czy ktos widzial dziub dziuba gdzie sie podzial dziub dziub Smile

EU07 ja tam radia nie lubie.. ;p zadnego, chyba ze netowego kogos ze znajomych jak wiem ze leci tam tylko taka muza jaka mi odpowiada Razz
agag - Wto 12 Kwi, 2005 22:24
Temat postu:
normalnie aż go sobie zapuszcze, bo długo nie słuchałam (też nie wywalam z kompa bo trzymam na czarne dni)
nasty_girl - Wto 12 Kwi, 2005 22:29
Temat postu:
ja mam na kompie sporo roznych fajnych piosenek.. nie koniecznie przerobek techno :d ale np jakies discopolo albo stare fajne piosenki.. slyszalas moze cukierkowy maczo..

ale i tak kwiaty we wlosach wymiataja :d kwiaty we wlosach potargal wiatr... lol :d
agag - Wto 12 Kwi, 2005 22:40
Temat postu:
nie przesadzajmy.... Wink
wystarczą mi "dzieciowe hity"

oststnio kręciliśmy beke w akademiku ze znajomymi i ściągaliśmy wszystkie "serialowe" i "dobranockowe" hity z ostatnich 20-25 lat Nawet z takich, co to nasi rodzice jeszcze oglądali, a wy pewnie nie wiecie nawet że były Wink
ubaw po pachy
(dodaje tylko że był to też wpływ promili na zdroworozsądkowe myślenie)

jakiś czas temu dość regularnie chodziliśmy też do klubu karaoke
niezła beka biggrin
nasza sztandarowa piosenka1: "gdzie ci mężczyźni..." Danuta Rinn
sztandarowa piosenka 2: "babe zesłał Bóg" renata przemyk
Papierowa Tęcza - Sro 13 Kwi, 2005 14:24
Temat postu:
A ja od wczoraj bez przerwy grzeje Simona i Garfunkela - Sounds of Silence / Mrs. Robinson Smile
nasty_girl - Sro 13 Kwi, 2005 18:24
Temat postu:
tak na faze to jescze lubie fasolek posluchac.. :d tez dzieciece.. ;p
Anonymous - Czw 14 Kwi, 2005 10:19
Temat postu:
agag napisał/a:
A na stresa jest taki jeden kawałek autorstwa "kaczki z naszej paczki"
tytuł "dziub dziub"

"To ja jestem dziueb dziub!!" Lol. Razz
To jest tak stare, a im starsze tym lepsze. biggrin

Swoją drogą kiedyś na dyskotece puścili nam jakieś kaczuszki czy coś takiego (nie chodzę do przedszkola, tylko do gimnazjum). =_="
panienka_wierzba - Czw 14 Kwi, 2005 16:50
Temat postu:
znalazłam dziub dziuba =D (polowałam na niego od łoooo)
download.joemonster.org/mp3/DziubDziub.m
praszu
klik de link
nasty_girl - Czw 14 Kwi, 2005 17:18
Temat postu:
kaczuszki tez sie fajnie wkrecaja.. pamietam jaki byl ubaw jak na studniowce puscili Smile
Anonymous - Czw 14 Kwi, 2005 18:24
Temat postu:
nie ma polskiej muzyki którą sie da słuchać...nie posiada ona klimatu z założenia (zebyście sie nie denerwowali to wytłumacze ze ze względu na twarda forme języka i istote wymawiania wyraźnie koncówek wyrazów).
altruista - Czw 14 Kwi, 2005 18:50
Temat postu:
Tsej napisał/a:
nie ma polskiej muzyki którą sie da słuchać...nie posiada ona klimatu z założenia (zebyście sie nie denerwowali to wytłumacze ze ze względu na twarda forme języka i istote wymawiania wyraźnie koncówek wyrazów).

kazik?
panienka_wierzba - Czw 14 Kwi, 2005 18:58
Temat postu:
kult?
i wiele poskiego ska i punka?
Papierowa Tęcza - Czw 14 Kwi, 2005 19:03
Temat postu:
Ło ludziska *__* ja dzisiaj doszedlem do wniosku, ze ja jednak kocham szanty *____* - "Okręt nasz wpłynął w mgłe... nanana"
panienka_wierzba - Czw 14 Kwi, 2005 19:06
Temat postu:
dawno nie mialam z nimi do czynienia
ale tez bardoz lubie
gdzieś nawet mialam śpiewnik
stary, ma ze 4 lata
musialabym go znaleźć (łooo nie wyobrażam sobie zebym go jakos znalazła) i moze i sie conieco przypomni
Papierowa Tęcza - Czw 14 Kwi, 2005 19:09
Temat postu:
jak chcesz sobie posłuchać to polecam maj radio winampowe - wlasnie dziala http://193.238.73.46:8000 - a jak! reklama rox biggrin
panienka_wierzba - Czw 14 Kwi, 2005 19:11
Temat postu:
radia winampowego wlasnie, slucham, ale innego chlopcze = )
ska punk i reggae Wink
Papierowa Tęcza - Czw 14 Kwi, 2005 19:12
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
radia winampowego wlasnie, slucham, ale innego chlopcze = )
ska punk i reggae Wink
ech ta dzisiejsza młodzież.. za moich czasów to ludzie słuchali The Beatles i Wysockiego na zmiane.. xD
panienka_wierzba - Czw 14 Kwi, 2005 19:14
Temat postu:
oh nie Wink
to TY bajmów sluchasz =D
Papierowa Tęcza - Czw 14 Kwi, 2005 19:17
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
oh nie Wink
to TY bajmów sluchasz =D
Jak śmiesz - masz coś do Marco Polo? xD On przynajmniej największe fale brał ;p

Ja nie rozumiem ludzi... którzy nie rozumieją hip hopu w Polsce...
Są to ludzie..... no oni nie rozumieją po prostu.. bo to tylko młodzież rożumie.. rozumie
Bo oni śpiewają o rozbojach... o sexie... o marihuanie..... i przeklinają w piosenkach
-Co takiego jest do zrozumienia w przeklinaniu?
No nie wiem..... ale nie rozumieją
...

jak ktoś chce ciąg dalszy to sie zglaszac - wysle na maila biggrin - wywiad caly
altruista - Czw 14 Kwi, 2005 19:26
Temat postu:
e tam, w mp3 lepszy :P
Anonymous - Czw 14 Kwi, 2005 19:31
Temat postu:
poszukajcie pod "KarczoH" ....pokochacie te radio :>

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group