potwora napisał/a: |
Ale to romantyczne ;]!
|
Pulkownik Nikt napisał/a: |
heh ciekawego jakie szoku kulturowego doznaje mnich z tybetu gdy odkrywa ze ten sam stan oscwiecenia co on typowy mezczyzna z zachodu osiaga w kilka minut po kilku kielichach ![]() |
Cytat: |
widze ze chyba nikt tu techno nie slucha? |
nasty_girl napisał/a: |
widze ze chyba nikt tu techno nie slucha? techno, trance, hardstyle itd.. no i czasem starego polskiego hip hopu |
potwora napisał/a: | ||
Nikt nie slucha bo techno to syf ;] |
potwora ja ci nie mowie ze to czego ty sluchasz to syf.. ja slucham tego, tobie sie podoba co innego, gdzie tolerancja ? |
nasty- nie istenieje takie cos jak tolerancja- przunajmniej ja tego nie znam i na pewno tego nie stosuje wobec muzyki ;] |
kradziejka- teraz to mnie rozwalilas- cala moja ideologia zyciowa legla z gruzach ;/ andergrand to nie gatunek ? A ja zawsze myslalam, ze to te wszystki elo piosenki ktore tak kooofasiam ;=((( |
tenchion napisał/a: |
ale jeszcze bardziej nie lubie - ba - nienawidze - HH ;P (beznadzieja i zalosne) |
jakies dziefcze napisał/a: |
Ja pieprze |
wy naprawde jestescie tady DURNI |
czy tylko udajacie tak jak ja zeby robic pozory :/? |
pewnie ze bym chciala ale nie mam pod reka nikogo chetnego ![]() |
JA PIERNICZE! ;] I po co mi to mowisz skoro ja to DOSKONALE wiem ;]? Ja pieprze wy naprawde jestescie tady DURNI czy tylko udajacie tak jak ja zeby robic pozory :/? *ryczy ze smiechu i zelewa sie lzami rozpaczy patrzac na dzisiejszy swiat* ;( |
btw, tenchion, moze mala wojenke domowa? Spalic wiejska, rozstrzelac rzad i prezydenta, spalic kilka kosciolow, zagarnac narodowe rezerwy i pojechac, bo ja wiem, na cypr albo wyspy kanaryjskie? ![]() |
Tenchion napisał/a: |
spoko.... tyle, ze jedyne, czym mozesz skrzywic nam umysly to potworna dawka smiechu, jaka wynika z przeczytania Twoich postów |
altruista napisał/a: |
panowie o orientalnych nickach, troche tolerancji, jak widac sa tez ludzie majacy lmozgi z tluczki szklanej i nieheblowanych desek. |
jeszcze sie nie rozkrecilam po prostu ;] |
orientalnych nickach |
to ty zdobadz sprzet w postaci spiewnika, skrzynki win i broni, ja zalatwie kobiety [rewolucjonistki oczywiscie ![]() |
Tenchion napisał/a: |
A - przymierzam się do Okudżawy - ktoś może ma na Jego temat opinie? :) |
moja od fizyki ma glos jak chlopiec przechodzacy mutacje.. tez nie milo sie jej slucha .. |
prawde mowiac nie wiem dokladnie co to jest kalifornijsko punk i emo ale jakos tak punk i szerokie spodnie mi dziwnie nie pasuje.. |
agag napisał/a: |
A na stresa jest taki jeden kawałek autorstwa "kaczki z naszej paczki"
tytuł "dziub dziub" |
Tsej napisał/a: |
nie ma polskiej muzyki którą sie da słuchać...nie posiada ona klimatu z założenia (zebyście sie nie denerwowali to wytłumacze ze ze względu na twarda forme języka i istote wymawiania wyraźnie koncówek wyrazów). |
panienka_wierzba napisał/a: |
radia winampowego wlasnie, slucham, ale innego chlopcze = )
ska punk i reggae ![]() |
panienka_wierzba napisał/a: |
oh nie ![]() to TY bajmów sluchasz =D |