Agnieszka napisał/a: |
Ta wiadomosc dotarła niedawno....
oddajmy hold PApieżowi... nie bedzie drugiego takiego czlowieka. ![]() |
Himitsu napisał/a: | ||
Skąd ta pewność, że nie będzie? PS. Czy na tym forum ludziom naprawdę jest tak trudno mówić o jednym temacie w jednym temacie? (Jakkolwiek dziwnie by to nie zabrzmiało. ![]() |
Gabra napisał/a: |
No to fajny moja paroletnia kuzynka dostała prezent na urodziny ![]() Ja bylam u cioci,30 km od krakowa-bylo slychac zygmunta,zaczeły wyc syreny strazackie a ja sie poryczałam. |
Gabra napisał/a: |
No to fajny moja paroletnia kuzynka dostała prezent na urodziny ![]() Ja bylam u cioci,30 km od krakowa-bylo slychac zygmunta,zaczeły wyc syreny strazackie a ja sie poryczałam. |
HeyaH napisał/a: |
Lepszy zonk, to mieć wtedy wesele. Ludzie się bawią, a tu bach - Papież nie żyje. I co, koniec wesela? Bo bawić się noe przystaje... ![]() |
dziewczyneczka napisał/a: | ||
Tak zrobiliby przyzwoici ludzie, ale zanam kilka przypadków gdzie poszli na dyskoteke. Inni też urządzali imprezy, itp. Wstyd za nich że tak reprezentują polskę - rodaków O.Ś. |
Ant0n napisał/a: |
A moze sa poprostu innej wiary? Wiecie, inne religie slusznie nakazuja sie cieszyc w takie dni... ;/ |
Ant0n napisał/a: |
A moze sa poprostu innej wiary? Wiecie, inne religie slusznie nakazuja sie cieszyc w takie dni... ;/ |