Dzieci OnLine

Pomoc w lekcjach - ....::OPoWiaDaNie::....

Gabriela - Sob 02 Kwi, 2005 13:01
Temat postu: ....::OPoWiaDaNie::....
mam napisac opowiadanie na temat drugiej wojny swiatowej z mojego punktu widzenia jako swiadka czy moge napisac ogolnie kilka wydarzen na temat mojej niby rodziny w tamtych czsach w ktorych ja nie uczestniczylam a jedno w ktorym uczestniczylam opisalabym dokladnie?
Chesterka - Sob 02 Kwi, 2005 13:06
Temat postu:
Jakbyś poszukała wiele informacji o tej wojnie i postarałabyś się to opisałabyś dokładnie ;]
Gabriela - Sob 02 Kwi, 2005 13:25
Temat postu:
ale ja to musze pisac z glowy chodzi mi o to czy moge opisac ze na przyklad moj ojciec trafil do obozu brat zostal zabity podczas walki tak tylko wspomniec moze tylko troche opisac a 1 wydarzenie w ktorym ja uczestniczylam na przyklad lapanke opisac dokladnie?
Chesterka - Sob 02 Kwi, 2005 13:47
Temat postu:
No chodziło mi o to, że to opowiadanie będzie realistyczniejsze jak zawrzesz w nim wydarzenia które się zdarzały podzczas wojny ;]
Anonymous - Sob 02 Kwi, 2005 21:16
Temat postu:
chyba nie chodzi o konkretne wydarzenie ale o ogólny obraz wojny to co było typowe dla każdego dnia i każdego miejsca podlegającego walkom
Chesterka - Sob 02 Kwi, 2005 21:30
Temat postu:
No o to mi chodziło =]
potwora - Nie 03 Kwi, 2005 13:54
Temat postu:
eee jak napiszesz duzo a le nic nie bedzie konkretnie opisane to mozesz troche na tym stracic. poza tym moze Ci sie cos pomylic i wtedy znow tracisz punktu na bledach rzeczowych. ja Ci radze sobie przygotowac jedno wydarzenie i dowpiedziec sie o nim czegos konkretnego i onim pisac
Gabriela - Sro 06 Kwi, 2005 22:00
Temat postu:
napisalam Rolling Eyes

hehe dostalam 6

dzieki

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group