Dzieci OnLine

Na luzie... - Dedykowane wszystkim amatorom łańcuszków

Anonymous - Sob 02 Kwi, 2005 04:07
Temat postu: Dedykowane wszystkim amatorom łańcuszków
...
Elun - Sob 02 Kwi, 2005 09:44
Temat postu:
fajne, fajne, juz wyslalam jeden paru moim znajomym, co mi k**** co caly czas takie bzdury przysylaja Razz
Chesterka - Sob 02 Kwi, 2005 10:56
Temat postu:
Ooo tak, to jest coś Twisted Evil Zaraz to prześlę wszystkim na gg! (to ja to powiedziałam?! Razz )
Anonymous - Sob 02 Kwi, 2005 11:03
Temat postu:
dostałam to już z 8 razy na gg
kolejny bzdurny łańcuszek...
Anonymous - Sob 02 Kwi, 2005 11:27
Temat postu:
Myślę że to nic nie da, bo są tacy wkurzający ludzie że ciągle je wysyłają !!!
Ja nie wysyłam żadnych a to żadnych łańcuszków nawet tych o papiezu, przez media nic nie zdziałamy, w to trzeba troche wiary Crying or Very sad
Ona89 - Sob 02 Kwi, 2005 12:22
Temat postu:
Ja raz dostałam taki debilny łańcuszek, że myślałam, że wybuchnę ze złaści. Na początku był taki jak inne, ale pod koniec było coś takiego "jedna kobieta wysłałą i wygrała w czymś tam kilka tysięcy złotych, a jeden mężczyzna nie wysłał i zmarł" co jak co, ale śmiercią nie pozwolę się straszyć Evil or Very Mad Nie przesłałam tego łańcuszka dalej i jakoś żyję Rolling Eyes
Naomi - Sob 02 Kwi, 2005 13:23
Temat postu:
Łańcuszki są feeeee...
Normalnie spam na gg ;]
nasty_girl - Sob 02 Kwi, 2005 13:35
Temat postu:
jak by nie spojrzec to tez jest lancuszek i jezeli go rozeslecie bedzie zasmiecal gg..
Anonymous - Sob 02 Kwi, 2005 13:42
Temat postu:
...
nasty_girl - Sob 02 Kwi, 2005 14:27
Temat postu:
ja mam wloczony text filter wiec i tak lancuszki do mnie nie dochodza czasem zadko sie zdarza, dzisiaj dostalam 3.. sciagnelam uaktualnienie i od tej pory 5 lancuszkow ktore mi wyslali nie dostalam
Anonymous - Wto 05 Kwi, 2005 10:21
Temat postu:
Cytat:
Robert nie wysłał łańcuszka i zap*******ł go tramwaj, ale nie sądzę, aby to miało jakikolwiek związek z łańcuszkiem.

BUAHAHAHAHAH!!! Stare, ale jare ;>

W moim przypadku to jest tak, że jak ktoś mi wyśle łańcuszek, to blokuję. ;] I tym sposobem łańcuszków nie dostaję (te o Papieżu przemilczę, bo sytuacja wyjątkowa)
AloneMoon - Wto 05 Kwi, 2005 11:10
Temat postu:
Ja czasami wysylam lancuszki,ale tylko poto zeby zwrocic na siebie uwage jak mi sie nie chce gadac.Ze jeszcze "zyje" Very Happy Ale tylko takie lagodne jak "dostalej wesola zabe,zostales wybrany na przyjaciela" .Te "Tomek ma raka mozgo,za kazdy wyslana wiadomosc z tym lancuszkiem dostajemy od gg 1 groszy.Pomoz!" to juz przesada! Confused
nasty_girl - Wto 05 Kwi, 2005 15:02
Temat postu:
a mnie najbardziej te o papiezu denerwuja, gdyby to jescze byly madre lancuszki, a nie konczace sie np "jezeli nie wyslesz to nie masz serca" , "jezeli nie wyslesz to cie autobus potraci" ;/
Anonymous - Wto 05 Kwi, 2005 21:53
Temat postu:
...
Anonymous - Sro 06 Kwi, 2005 18:28
Temat postu:
wiesz Stołku,ja znam inną osobe ktora mi wysłała łancuszka z takimi pieknymi kwiatami,[tzn to byl blog taki z łancuszkiem Wink ]przyjcielsko napisane z filozoficznymi [cenzura] oprostu tą osobe to tak mocno urzekla i mi wysłała.
o to chodzi tworcom łancuszka zeby urzec trescia i pod wplywem ekscytacji i urzeczenia czlowiek to rozsyła Neutral
Anonymous - Sro 06 Kwi, 2005 23:22
Temat postu:
...
ToJa - Czw 07 Kwi, 2005 12:51
Temat postu:
Wobec tego nie rozumiem dlaczego rozdajecie numerki GG komu popadnie? Ja mam spokój. Założyłam nowy Tlen i GG. Dałam namiary tylko ludziom, którym chciałam dać. Oczywiście w katalogu Tlena i GG jest tylko numer bez danych osobowych. Zero śmieci.
To samo z mailem. Do ważnych spraw i dla dobrych znajomych mam inny adres. Stare maile są, ale tam lecą śmieci. Większość idzie do kosza bez czytania.
Anonymous - Czw 07 Kwi, 2005 15:57
Temat postu:
...
ToJa - Czw 07 Kwi, 2005 16:43
Temat postu:
No wcale nie jestem tego pewna Razz A Twój numerek podany na forum? To zapewne nie jest jedyne forum gdzie go udostępniasz wszystkim.
EU07 - Czw 07 Kwi, 2005 17:00
Temat postu:
Jest na to sposób: trzeba blokować bez ostrzeżenia osoby, które łańcuszki wysyłają. BARDZO skuteczne Laughing
AloneMoon - Czw 07 Kwi, 2005 18:47
Temat postu:
No ale moje Przyjaciolki na gg chyba nie zablokuje bo wyslala mi lancuszka.
Blokuje tylko tych "nieznajomych" .
Anonymous - Czw 07 Kwi, 2005 18:56
Temat postu:
[quote="Naomi"]Łańcuszki są feeeee...
Normalnie spam na gg ;][/quo

Racja......... >;/
Anonymous - Czw 07 Kwi, 2005 18:57
Temat postu:
Naomi napisał/a:
Łańcuszki są feeeee...
Normalnie spam na gg ;]

Racja..... >;/
EU07 - Czw 07 Kwi, 2005 19:05
Temat postu:
AloneMoon napisał/a:
No ale moje Przyjaciolki na gg chyba nie zablokuje bo wyslala mi lancuszka.
Blokuje tylko tych "nieznajomych" .

Kiedy wysyła Ci łańcuszek, to oznacza że kompletnie Cię nie szanuje, a taka osoba nie zasługuje na miano przyjaciela/przyjaciółki Confused
nasty_girl - Czw 07 Kwi, 2005 19:13
Temat postu:
ja na gg mam tylko osoby ktore znam na zywo, albo z ktorymi dlugo rozmawiam... wiec nie blokuje, ale oni wiedza ze denerwuja mnie lancuszki i nie wysylaja, a na wszystko inne sa sposoby
AloneMoon - Czw 07 Kwi, 2005 19:14
Temat postu:
Moze lancuszki sa Glupie,bezsensu i spam-y ,ale przez jeden glupi lancuszek nie zepsuje Przyjazni..
Dla mnie Lancuszki nie sa tak strasznie zle...
Anonymous - Czw 07 Kwi, 2005 19:50
Temat postu:
...
nasty_girl - Czw 07 Kwi, 2005 20:10
Temat postu:
dlatego wlasnie nie lubie gadac z obcymi na gg.. czesc poklikasz, jak masz na imie, ile masz lat.. i po paru tego typu pytaniach zazwyczaj rozmowa sie konczy
AloneMoon - Czw 07 Kwi, 2005 21:32
Temat postu:
Do mnie // naszczescie // nieznajomi nie pisza,dlatego bo wlaczylam opcje" Nie pokazuj wiadomosci od nieznajomych" ;P
Proste!
nasty_girl - Czw 07 Kwi, 2005 22:47
Temat postu:
ja mam wloczonego ignoranta dlatego tez nie dostaje takich wiadomosci :p
Anonymous - Pią 08 Kwi, 2005 14:02
Temat postu:
dostałam taki łancuszek:
Papież kiedy umarł miał 85 lat -> 8+5=13
Godzina śmierci: 21:37 -> 2+1+3+7=13
Data śmierci: 02.04.2005 -> 0+2+0+4+2+0+0+5=13
Postrzelony 13 Maja
9+3+0+1=13 - liczba dni pontyfikatu...koljne fakkty z netu
Zmarł w 13 tygodniu roku.
JAN PAWEŁ DRUGI - 13 liter
czy to zbieg okoliczności? prześlij to dalej niech inni myślą

co o tym myslicie Confused ?

a i papiez mial 84 lata ale w zaokrągleniu 85 Neutral
Kinga - Pią 08 Kwi, 2005 14:57
Temat postu:
Gabra napisał/a:
dostałam taki łancuszek:
Papież kiedy umarł miał 85 lat -> 8+5=13
Godzina śmierci: 21:37 -> 2+1+3+7=13
Data śmierci: 02.04.2005 -> 0+2+0+4+2+0+0+5=13
Postrzelony 13 Maja
9+3+0+1=13 - liczba dni pontyfikatu...koljne fakkty z netu
Zmarł w 13 tygodniu roku.
JAN PAWEŁ DRUGI - 13 liter
czy to zbieg okoliczności? prześlij to dalej niech inni myślą

co o tym myslicie Confused ?

a i papiez mial 84 lata ale w zaokrągleniu 85 Neutral

tez to zauwazyłam ... mialam napisac o tym temat Smile
A wiecie z czym to moze byc \zwiazane ?

Matka Boska objawiala sie ludziom 13 dnia kazdego miesiaca ...
zbieg okolicznosci ? czy przeznaczenie ?
Anonymous - Pią 08 Kwi, 2005 15:13
Temat postu:
myślę,że to drugie.
Anonymous - Pią 08 Kwi, 2005 15:15
Temat postu:
Heh, ja mam 13 numer w dzienniku, i okupuję szatnie o wdzięcznym numerze 13.
Bede xiedzem? xD
Kinga - Pią 08 Kwi, 2005 15:16
Temat postu:
R2 napisał/a:
Bede xiedzem? xD

nie :p bo CI nie pozwalam <rotfl>
Marcia10 - Pią 08 Kwi, 2005 15:48
Temat postu:
Ja włączyłam kompa (gdzies o 14.30), i rozeslalam lancuszek 2 osobom moge sie przyznac komu - Gabrze i Chesterce a one nadal sie ode mnie nie chcą odczepic ale nie chce ich blokowac. Wyzywaja mnie od najgorszych, mowia ze mam polkule mozgu czy jakos tak. A wczesniej gabra udawala swieta. Powiedzcie co mam zrobic na przyszlosc?
czekam na pomoc
Chesterka - Pią 08 Kwi, 2005 16:00
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
Ja włączyłam kompa (gdzies o 14.30), i rozeslalam lancuszek 2 osobom moge sie przyznac komu - Gabrze i Chesterce a one nadal sie ode mnie nie chcą odczepic ale nie chce ich blokowac. Wyzywaja mnie od najgorszych, mowia ze mam polkule mozgu czy jakos tak. A wczesniej gabra udawala swieta. Powiedzcie co mam zrobic na przyszlosc?
czekam na pomoc

lol, rotfl, lól.... Nie mooogę.... zaraz padnę.... hahahahaha Very Happy

Marcia10 napisał/a:
...czekam na pomoc...

Taak, pomóżcie biednej Marci i wytłumaczcie jej co to jest biceps... "ona nie wie, bo nie miała bliższych kontaktów z chłopakami"....

Marcia10 napisał/a:
...Powiedzcie co mam zrobic na przyszlosc?...

Nie wysyłaj łańcuszków i nie rób rozmów grupowych Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Anonymous - Pią 08 Kwi, 2005 16:01
Temat postu:
swieta jestem dopuki ktos mi łancuszka nie przysle ]:-> wiec nas nie obwiniaj :] a pozatym leze na ziemi juz.
a i jeszcze co do udawania swietej moja sprawa jakie mam statusy i ty sie czepiasz bo wnerwiasz ludzi.
pozatym co ludzi z tych forum mają obchodzic twoje kłutnie?Myslisz ze za kłótnie na gg doatniemy z chesterką ostrzezenie czy co?
nasty_girl - Pią 08 Kwi, 2005 16:48
Temat postu:
a ja mialam miec 13 nr.. ale na szczescie dzien po poczatku rok przepisal sie do naszej klasy ktos i mam 14.. zobaczymy jak bedzie w nowej klasie :d
Anonymous - Pią 08 Kwi, 2005 22:49
Temat postu:
bedziesz miała pewnie nr 12 ;]
ja zawsze mam dziwne zbiegi okolicznosci ;]
Marcia10 - Sob 09 Kwi, 2005 15:47
Temat postu:
Chesterka nie kłam. To było tak: Biceps- spotkałam się kiedyś z tym słowem ale nie za bardzo rozumiem jego znaczenie (po naszej rozmowie już tak), ,, bliższe kontakty z chłopakami " chodzi mi o to, że nie utrzymuje bliższych kontaktów z chłopakami, czyli nie chodzę z nimi (za rękę) itp. Jednak uwielbiam się z nimi bić. A ty i gabra od razu zaczęłyście na mnie wołać " Pudzianka" To do was dziewczyny: Jeśli nie wierzycie i myślicie, że kręce to sprawdźcie w archiwum na gg. Przekonacie się
Chesterka - Sob 09 Kwi, 2005 18:26
Temat postu:
Ojejciu jejciu rozgłoś to po całym forum i poskarż się wszystkim jaka to Ty biedna....

Patrzcie co dzisiaj do mnie przysłała...
Marcia (14:20)
poklocimy sie jak wroce z obiadu
Marcia (14:20)
tak jak wczoraj??

nasty_girl - Sob 09 Kwi, 2005 21:18
Temat postu:
to ty masz chyba w sobie wiecej z faceta niz z dziewczyny
Anonymous - Sob 09 Kwi, 2005 23:04
Temat postu:
Kinga napisał/a:
R2 napisał/a:
Bede xiedzem? xD

Dlaczego :> Nie moglbym sie ak po prostu oddac posludze kaplanskiej i siac ziarno? ;P
Kinga - Nie 10 Kwi, 2005 00:01
Temat postu:
R2 napisał/a:
Kinga napisał/a:
R2 napisał/a:
Bede xiedzem? xD

Dlaczego :> Nie moglbym sie ak po prostu oddac posludze kaplanskiej i siac ziarno? ;P

Nie oftopujmy po szczegoly zapraszam na gg biggrin
Anonymous - Pon 11 Kwi, 2005 10:37
Temat postu:
Stołek napisał/a:
http://www.bofh.org.pl/anty-spam/simple-polish.htpl =].

To mi zrobiło całkowicie wodę z mózgu. ;>

Co do blokowania - ost. zablokowałam mojego chłopaka, bo mi wysyłał łańcuszek i sądzę, że już więcej takiego błędu nie popełni. :] To działa! biggrin
nasty_girl - Pon 11 Kwi, 2005 13:53
Temat postu:
HeyaH i co z chlopakiem skonczylas bo wyslal lancuszka, czy tylko go postraszylas i odblokowalas?
EU07 - Pon 11 Kwi, 2005 14:07
Temat postu:
HeyaH napisał/a:
Stołek napisał/a:
http://www.bofh.org.pl/anty-spam/simple-polish.htpl =].

To mi zrobiło całkowicie wodę z mózgu. ;>

Co do blokowania - ost. zablokowałam mojego chłopaka, bo mi wysyłał łańcuszek i sądzę, że już więcej takiego błędu nie popełni. :] To działa! biggrin

A nie mowilem, ze dziala...Laughing
Anonymous - Pon 11 Kwi, 2005 17:27
Temat postu:
...
EU07 - Pon 11 Kwi, 2005 17:32
Temat postu:
Stołek napisał/a:
W imię wyższej idei Mr. Green.

Albo dla naszego wspólnego dobra, jak mawia Mareczek Laughing
Noid - Pon 11 Kwi, 2005 17:37
Temat postu:
Lancuszki wszelkiego rodzaju traktuje jak kazdy inny spam. Nawet kilka razy bylem tak zdeterminowany, ze uzylem takiego fajnego programiku. Wysyla on do jednej osoby, iles tam wiadomosci z roznych kont (to ode mnie zalezy czy 100, 1000, 10000) o tej samej tresci. Dodatkowo jak zablokuje/zignoruje 5 to sie tworzy kolejne konto. Latwo sie domyslic co sie z kompem delikwenta dzieje Mr. Green Niestety po reinstalce systemu stracilem go i teraz wszedzie w necie poszukuje =[
nasty_girl - Pon 11 Kwi, 2005 17:42
Temat postu:
noid ale mozna np ustawic se ignoranta zeby blokowal osoby z poza listy kontaktow i wiadomosci nie dochodza, poza tym ten program o ktorym mowisz nie zawsze dziala :d
Noid - Pon 11 Kwi, 2005 17:45
Temat postu:
Mozliwe, ale ja mialem szczescie, ze nikt takiej opcji nie ustawial i zawsze goscia 100% zalatwialem Wink
nasty_girl - Pon 11 Kwi, 2005 17:48
Temat postu:
mnie w kazdym razie spam denerwuje, wiec nikogo bym na to nie skazywala.. tak samo jak inni toleruja to ze ja nie lubie lancuszkow i nie wysylaja mi, ta samo ja bede dobra:d
Anonymous - Pią 15 Kwi, 2005 12:48
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
HeyaH i co z chlopakiem skonczylas bo wyslal lancuszka, czy tylko go postraszylas i odblokowalas?

Od blokowania na GG nie kończą się związki. :> 10 minut później był u mnie i jakoś było dobrze. ;] W każdym razie mam pewność, że nigdy nie dostanę od niego łańcuszka. ]:->

Cytat:
nie utrzymuje bliższych kontaktów z chłopakami, czyli nie chodzę z nimi (za rękę) itp. Jednak uwielbiam się z nimi bić.

Nie no, toż to jak prawdziwa Odlotowa Agentka! :> Fajnie... Z resztą niekoniuecznie musisz chodzić za rękę, możesz za nogę, głowę, za... ;P

Gabra (chodzi o 13) no mnie też to zastanawia... przeczytałam na onecie kilka stron wypowiedzi na ten temat, ale nic sensownego nie było... Neutral
Kinga - Pią 15 Kwi, 2005 16:47
Temat postu:
HeyaH napisał/a:

Cytat:
nie utrzymuje bliższych kontaktów z chłopakami, czyli nie chodzę z nimi (za rękę) itp. Jednak uwielbiam się z nimi bić.

Nie no, toż to jak prawdziwa Odlotowa Agentka! :> Fajnie... Z resztą niekoniuecznie musisz chodzić za rękę, możesz za nogę, głowę, za... ;P

Wy ... WYy ... Tyy !! HEayaH Gabro ty jedna wy musicie mi to robie < wybucha płaczem >
Aaaa mi sie wszystko kojarzy to juz irytujace jest = = jeszcze to wesele glupie omawiam ... cytat dnia " jak to sie tam musi ruchać " takie teksty tya = = ;( ... < placze przytula sie do pierwszej lepszej osoby >

Nie no ale na serio huh Razz ...

A tego co do tematu tyo ... ja tam tak nie blokuje Razz za lancuszzki tez nie chyba ze sie powtarza powtarza powtarza a ja prosze i prosze biggrin
Anonymous - Pią 15 Kwi, 2005 18:47
Temat postu:
^^ wszedzie sie to rozchodzi ;]

Aaaa Kinga co Ci robimy z Gabruchą :>?
Kinga - Pią 15 Kwi, 2005 19:37
Temat postu:
Aaa nie nie Razz heyaH miala Gabrielen nick Razz u temu tak napisalam biggrin
Anonymous - Pią 15 Kwi, 2005 19:42
Temat postu:
a
bo ja i HeyaH to Gabriele jesteśmy obydwie :>
Anonymous - Pią 15 Kwi, 2005 22:31
Temat postu:
Kinga - ale nie ma to jak pas Sędziego Soplicy, z "gęstymi kutasami" ;] Na swój sposób wszystko może się kojarzyć.
A ja zła jestem, dlatego to robię, uhahaha! ]:->
Anonymous - Sob 16 Kwi, 2005 12:25
Temat postu:
]:->
ja tez zablokowalam juz pare osob ;]
Kloe - Nie 01 Maj, 2005 14:51
Temat postu:
No cóż, łańcuszki są wkurzające ja dostałam już parę razy to sranie na łańcuszki, ale nie pomogło, bo nadal mi wszyscy wysyłają... -_-'
Marcia10 - Nie 01 Maj, 2005 15:12
Temat postu:
Jeśli cię wkurzają to zablokuj. tak bedzie najlepiej. Jesli to ktos dla ciebie wazny to po jakims czasie go odblokuj..........
Proste!
ecrita - Czw 30 Cze, 2005 11:55
Temat postu:
Ni ecierpie tego!!!!!!!!!Gdy ppaiepż umarł przesyłali takie różne łańcuszki na koma i na gg
nasty_girl - Czw 30 Cze, 2005 12:44
Temat postu:
kolejny temat ktory odnawiasz.. popatrz na to ze prawie 2 miesiace minely;/

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group