Cytat: |
Robert nie wysłał łańcuszka i zap*******ł go tramwaj, ale nie sądzę, aby to miało jakikolwiek związek z łańcuszkiem. |
Naomi napisał/a: |
Łańcuszki są feeeee...
Normalnie spam na gg ;] |
AloneMoon napisał/a: |
No ale moje Przyjaciolki na gg chyba nie zablokuje bo wyslala mi lancuszka.
Blokuje tylko tych "nieznajomych" . |
Gabra napisał/a: |
dostałam taki łancuszek:
Papież kiedy umarł miał 85 lat -> 8+5=13 Godzina śmierci: 21:37 -> 2+1+3+7=13 Data śmierci: 02.04.2005 -> 0+2+0+4+2+0+0+5=13 Postrzelony 13 Maja 9+3+0+1=13 - liczba dni pontyfikatu...koljne fakkty z netu Zmarł w 13 tygodniu roku. JAN PAWEŁ DRUGI - 13 liter czy to zbieg okoliczności? prześlij to dalej niech inni myślą co o tym myslicie ![]() a i papiez mial 84 lata ale w zaokrągleniu 85 ![]() |
R2 napisał/a: |
Heh, ja mam 13 numer w dzienniku, i okupuję szatnie o wdzięcznym numerze 13.
Bede xiedzem? xD |
Marcia10 napisał/a: |
Ja włączyłam kompa (gdzies o 14.30), i rozeslalam lancuszek 2 osobom moge sie przyznac komu - Gabrze i Chesterce a one nadal sie ode mnie nie chcą odczepic ale nie chce ich blokowac. Wyzywaja mnie od najgorszych, mowia ze mam polkule mozgu czy jakos tak. A wczesniej gabra udawala swieta. Powiedzcie co mam zrobic na przyszlosc?
czekam na pomoc |
...czekam na pomoc... |
...Powiedzcie co mam zrobic na przyszlosc?... |
Kinga napisał/a: | ||
nie :p bo CI nie pozwalam <rotfl> |
R2 napisał/a: | ||||
Dlaczego :> Nie moglbym sie ak po prostu oddac posludze kaplanskiej i siac ziarno? ;P |
Stołek napisał/a: |
http://www.bofh.org.pl/anty-spam/simple-polish.htpl =]. |
HeyaH napisał/a: | ||
To mi zrobiło całkowicie wodę z mózgu. ;> Co do blokowania - ost. zablokowałam mojego chłopaka, bo mi wysyłał łańcuszek i sądzę, że już więcej takiego błędu nie popełni. :] To działa! ![]() |
Stołek napisał/a: |
W imię wyższej idei ![]() |
nasty_girl napisał/a: |
HeyaH i co z chlopakiem skonczylas bo wyslal lancuszka, czy tylko go postraszylas i odblokowalas? |
Cytat: |
nie utrzymuje bliższych kontaktów z chłopakami, czyli nie chodzę z nimi (za rękę) itp. Jednak uwielbiam się z nimi bić. |
HeyaH napisał/a: | ||
Nie no, toż to jak prawdziwa Odlotowa Agentka! :> Fajnie... Z resztą niekoniuecznie musisz chodzić za rękę, możesz za nogę, głowę, za... ;P |