Dzieci OnLine

RPG Fantasy SF Horror - Arcanum-Steampunk'owa gra Troiki

Crakken - Pią 01 Kwi, 2005 18:56
Temat postu: Arcanum-Steampunk'owa gra Troiki
Najbardziej cenię sobie w tej grze złożoność rozgrywki i system tworzenia postaci. Np. moja postać to krasnolud-technolog walczący ciężkim mieczem, mający w zanadrzu własnoręcznie skonstruowane karabiny samopowtarzalny oraz z lunetą. W razie czego mam przy saobie kilka pułapek z kolcami oraz światło elektryczne wraz z naładowanym pierścieniem. Moja postać ma do tego przy sobie ręcznie zrobiony wyważony miecz. Może nie do końca ma bo dałem go Virgil'owi. No, to robi wrażenie. Właśnie o to chodzi w tej grze. Może cię albo od razu zauroczyć, albo od razu zniechęcić. Ja żywię do tejgry te pierwsze uczucie i chcę o niej otworzyć temat. Cóż więc zatem dodać? Piszcie.
Pulkownik Nikt - Pią 01 Kwi, 2005 19:50
Temat postu:
Hehe ja tez mam krasnoludzkiego technika Wink a walcze karabinem na slonie i wszelka ciezka altyleria Wink No i szukam wciaz schematu na miotacz ognia.

Wiecie jak najlepiej nabic kase technikiem? rozwinac wpierw pirotechnike i sprzedawac granaty Smile schodza jak cieple buleczki po 600+ zlota ( polecam kupic podomke ktora daje +20 reakcji:] )
Crakken - Pią 01 Kwi, 2005 20:32
Temat postu:
wow, dzięki, dobry pomysł, a tak w ogóle, jeśli mowa o Steampunk'u to podoba mi się avatar kradziejki w tym klimacie. Glany filmowane czarno-białą kamerą.
Anonymous - Sro 27 Lip, 2005 11:41
Temat postu:
slyszalem o tej grze (podobno bardzo gitowska).chcialem nawet ja sciagnac ale mam pewne klopoty.pogadalem o tym troche z CRAKKENEM (pozdrowienia) ale nic a nic kumam. Neutral
Anonymous - Sro 27 Lip, 2005 15:48
Temat postu:
Gdzie to cholerstwo kupic?Moze jakis sklep internetowy?Or sth like that?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group