Cytat: |
och nie! i co teraz zrobimy??Kurde! On nie bedzie żył wiecznie! mussicie se to uświadomić!
Tak ale zobacz ile ma lat papiez.Tak samo ta Teri ona zmarla w wieku 41 lat w 1990.Ale jak podlaczyli do tego uzadzienia(nie wiem jak to sie nazywa)I co sadzisz ze sie obudzi i powie?Ogladalam wiadomosci jak blogaslawil ludzi chcial powiedziec ale nie mogl!Bedzie zyl wiecznie?Wiecznie zyje nasza dusza(od dusza jest niesmiertelna!)Bog zyje wiecznie i Jezus oni sa zawsze przy nas.Takze Aniol strorz nas psestrzega!A papiez jest jeszcze chory chyba na parkinsona i ta choroba dalej postepuje.To jest podobne do zespolu Downa ale oni po urodzeniu odrazu maja.Nie zaowazyliscie jak papiez sie ostatnio zmienil?To przez chorobe.A i jeszcze to: Potwierdzają się informacje o śpiączce papieża "Z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że papież jest w śpiączce" - powiedziała dziennikarka włoskiej agencji Apcom reporterowi telewizji TVN24. Wcześniej Watykan dementował informacje o śpiączce papieża, podawane przez włoskie media. Przepraszam ze tak tego duzo ale chcialam wam wytlumaczyc.Aha dusza papieza bedzie zawsze przy nas!Pamietajcie! ![]() |
Cytat: |
Sorry ze sie wcinam Teri zmarla w wieku 41lat w 1990roku!Zostala podlaczona do aparatury poniewaz tak zdecydowali rodzice Teri.Ja sama jak bym miala dziecko ktore bylo by podlaczone do tej aparatury bym nie odlanczala.Czy wy nigdy nie rozumiecie ona byla jak ,,roslinka" ona nie czula a ze oczy miala otwarte to niewiem.Tata mi powiedzial ze jej przypadek to ze mozg nie funkcjonuje a serce bije!Wiec ona nie zmarla wczoraj ona zmarla w 1990 roku!A nie w 2005!Wiec to po co pisac tematy o zmarlej Teri?Byla to wasza bliska znalyscie ja?Raczej nie!Wiec dziekuje za wyczerpujaca uwage!
Rozumiem papiez tak kazda znas (moze prawie kazda) go widziala na zywo.Rozumiem papiez to Polak i wy jezeli on umrze te beda na forum stawiane ,,znicze".Tak samo jak nasz Waldemar Milewicz([*]Pokoj twojej duszy)zginal.Cala Polska ta wiadomoscia byla wstrzasnieta a teraz bedzie tak samo z naszym papiezem.Wiec ja wole poczekac i postawic znicz za dusze Waldemara Milewicza([*]Pokoj twoje duszy)A papiez zyc wiecznie nie bedzie tak samo my umrzemy lub zginiemy w wypadku. |
Młoda napisał/a: |
A Terri... Nie wiem co o tym sądzić. Nie wiem czy takie ,,życie" jakie miała ona podczas wegetacji to w ogóle życie...
Wszystkie jej miny, śmiech, płacz... Ona przecież nic nie rozumiała. Nie mówiła... Szkoda... |