Dzieci OnLine

O Forum - Polskie literki!!!

Ona89 - Czw 31 Mar, 2005 21:55
Temat postu: Polskie literki!!!
Nie wiem co sie stalo ale nie moge pisac polskich liter. Gdy robie "ci" wyskakuje mi [code], jak chce zrobic "l z kreseczka" to pojawia sie [list], "e z kreseczka"- Edycja, "a z ogonkiem"- zaznacza sie Adres. Czy tylko ja tak mam??
Gladiatorpl - Czw 31 Mar, 2005 21:58
Temat postu:
æææææææ ³³³³³³³³³ óóóóóóóóóó êêêêêê
chyba tylko ty
zazulita - Czw 31 Mar, 2005 22:02
Temat postu:
æææ, óóó, ³³³, êêêê, ±±±

U mnie te¿ wszysko jest ok. Nie wiem czemu u Ciebie tak jest!
nasty_girl - Czw 31 Mar, 2005 22:07
Temat postu:
濼³ñ¶ Smile dziala
Elun - Czw 31 Mar, 2005 22:07
Temat postu:
najprawdopodobniej "przestawila" ci sie klawiatura, tez tak czasem mam, dzieje sie tak po nacisnieciu kombinacji jakis klawiszy, tylko ja do tej pory sie nie dowiedzialam jakich :///
powiedz tylko, czy gdy nacisniesz literke W np, na stronie glownej onetu, to czy ci sie wylacza przegladarka? jesli tak, to masz ten sam przypadek co ja, jesli nie, to sama nie wiem. Moze zresetuj komputer albo klawiature (odlacz ja i po uplywie min 10 sek znow ja wlacz)
nasty_girl - Czw 31 Mar, 2005 22:08
Temat postu:
jak mi sie y i z zmienialy to reset pomagal sproboj..
Elun - Czw 31 Mar, 2005 22:13
Temat postu:
na zmiane y i z juz znalazlam sposob. Wlacza j± i wylacza kombinacja przyciskow "enter" "shift" i "ctrl", tylko nie pametam w jakiej kolejnosci, trzeba porobowac. Ja tak zawsze robie i wszytsko jest pozniej OK.
Noid - Czw 31 Mar, 2005 22:30
Temat postu:
Ha! Ja i tak nie mam polskich liter xP A co do problemu to jak ktos powiedzial sprawdz swoj uklad klawiatury.
Ona89 - Pi± 01 Kwi, 2005 13:43
Temat postu:
No ju¿ jest dobrze.

AmazonkAA napisa³/a:
najprawdopodobniej "przestawila" ci sie klawiatura,

Nie to nie by³o to, bo na gg oraz innych forach wszystko by³o dobrze
Chesterka - Pi± 01 Kwi, 2005 20:06
Temat postu:
AmazonkAA napisa³/a:
na zmiane y i z juz znalazlam sposob. Wlacza j± i wylacza kombinacja przyciskow "enter" "shift" i "ctrl", tylko nie pametam w jakiej kolejnosci, trzeba porobowac. Ja tak zawsze robie i wszytsko jest pozniej OK.

Nie potrzeba [enter], wystarczy [shift] + [ctrl] Wink
Elun - Sob 02 Kwi, 2005 09:49
Temat postu:
aaa, to dobrze wiedziec, mniej jest kombinacji hehe Wink
Anonymous - Sob 02 Kwi, 2005 15:45
Temat postu:
Chesterka napisa³/a:
AmazonkAA napisa³/a:

Nie potrzeba [enter], wystarczy [shift] + [ctrl] Wink

ja musia³am jeszcze z "z" bo samo shift i ctrl nie dzia³a³o Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group