Dzieci OnLine

Pomoc w lekcjach - POtrzebuję opracowanie/streszczenie!!!

ajeczka11 - Sro 30 Mar, 2005 18:04
Temat postu: POtrzebuję opracowanie/streszczenie!!!
Hey! Nidlugo (za tydzień,dwa) będziemy omawiać lekturkę Rudy Dzi i jego pies....Cuż powiem szczeże: nie chcę mi się tego czytać! W dodatku kumpela powiedziała mi że ta ksążka to jedna straszna NUDA! Więc prosze o streszczenie i jeszcze najlepiej opracowanie ,,Rudy Dżil i Jego pies" Z góry thx*)
Chesterka - Sro 30 Mar, 2005 18:09
Temat postu:
Wiesz... Twoja koleżanka może mieć inne upodobania niż Ty ;]
ajeczka11 - Sro 30 Mar, 2005 18:13
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
Wiesz... Twoja koleżanka może mieć inne upodobania niż Ty ;]

cuz,ale jednak i tak nie mam czasu czytac tej nudnej książki więc jednak prosze o opracowania lub streszczenie... Cool
Nikita - Sro 30 Mar, 2005 18:36
Temat postu:
Mam nadzieję, że coś tu znajdziesz :
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%2C%2CRudy+D%C5%BCil+i+Jego+pies%22+-+streszczenie&btnG=Szukaj&lr=lang_pl
Albo tu:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%2C%2CRudy+D%C5%BCil+i+Jego+pies%22+-+opracowanie&btnG=Szukaj&lr=lang_pl
Anonymous - Sro 30 Mar, 2005 21:09
Temat postu:
A ja powiem jedno - powiedz swojej koleżance, ze kije jak są wypolerowane to dobrze wchodzą w dziurkę z tyłu i jak jeszcze raz powie, ze Tolkien pisał nudne ksiązki to wejdzie gładko jak wepcham, po pierwsze ksiązka jest [cenzura], bo on tylkot akie pisał dla dzieci, sama lubie czytać, a po drugie jest krótka =]
ajeczka11 - Czw 31 Mar, 2005 14:43
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
A ja powiem jedno - powiedz swojej koleżance, ze kije jak są wypolerowane to dobrze wchodzą w dziurkę z tyłu i jak jeszcze raz powie, ze Tolkien pisał nudne ksiązki to wejdzie gładko jak wepcham, po pierwsze ksiązka jest [cenzura], bo on tylkot akie pisał dla dzieci, sama lubie czytać, a po drugie jest krótka =]

Ale ja i tak jej nie przeczytam...Uważam odwrotnie niz ty że Tolkien napisał beznadzieje ksążki ....Weźmy tka np. władce pierścieni! Fu!A książkę juz dawno zaczęłam czytac i do tej pory nie skończyła bo jestem na 3 stronie;)
Nikita - Czw 31 Mar, 2005 16:16
Temat postu:
Tolkien pisał beznadziejne książki ?! Ha...To ci dopiero Razz Zastanów się dziewczyno co ty mówisz Wink Przyznaj szczerze, że jesteś leniuszkiem i Ci się nie chce czytać =]
PS. Znalazłaś to streszczenie czy tam opracowanie w tych linkach co ci podalam ?
Kinga - Czw 31 Mar, 2005 16:31
Temat postu:
Ludziska Smile plis nie robcie offtopow biggrin boo ... bo bede gryzc ! biggrin a gryze mocno

Jak bardzo wam zalezy to zalozyc mozna osobny temat Razz ale nie widze sensu Razz
Ajeczka11 jesli to co znalazła Nikita Smile jest Ci potrzebnme i juz wiecej nie potrzebujesz pomocy ( ah ta moja polszczyzna :> ) to napisz Razz zebym mogla zamknac topic Smile
Nikita - Czw 31 Mar, 2005 19:07
Temat postu:
Kinga napisał/a:

Ajeczka11 jesli to co znalazła Nikita Smile jest Ci potrzebnme i juz wiecej nie potrzebujesz pomocy ( ah ta moja polszczyzna :> ) to napisz Razz zebym mogla zamknac topic Smile

Kinga, wystarczyło tylko kliknąc w Google i napisać tytuł książki Wink =] <ucieka przed zgrzytającymi zębami Kingi > Aaa...! Ona gryzie ! Razz
ajeczka11 - Pią 01 Kwi, 2005 16:11
Temat postu:
Nikita napisał/a:
Tolkien pisał beznadziejne książki ?! Ha...To ci dopiero Razz Zastanów się dziewczyno co ty mówisz Wink Przyznaj szczerze, że jesteś leniuszkiem i Ci się nie chce czytać =]
PS. Znalazłaś to streszczenie czy tam opracowanie w tych linkach co ci podalam ?

Moznaz zamknac juz tylko jeszcze moje 3 gorsze Evil or Very Mad
Chyba mam prawo nie lubić tolkienia? niel ubię go i tyle:)
Nikita - Pią 01 Kwi, 2005 16:16
Temat postu:
Czyli pomogłam, tak ? Mr. Green
Oj...już dobrze, już dobrze Wink Każdy ma inny gust Smile Dla innych może się to wydawać głupie a dla innych mądre Razz Very Happy

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group