Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Patrzyliscie

Miracle - Nie 27 Mar, 2005 19:18
Temat postu: Patrzyliscie
Patrzyliscie na "Stara Basn"? Jake macie wrazenia po jak narazie I czesci tego filmu? Ja jak narazie nic do neigo nie mam, chociaz wcale nie mialam zamiaru na to patrzec... ale coz rodzice sila wyzsza.
Noid - Nie 27 Mar, 2005 19:19
Temat postu:
Byłem na tym w kinie i jak dla mnie film taki sobie.
Anonymous - Nie 27 Mar, 2005 19:30
Temat postu:
Ja tam kiedyś widziałem pełnometrażówkę i prawdę mówiąc nic wielkiego. Ale jednak przyjemnie się patrzy. Taki filmik na jeden raz.
I tak najlepsze były sceny w których mówili po (chyba) norwesku. Fajny język Cool.
Anonymous - Nie 27 Mar, 2005 19:34
Temat postu:
-4/10 ;]
Kinga - Nie 27 Mar, 2005 19:35
Temat postu:
Ja byłam w kinie Smile ...
A co sądze ... jakos nie mam zdania
panienka_wierzba - Nie 27 Mar, 2005 19:36
Temat postu:
byliśmy szkołą w kinie (chyba Ant0n jeszcze wtedy lazil do mojego gimn : >)
no takie anwet niezłe
ale ja nienawidze tych siedeń w kinie a że siedziałam w peirwsyzm rzędzie to leżałam ^________________^
Anonymous - Nie 27 Mar, 2005 19:55
Temat postu:
ja też byłam na tym w kinie, film na mnie dużego wrażenia nie zrobił, pamiętam jak po scenie z czarowaniem (chyba to była jakaś blondyna) jakiejś laski żeby ją Żebrowski pokochał to koleżanki chciały to wypróbwać tylkożadnej się nie widzialo stanie nago =]
panienka_wierzba - Nie 27 Mar, 2005 19:56
Temat postu:
hehe tak tak Wink
i lali ją miodem, i sypali czyms tam ^^
ludzie "za mną" wrzeszczeli 'bis' Wink
Anonymous - Wto 29 Mar, 2005 22:55
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
byliśmy szkołą w kinie (chyba Ant0n jeszcze wtedy lazil do mojego gimn : >)

Wlasnie z tad to znam ;].
Swoja droga troche po czasie czlowiek ma zamiar sie na to wybrac ;]

p.s - a ma ktos moze wiedzmina? Chce to obejzec, ale nie wiem skad wziasc :\
Pulkownik Nikt - Wto 29 Mar, 2005 23:06
Temat postu:
Lubczykiem ja Kasiu sypali Smile
Ja widzialem w kinie z klasa. Ehh Polakom powinni zabronic robic efekty specjalne biggrin
Anonymous - Sro 30 Mar, 2005 13:13
Temat postu:
A wiecie, co było najlepsze w 3 odcinku Starej Baśni?
Scena masowego samobójstwa Wikingów po śmierci ich wodza. Nie uważacie, że mieli dość słabe kolczugi?? Rolling Eyes
Anonymous - Sro 30 Mar, 2005 14:15
Temat postu:
Kolczuga nie uchroni cię od tak silnie zadanej rany kłutej
nasty_girl - Sro 30 Mar, 2005 15:38
Temat postu:
nie nawidze tego typu filmow... stara basn, wladca pierscieni, wiedzmin, troja.. a ostatnio probowalam obejrzec aleksandra.. ale gdzies na 15 min filmu juz smacznie spalam Smile
Gladiatorpl - Sro 30 Mar, 2005 15:45
Temat postu:
a ja powiem ze polskie filmy sa najlepsze :p
Co z tego ze w Terminatorze sa roboty
Co z tego ze w Władcy Pierścienie sa Hobbity
Skoro my mamy gole baby Razz

Jednym slowem lepsze filmy i do tego tanszym kosztem Razz
Anonymous - Sro 30 Mar, 2005 19:16
Temat postu:
Gladiatorpl napisał/a:
a ja powiem ze polskie filmy sa najlepsze :p
Co z tego ze w Terminatorze sa roboty
Co z tego ze w Władcy Pierścienie sa Hobbity
Skoro my mamy gole baby Razz

Jednym slowem lepsze filmy i do tego tanszym kosztem Razz

a golych facetow coraz mniej Razz

nie bylam, nie widzialam, ale z tego co wiem to niezbyt mi sie podobalo... pasowaloby kiedys obejrzec, hm...
Anonymous - Sro 30 Mar, 2005 21:06
Temat postu:
No wiecie a zauwazyliście, ze tak jak tańczyli nago wokół ogniska to normalnie wszyscy mieli ogolone pachy... ciekawe jak się golili chyba kamyczkami =]
panienka_wierzba - Sro 30 Mar, 2005 21:21
Temat postu:
tak tak tez to zauwazylam Wink
ale wiesz, jak faceci golili brody brzytwami to czemu i pod pachami ni mieliby się nimi ogolić =D
Anonymous - Sro 30 Mar, 2005 21:25
Temat postu:
Bo ja lubie posmyrać =]... no dobra wole smyrać po głowie i brodzie, ale facet z brodą no nawet niezły towar... Łukaaasz
Anonymous - Sro 30 Mar, 2005 22:45
Temat postu:
http://www.sapkowski.pl/film/serial.php#1 pyknijcie sie tu
ja nie oglądam filmów z Żebrowskim od czasów "wiedzmina"

hmmm to chyba w dziewięć i pół tygodnia stworzyło topos "cipska w miodzie" który jak widać zaporzyczyła polska produkcja

dobrze że skonkretyzowała...bo nie jestem towarem i już chciałem plus w te i we w te
(nenar)

nasty...jak nie lubisz fantastyki ...to szkoda ale polecam aktualny film Intermissnion(ten film jest o klimaciarzach) :K,
no i teraz Machinist niezły jest
co do fantastycznych dwa niesławne filmy...Ring of the Nibelungs oraz Riverworld...
moga byc nieciekawe zwłaszcza ze jeden troche nudny i pełen zestawu standardowego i raczej jest romansem w stylu telenoweli...ze oni zrobili to bo tamten zataił wiadomosć...czy cos w tym stylu ...ale ciągle kupa śmiechu
a drugi...nie moze sie nie podobać...cholernie typowo amerykański tzn na podstawie książki jak zgaduje ale bardzo warty obejrzenia...ze względu na pomysł, plothunger i postacie, ze tak rzekne...legendarne, w kazdym razie jedna na pewno inicjały to M.T. więcej nie powiem
Anonymous - Sro 30 Mar, 2005 22:48
Temat postu:
Slyszalem juz strasznie duzo krytyki, ktora poteguje tylko moja chec obejzenia filmu. Chce go! ;]
Anonymous - Pią 01 Kwi, 2005 18:38
Temat postu:
trzeba umiec usiedzieć na krześle....mnie sie nie udało..i spadłem z owego podczas odtwarzania "filmu" "tego"

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group