Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Enya

Eithne - Pią 25 Mar, 2005 00:35
Temat postu: Enya
Czy ktokolwiek wie coś na temat nowej płyty Enya, która ma się pojawić (jakby chciała, a nie mogła) pt. "Sumiregusa". I czy wogóle ma miec ona taki tytuł?
ajeczka11 - Pią 25 Mar, 2005 12:57
Temat postu:
Najlepiej poszukaj na www.emuzyka.pl

Poszukaj w nowościach i wpisz enye w wyszukiwarkęWink
zygusia - Pią 25 Mar, 2005 13:35
Temat postu: Ja się dziwie że ENYA jest tak malo polpularna
to jedna z niewielu wokalistek które wnosza coś innego. Poszukaj na www.interia.pl w dziale muzyka:)
Idda - Sob 26 Mar, 2005 16:45
Temat postu: Re: Ja się dziwie że ENYA jest tak malo polpularna
zygusia napisał/a:
to jedna z niewielu wokalistek które wnosza coś innego. Poszukaj na www.interia.pl w dziale muzyka:)

Zgadzam się z Tobą w 100% ...nie cierpię tych wszystki JoJów i innych o słodkich,ale jakże oklepanych głosikach =.=' Uwielbiam Enyę...chociaż dawno nie słuchałam...ostatnio więcej Adiemusa slucham... biggrin
Anonymous - Nie 27 Mar, 2005 18:05
Temat postu:
www.stereo.pl
Albo w działach muzycznych portalow (np. onet, wp itd.)
Sinyen - Czw 05 Maj, 2005 20:39
Temat postu:
Kocham Enję, ale niestety nie wiem niczego o jej nowej płycie Sad

I pisze się Enji, a nie Enya ;-)
Napastnik - Czw 05 Maj, 2005 21:20
Temat postu:
O, nawet nie wiedziałem, że jest temat o tej wokalistce. Skoro już jest to się wypowiem Wink .

Mimo iż bardzo lubię uspokojającą muzyke z gatunku ambient/chillout to jednak pani Enya i reszta artystów New Age'owskich(bo tak się nazywa to co tworzy pani Enya) jest dla mnie troszke zbyt spokojna... New Age jest dla mnie zbyt uniosłe, senne i zniewieściałe - nawet muzyczka robiona przez facetw (którzy nie mają jajec, btw Twisted Evil ). Ot, dobra muzyczka do puszczania podczas robienia zakupów z supermarkecie albo podczas jazdy w windzie Razz . Jak dłuższej sesji słuchania Alka Szahali albo Panacea puszcze sobie Enye to odrazu mi się spać chce ;p .

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group