Dzieci OnLine

O Forum - ShoutBox -problem-pomocy

Anonymous - Czw 24 Mar, 2005 18:14
Temat postu: ShoutBox -problem-pomocy
Byłamm sobie na chacie dolnym, i kliknęłam "ukryj'' czy coś w tym rodzaju, w każdym razie przycisk w prawym dolnym rogu. Wyszłam z forum teraz weszłam jeszcze raz i co?......... Nie mam dolnego chata! kliknęłam ShoutBox i "włącz' tobokazał mi sie chat na całą strone, nie było widać działów i wogóle... Tylko nasze rozmowy. Co jest? Co zrobić,żeby zaś wszystko było normalnie?
Chesterka - Czw 24 Mar, 2005 18:18
Temat postu:
Może się wyloguj i zaloguj? Albo otwórz stronę główną w nowym oknie?
Anonymous - Czw 24 Mar, 2005 18:22
Temat postu:
Oki już wszystko wporzo, zalogowałam sie jeszcze raz i juz jeest spoko :-d I jeszcze nie na temat: Ja źle widze, czy nie ma już opcji "pomógł''? Hehe ale ja spostrzegawcza jestem Wink
Chesterka - Czw 24 Mar, 2005 18:35
Temat postu:
Pewnie jest ale nie w tym dziale ;]

Edit: Haha albo już nie ma, bo moje 2 pkt zniknęły... =P
Anonymous - Czw 24 Mar, 2005 18:54
Temat postu:
blackLady napisał/a:
Oki już wszystko wporzo, zalogowałam sie jeszcze raz i juz jeest spoko :-d I jeszcze nie na temat: Ja źle widze, czy nie ma już opcji "pomógł''? Hehe ale ja spostrzegawcza jestem Wink

źle widzsz.opcja jest ale tobie wykasowano punkty...niewiem czemu :]
Anonymous - Czw 24 Mar, 2005 19:00
Temat postu:
Razz Bardzo śmieszne Razz
Chesterka - Czw 24 Mar, 2005 19:33
Temat postu:
Hahaha Scv mnie oświecił, że punkty są ale w działach gdzie nie można ich dawać nie są pokazywane. Wejdź w swój profil i zobaczysz, że nadal masz swoje ;]

2 pkt by mi się już należał Razz blehehe...
Anonymous - Pią 25 Mar, 2005 15:12
Temat postu:
Chesterka- punkt może by Ci sie należał, ale nie moge dodać, bo nie ma tu tej opcji Razz
Chesterka - Pon 28 Mar, 2005 23:49
Temat postu:
blackLady napisał/a:
Chesterka- punkt może by Ci sie należał, ale nie moge dodać, bo nie ma tu tej opcji Razz

Hahaha naprawdę? No co Ty? A ja już myślałam, że są... Nie no przecież my o tym właśnie rozmawiałyśmy! =]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group