Dzieci OnLine

O Forum - moda na forum?

Anonymous - Sro 23 Mar, 2005 14:39
Temat postu: moda na forum?
mam takie pytanie bo od pewnego czasu zaobserwowałam na forum pewną rzecz..... chodzi mi o to czy forum dopadła moda wśród dziewczyn głównie na bycie undergroundową obrończynią praw zwierząt w glanach? tak ja nie chce jakoś wyjśc na bezwzględną osobe popierającą zabijanie zwierząt nie, nie.... tylko tak poprostu mnie to ciekawi z kąd taka przemiana? jakiś film leciał w telewizji czy coś?...
panienka_wierzba - Sro 23 Mar, 2005 16:05
Temat postu:
ja czy manie hm.. po prostu zainteresowalam sie tym rok temu (ale nie chcialo mi sie w wiekszosci dyskusji na forum na ten temat udzialc =p) noi hm.. co z tym zrobilam, robi to co chce w zaciszu wlasnego domu, wsrod znajomych Wink.
Wg. od tego trzeba zacząć a nie od razu setki ludzi namawiać w internecei muahaha = )
no to by było na tyle =D
hah ale żeś dupny temat wymysliła słońce : >
:*
Anonymous - Sro 23 Mar, 2005 16:38
Temat postu:
dupny ale smutny i prawdziwy
ajeczka11 - Sro 23 Mar, 2005 17:54
Temat postu:
Pewnie ktoś w necie przeczytałWink
Naomi - Sro 23 Mar, 2005 18:45
Temat postu:
Ja przeczytałam artykuł w gazecie...
Później łaziłam po stronach itp.

Nie mam glanów =P
Akacja12 - Sro 23 Mar, 2005 19:29
Temat postu:
Jak każda moda szybko przeminie
Anonymous - Sro 23 Mar, 2005 19:39
Temat postu:
JA chciałam tylko wtrącić,że jako pierwsza na forum dałam sobie w podpisie ten banner o robieniu futra Very Happy A wyście to zgapiły!! Razz <pokazuje język jak małe dziecko>
Sztona - Sro 23 Mar, 2005 20:00
Temat postu:
Ja pomyślałam że to tak wogóle dobrze i zaczełam szukać... no i znalazłam! aż 3!

Sztona
Anonymous - Sro 23 Mar, 2005 20:32
Temat postu:
Ja już na początku gimnazjum zajęłam się zbieraniem podpisów więc u mnie to moda nie jest tylko zamiłowanie... jak już wielokrotnie mówiłam swgo czasu zrezygnowałąm z kupowania kosmetyków testowanych na zwierzętach i musze się popytać w gaji jak jest u nich biggrin
nidhogg - Sro 23 Mar, 2005 20:38
Temat postu:
mialo byc w temacie o biglach ale zem go gdzies zapodzial i znalezc nie moge. o tyle zabawna jest ta cala ochrona, obrona i podniecenie, ze do konca swiadoma nie jest. wszak kazda z Was uzywa kleju (a jakze niemalze akzdy zawiera komponenty zwierzece) a bonusowo kazdy z Was je, a kazdy dodatek zaczynajace sie na E znajdujacy sie w wiekszosci produktow (poczawszy od glupiego barwnika) oznacza, ze taka substancja jest/byla tesowana na zwierzetach. pewnych rzeczy nie da sie po prostu uniknac a napewno nie dalo sie uniknac kiedys, wiec moze lepiej naprawde zaczac od siebie a nie wyskakiwac z niewiadomo czym na forum

[pisane wspolnie nid + frigg]
frigg - Czw 24 Mar, 2005 03:16
Temat postu:
sztona czy ten twoj odpis FWZ to nie jest aby front wyzwolenia zwierzat? bo te logo cos mi znajome jest.... bo jesli dobrze mysle to jest to wogole ugrupowanie nazwijmy je 'anarchistyczne' a napewno 'punkowe'....
Kinga - Czw 24 Mar, 2005 09:09
Temat postu:
Ja ( chyba ) sie na forum jakos nie obnosze z obroną zwierzat Razz zresztą nie wiem samaa
Bo ja zazwyczaj pisze na zywioł Razz <loL>
Yy ... aaa Razz no moze w poscie o wege cos pisałam Razz

A co do tego obnoszenia na forum ... to wcale nie ejst to zle jesli to nie ejst tylko " chwilowa moda " a naprawde dązenie do tego Yy 'wyzwolenia zwierząt'

Ja po raz kolejny postanowilam zbierać podpisy tym razem co do koników Smile
W szkole rozwiesiłam plakaty i działam ... i to chyba jest lepsze niz reklamowanie tego na forum Smile bo wydaje mi sie ze wszyscy ( ktorzy by sie zainteresowali tym ) juz to znają Smile)

EDIT: Jasna cholewa :p ile ja emot pakuje ostatnio w posty = =
Gladiatorpl - Czw 24 Mar, 2005 10:02
Temat postu:
najlepszy tekst ze sie przeczytalo w gazecie, jak bym kiepsko wyszedl jezeli wierzylbym we wszystko co jest w gazecie Razz, najlepsza gazeta to Fakt, zamiast pisac cos normalnego, to w kazdym numerze jest gola baba zeby zwiekszysc sprzedaz Razz

A co do obrony praw zwierzat to jestem za, ale cos nie wierze zeby co 6sekund ginelo zwierze w wyniku testu
Ona89 - Czw 24 Mar, 2005 10:07
Temat postu:
Ja juz kilka miesięcy temu przeczytałam w "Dziewczynie" artykuł o testach, umieściłam go w temacie o tych pieskach biglach, czy jakoś tak. W artykule były rwnież podane strony walczące z testami na zwierzętach. Wchodziłam na nie, ale później jakoś przestałam o tym myśleć, nie wiedziałąm również jakie firmy testują swoje produkty. A teraz na forum na chyba najpierw zobaczyłam podpis Agnieszki, później znalazłam temat o tych pieskach i też jakoś zaczęłam bardziej się przejmować testami.

Kradziejka możesz mi wyjaśnić co mają glany do ochrony praw zwierząt?? Bo jakoś nie mogę zrozumieć tych słów. Confused
Kinga - Czw 24 Mar, 2005 10:17
Temat postu:
Gladiatorpl napisał/a:
najlepszy tekst ze sie przeczytalo w gazecie, jak bym kiepsko wyszedl jezeli wierzylbym we wszystko co jest w gazecie Razz, najlepsza gazeta to Fakt, zamiast pisac cos normalnego, to w kazdym numerze jest gola baba zeby zwiekszysc sprzedaz Razz

A co do obrony praw zwierzat to jestem za, ale cos nie wierze zeby co 6sekund ginelo zwierze w wyniku testu

Dlaczego nie ? ... wiekszość testów to masówki ... tzn no nie robią na jednym zwierzątku tylko na paru ... zresztą 1 zwierze co 6 sekund to to samo ... co 2 zwierzątka co 12 sekund wiec jest to mozliwe wg mnie ...

Cytat:
Kradziejka możesz mi wyjaśnić co mają glany do ochrony praw zwierząt?? Bo jakoś nie mogę zrozumieć tych słów.

Yy to chyba miałabyć ironia Smile <loL>[/quote]
Kinga - Czw 24 Mar, 2005 10:17
Temat postu:
Gladiatorpl napisał/a:

Dlaczego nie ? ... wiekszość testów to masówki ... tzn no nie robią na jednym zwierzątku tylko na paru ... zresztą 1 zwierze co 6 sekund to to samo ... co 2 zwierzątka co 12 sekund wiec jest to mozliwe wg mnie ...

Cytat:
Kradziejka możesz mi wyjaśnić co mają glany do ochrony praw zwierząt?? Bo jakoś nie mogę zrozumieć tych słów.

Yy to chyba miałabyć ironia Smile <loL>
Anonymous - Czw 24 Mar, 2005 11:47
Temat postu:
"tylko winni sie tłumaczą"

człowiek coś sie spyta a reszta odrazu zaczyna sie tłumaczyćSmile a ja pierwsza a ja w gazecie a ja nie teges.... dziwne

ps. Kinga ale z tymi glanami to była ironia chociaż nie do końca bo w jednym temacie jest biedne zwierzątka idą na buty idą na futro och nie! brońmy praw zwierząt a w drugim tak! mam glany of kors skórzane są takie fajne metalowe/wycierane czy jakieś tam z takimi i owakimi sznurówkami a w jeszcze innym uwielbiam kosmetyki tej i tej firmy! [co z tego że są testowane na zwierzątkach przecież niemoge zrezygnowaćSad] ale i tak brońmy zwierzątka piszmy petycje o tak!
więc?
panienka_wierzba - Czw 24 Mar, 2005 12:25
Temat postu:
hahaha a ja sie wytłumacze (jam być winnym) hahaha = )
ja mam glany ze sztucznej skury =D hahaha
Anonymous - Czw 24 Mar, 2005 12:27
Temat postu:
Cytat:
"tylko winni sie tłumaczą"

Z czeeego?
Chcą pograć w jakąś bezsensowną grę z obroną zwierząt, niech grają. Proszę bardzo. Obrazek w profilu i tak nic nie zmieni
Anonymous - Czw 24 Mar, 2005 17:46
Temat postu:
:/ hmmm watpie zeby ktos to uwazal zamode no oprocz Ciebie... ja np nie mam glanow a bardzo kocham zwierzeta no i chce ich bronic i nie uwazam tego za mode .
mroweczka - Czw 24 Mar, 2005 20:07
Temat postu:
Hm...dokladnie. Ja nie uwazam tego jakos za mode. A Agnieszka nie ma glanow ze skory wiec w tym moemencie chyba nie mamy sie czego doczepic? Poza tym jak chca to niech wstawiaja,mi to osobiscie nie przeszkadza...
Anonymous - Czw 24 Mar, 2005 21:12
Temat postu:
Hmmmm jeśli ze sztucznej skóry to te najtańsze to ja mam ze sztucznej, bo podejrzewam, ze tak jest, ze tańsze, a teraz ceny poszły jeszcze w dół niami =]... i znów nie poszłam do gaji =(
panienka_wierzba - Czw 24 Mar, 2005 21:20
Temat postu:
ja kupowalam ze sztucznej skury jak narazie najdrozej
za 230
a poprzednie z prawdziwej byly az 160
Naomi - Pią 25 Mar, 2005 08:59
Temat postu:
Do kradiejki: A co Cię to obchodzi...?!
Anonymous - Pią 25 Mar, 2005 10:40
Temat postu:
Hjeh, dobry temat :].
Mnie się to wszystko kojarzy z jakąś sektą - ktoś gdzieś przeczytał "Ratujmy zwierzęta", zaczął "działać" na forum, a potem wiele zbłąkanych duszyczek jak jeden mąż: "Toć jest nasz prorok! Nasz guru kochany!! Idźmy za nim, 'ratować' zwierzęta od śmierci!!"
Sekta, normalnie, sekta :].
nidhogg - Pią 25 Mar, 2005 12:19
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
za 230

z etgo co sobie patrze to te shellys ejdnak ze skory sa, chyba ze to jakies specjalne wydanie
Anonymous - Pią 25 Mar, 2005 15:00
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Hjeh, dobry temat :].
Mnie się to wszystko kojarzy z jakąś sektą - ktoś gdzieś przeczytał "Ratujmy zwierzęta", zaczął "działać" na forum, a potem wiele zbłąkanych duszyczek jak jeden mąż: "Toć jest nasz prorok! Nasz guru kochany!! Idźmy za nim, 'ratować' zwierzęta od śmierci!!"
Sekta, normalnie, sekta :].

Dobre porównanie Himitsu Mr. Green
panienka_wierzba - Pią 25 Mar, 2005 15:48
Temat postu:
nidhogg napisał/a:
panienka_wierzba napisał/a:
za 230

z etgo co sobie patrze to te shellys ejdnak ze skory sa, chyba ze to jakies specjalne wydanie

wydaje mi sie ze to jednak jakis skoropodobny material
troche inny w dotyku i takie tam
Anonymous - Pią 25 Mar, 2005 18:26
Temat postu:
blackLady napisał/a:
Dobre porównanie Himitsu Mr. Green

Wiem, bo moje Mr. Green.
Teraz tylko trzeba nazwę im wymyślić :].
Anonymous - Pią 25 Mar, 2005 18:29
Temat postu:
Młoda napisał/a:
Do kradiejki: A co Cię to obchodzi...?!

też chce być modna, to źle? az taka duża ta konkurencja niebędzie...
Anonymous - Pią 25 Mar, 2005 18:32
Temat postu:
forum jest dla wszystkich, wiec kazdy moze (powinien?) pisac co na dany temat sadzi. Razz
ja tez zauwazylam ze jakos tak nagle sie ta plaga po podpisach przeniosla, ale mi to nie przeszkadza. Wink
Anonymous - Pią 25 Mar, 2005 19:19
Temat postu:
A mi tak :]. Rodzice mi mówili coby się od sekt trzymać z daleka :].
Anonymous - Pią 25 Mar, 2005 19:43
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
A mi tak :]. Rodzice mi mówili coby się od sekt trzymać z daleka :].

jakbym sluchala sie rodzicow, to by mi palma wyrosla na rzęsie : )
Anonymous - Pią 25 Mar, 2005 20:37
Temat postu:
:/ bez komentarza
Anonymous - Pią 25 Mar, 2005 22:42
Temat postu:
Agnieszka napisał/a:
:/ bez komentarza

Już samo to zdanie było komentarzem, jakby nie było...
Ja jednak prosiłbym to nieco bardziej rozbudować, bo lubię wiedzieć, co się nie podoba ludziom w moich wypowiedziach.
nasty_girl - Pią 25 Mar, 2005 22:52
Temat postu:
nie zdarzylam tego zauwazyc.. i nie wypowiadalam sie na ten temat
Anonymous - Pią 25 Mar, 2005 23:15
Temat postu:
Himitsu robisz problemy z czyichs podpisow. Nikt Ci nie kaze "dolaczac sie" jak to ty mowisz "sekty". Bo nawet takiej nie ma. I nie patrz na podpisy jak Ci cos nie pasi bo nikgo nie zmusisz do zmiany.
panienka_wierzba - Sob 26 Mar, 2005 09:12
Temat postu:
ale moze mu sie nie podobac nie? te logika
Akacja12 - Sob 26 Mar, 2005 10:34
Temat postu:
To po co macie podpisy jak potem każecie na nie nie patrzec?
Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 11:16
Temat postu:
ej... nie mów Agnieszko że nie można bronić zwierzaczków bez takiego podpisu? pozatym jak już mówiłam chce być trendy więc sie pytam z kąd taki podpis wziąść
Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 12:03
Temat postu:
Kradziejka weź od kogoś bo już chyba wszystkie organizacje ekologiczne w polsce zostały wyczerpane... bo nietstety jest ich za mało i za malo zawsze będzie
Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 13:01
Temat postu:
Ja pierdykne nie no i gdzie tu wolnosc? jak macie ludzi meczyc za podpisy to lepiej zmienic.
Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 13:54
Temat postu:
Agnieszka napisał/a:
Himitsu robisz problemy z czyichs podpisow. Nikt Ci nie kaze "dolaczac sie" jak to ty mowisz "sekty". Bo nawet takiej nie ma. I nie patrz na podpisy jak Ci cos nie pasi bo nikgo nie zmusisz do zmiany.

A czy ja chcę kogoś zmusić do zmiany? Nie. Ale jak już powiedziała Miss Wierzba - może mi się nie podobać. I się nie podoba. Bo rzeczywiście, taki nagły wysyp "obrońców" zwierząt w żadnym wypadku nie wygląda poważnie, ale dziecinnie i żenująco.
Agnieszka napisał/a:
Ja pierdykne nie no i gdzie tu wolnosc? jak macie ludzi meczyc za podpisy to lepiej zmienic.

Nikt nikogo nie męczy. Po prostu wypowiadamy się na ten, jakby nie było, kontrowersyjny temat :]. W końcu od tego jest to forum Wink.

kradziejka napisał/a:
pozatym jak już mówiłam chce być trendy

W dzisiejszych czasach mówi się: Chce być trendowata :]. Trza iść z duchem czasu :].
Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 16:08
Temat postu:
Proponuje zamknąć idiotyczny i do niczego nie prowadzący temat. To nie wasz sprawa do kur.wy co ludzie mają w podpisach.
Jesteście zjebani, ot i sądzę, zę wielu ludzi się ze mną zgodzi. Cierpicie na zespół napięcia przedmiesiączkowego? dziewczyna/chłopak was zostawił/a? Twój kot ma was gdzieś? Zachowajcie to dla siebie.
Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 18:54
Temat postu:
Cytat:
Proponuje zamknąć idiotyczny i do niczego nie prowadzący temat. To nie wasz sprawa do kur.wy co ludzie mają w podpisach.
Jesteście zjebani, ot i sądzę, zę wielu ludzi się ze mną zgodzi. Cierpicie na zespół napięcia przedmiesiączkowego? dziewczyna/chłopak was zostawił/a? Twój kot ma was gdzieś? Zachowajcie to dla siebie.
-Lepiej bym tego nie ujal.Zgadzam sie z przedmowca w stu procentach.
panienka_wierzba - Sob 26 Mar, 2005 22:01
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Ale jak już powiedziała Miss Wierzba - może mi się nie podobać. I się nie podoba.

oh mrr dziekuje =D

ps. R2 fajny av av Wink
Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 22:19
Temat postu:
R2 napisał/a:

Łał. Widzę, że kultura przede wszystkim :].
Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 22:26
Temat postu:
Czasem inaczej nie trafia,wiec trzeba prosto z mostu:].
Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 22:29
Temat postu:
albo czasami nie ma się zdolności kulturalnego wysławiania
Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 22:36
Temat postu:
Christine fan napisał/a:
Czasem inaczej nie trafia,wiec trzeba prosto z mostu:].

Hmm... a może najpierw należałoby SPRÓBOWAĆ to inaczej?
Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 22:40
Temat postu:
Już ktoś próbował. Jeżeli wam się coś nie podoba w moich postach jest opcja 'ignoruj' nikogo nie zmuszam do ich czytania.
Cytat:
albo czasami nie ma się zdolności kulturalnego wysławiania

Nie znasz mnie więc się odpitol. Dzisiaj mam zły dzień, więc nie irytuj mnie jeszcze bardziej.
btw. przeczytaj jeszcze raz pierwszą częsc postu. Tak jak Fan napisał czasami nie ma innej możliwości.
Fakt jestem wulgarny bo mam taki kaprys i wara wam od tego. Chcecie dalej ciagnąć rozmowe to piszcie na gadu nie gryzę bez powodu.
ps. Wierzba: Wiem Wink MJK we wlasnej osobie ;P
Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 22:45
Temat postu:
ale mi sie wydawało że to miejsce jest do wymieniania poglądów oraz rozmów a nie do wyładowywania stresów związanych z czymś zupełnie innym i ignorowania połowy użytkowników
pozatym jeśli już tak tą opcje ignorowania reklamujesz to czemu sam nie skorzystasz?...
Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 22:49
Temat postu:
Zgadzam sie z R2.

Himitsu co znaczy "obroncow" skad ty do cholery mozesz wiedziec czy ktos na prawde stara sie ich bronic a mowisz to w liczbie mnogiej do wszystkich autorow tych podpisow. Nie znasz wiekszosci dobrze wiec sie nie wypowiadaj bo skad mozesz wiedziec czy kochaja zwierzeta czy nie. Ja siebie moge uznac za obronce a nie "obronce" wiec moze tez sie nauczysz szacunku co?
Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 22:54
Temat postu:
R2 napisał/a:
Już ktoś próbował.

Ale nie Ty.
R2 napisał/a:
Jeżeli wam się coś nie podoba w moich postach jest opcja 'ignoruj' nikogo nie zmuszam do ich czytania.

To samo proponowałem kiedyś w temacie z kawałami o Żydach. Pomysł chyba nie bardzo Ci się spodobał, bo też wyklinałeś jak najęty.
R2 napisał/a:
Nie znasz mnie więc się odpitol.

A Ty nie znasz nas. Więc jakim prawem nas wyzywasz?
R2 napisał/a:
Dzisiaj mam zły dzień, więc nie irytuj mnie jeszcze bardziej.

Ja mam złe dnie prawie codziennie, ale staram się tego nie pokazywać i nie truć innych. Spróbuj sam się opanowywać - bardzo przydatna rzecz.
Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 23:19
Temat postu:
Cytat:
ale mi sie wydawało że to miejsce jest do wymieniania poglądów oraz rozmów

To prawda, ale co taka wymiana pogladow wnosi? To jak rozmowa na czyjśprywatny temat który was nie powinien dotyczyć.
Cytat:
pozatym jeśli już tak tą opcje ignorowania reklamujesz to czemu sam nie skorzystasz?...

Ponieważ nie chce
Cytat:
Ale nie Ty.

Co z tego? Mam nadzieję że terapia wstrząsowa pomogła, jeżeli nie nawet ja tu już nic nie poradzę.
Cytat:
To samo proponowałem kiedyś w temacie z kawałami o Żydach. Pomysł chyba nie bardzo Ci się spodobał, bo też wyklinałeś jak najęty.

1. Zapraszam na gadu.
2. Wtedy mialem do tego powód, teraz nie mam.
Cytat:
A Ty nie znasz nas. Więc jakim prawem nas wyzywasz?

Bo jestem ignorantem, który tylko użył trochę mocniejszych słów abyście się trochę zastanowili.
Cytat:
Ja mam złe dnie prawie codziennie, ale staram się tego nie pokazywać i nie truć innych. Spróbuj sam się opanowywać - bardzo przydatna rzecz.

Widzisz, ja wyładowywuje złośc słowami lub idę trochę pobiegać, nie chowam tego w sobie i nie mam takiego zamiaru. Nie zabardzo chce chodzić jak kłębek nerwów i syczeć na innych cały czas.
JESZCZE RAZ POWTÓRZE:
Istnieją komunikatory, jeżeli was to zadowala możemy stworzyć rozmowę w 3 osoby, mnie to rybka, ale nie chce sięrozwodzić tutaj a tymbardziej w tym temacie, który jeżeli jesteście pojętni to zauważyliście, że do niczego nie prowadzi.
W TYM TEMACIE koniec
Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 23:22
Temat postu:
Cytat:
Ale nie Ty.
-Nie kazdy z osobna musi probowac grzecznie,bo po co,skoro nie trafia...A tak poza tym przestancie sie klocic jak male dzieci w przedszkolu i toczyc wojny na slowka.Proponuje zamknac temat.[/quote]
Kinga - Wto 29 Mar, 2005 20:35
Temat postu:
Ja nie widze sensu prowadzenia tej dyskusji ...
Obroncy praw niech dsobie bronią praw zwierzat ... przeciez i tak nikt im tego nie zabroni

Nie wiem o co cale zamieszanie ... miala byc wymoana zdan na temat manni obrony zwierzat ... a zaczeliscie mowic o zupelnie czym innym = = i w sumie troche bez sensu bo rtozwiazania nie widac
Anonymous - Wto 29 Mar, 2005 21:11
Temat postu:
tak, to miała być wymiana zdań niestety pan R zaczął bluzgać potem odsylać wszystkich na GG a jak ktoś już się na owym komunikatorze odezwie pan R ma go najwidoczniej w dupie więc dyskusja toczy sie tu
proste?
Anonymous - Sro 30 Mar, 2005 07:15
Temat postu:
Cytat:
a jak ktoś już się na owym komunikatorze odezwie pan R ma go najwidoczniej w dupie więc dyskusja toczy sie tu
proste?

To ktoś się do mnie odzywał? O_o
Akacja12 - Pon 04 Kwi, 2005 22:22
Temat postu:
No widze że teraz papież stał się ważniejszy niż zwierzątka. I kto tu mówi że to nie jest moda?
Kinga - Wto 05 Kwi, 2005 15:06
Temat postu:
Sorry jaki macie w tym cel Jedno krzycza "MODA" drudzy " Pieprz**ie sie to nie moda" i tak w kolko to samo = = i probujecie sie nawzajem przekonac = =
Kazdy ma swoej zdanie na ten temat wyrazil je i chyba na tyle nie ?
mroweczka - Wto 05 Kwi, 2005 16:06
Temat postu:
Akacja12 napisał/a:
No widze że teraz papież stał się ważniejszy niż zwierzątka. I kto tu mówi że to nie jest moda?

Akacja a dziwisz się? Odszedł największy człowiek XXI w i ludzie są w żałobie...Pewnie,że mogłabym tego nie okazywać...Tak samo jak z tymi zwierzatkami. Ale tak samo jeśli ktoś interesuje sie Nirvana daje sobie w podpisie np. "Nirvana-Rape me". Przeciez moglby tego nie robic i ludzie nie wiedzieliby,że słucha Nirvany. Ale jednak ma to w podpise. Dlaczego? Żeby to wyrazić. Tak samo my wyrazamy swój żal po stracie Papieża. Wiadomo,że powinnyśmy się cieszyć,że odszedł bo tam mu bedzie lepiej. Ja sie cieszę ale jednak żal po stracie takiego wielkiego czlowieka jest i bedzie....Może Wam sie to niepodobać,ale ja swojego pdopsiu nie zmienię,bo jest dla mnie i nic Wam do tego chyba że każe mi to zrobić ToJa.
A tak poza tym skonczy już tą glupią i bezsensowną dyskusję...Kinga ma rację-jeden ma swoje zdanie inny swoje i tego NIE zmienimy a w tym temacie tylko się kłócić będziemy.
Anonymous - Wto 05 Kwi, 2005 18:07
Temat postu:
nie, tu nie chodzi o to bo ona nienapisała papież papież zmieńcie podpisy bo ja tak chce tylko że teraz wszyscy mają w to w podpisie bo się przejęli jest im żal itp
pozatym była mowa że zwierzątka są takie ważne ja nie zmienie swojego podpisu itd a teraz papież najważniejszy czy to źle? nie poprostu to fajnie z boku wygląda jak sie patrzy tak śmiechowo troche ale broń boże papież nie śmiechowo tylko te mody na podpisy

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group