Gladiatorpl napisał/a: |
najlepszy tekst ze sie przeczytalo w gazecie, jak bym kiepsko wyszedl jezeli wierzylbym we wszystko co jest w gazecie ![]() ![]() A co do obrony praw zwierzat to jestem za, ale cos nie wierze zeby co 6sekund ginelo zwierze w wyniku testu |
Cytat: |
Kradziejka możesz mi wyjaśnić co mają glany do ochrony praw zwierząt?? Bo jakoś nie mogę zrozumieć tych słów. |
Gladiatorpl napisał/a: |
najlepszy tekst ze sie przeczytalo w gazecie, jak bym kiepsko wyszedl jezeli wierzylbym we wszystko co jest w gazecie ![]() ![]() A co do obrony praw zwierzat to jestem za, ale cos nie wierze zeby co 6sekund ginelo zwierze w wyniku testu |
Kradziejka możesz mi wyjaśnić co mają glany do ochrony praw zwierząt?? Bo jakoś nie mogę zrozumieć tych słów. |
"tylko winni sie tłumaczą" |
panienka_wierzba napisał/a: |
ja kupowalam ze sztucznej skury jak narazie najdrozej
za 230 a poprzednie z prawdziwej byly az 160 |
Himitsu napisał/a: |
Hjeh, dobry temat :].
Mnie się to wszystko kojarzy z jakąś sektą - ktoś gdzieś przeczytał "Ratujmy zwierzęta", zaczął "działać" na forum, a potem wiele zbłąkanych duszyczek jak jeden mąż: "Toć jest nasz prorok! Nasz guru kochany!! Idźmy za nim, 'ratować' zwierzęta od śmierci!!" Sekta, normalnie, sekta :]. |
nidhogg napisał/a: | ||
z etgo co sobie patrze to te shellys ejdnak ze skory sa, chyba ze to jakies specjalne wydanie |
blackLady napisał/a: |
Dobre porównanie Himitsu ![]() |
Młoda napisał/a: |
Do kradiejki: A co Cię to obchodzi...?! |
A mi tak :]. Rodzice mi mówili coby się od sekt trzymać z daleka :]. |
Agnieszka napisał/a: |
:/ bez komentarza |
Himitsu robisz problemy z czyichs podpisow. Nikt Ci nie kaze "dolaczac sie" jak to ty mowisz "sekty". Bo nawet takiej nie ma. I nie patrz na podpisy jak Ci cos nie pasi bo nikgo nie zmusisz do zmiany. |
Ja pierdykne nie no i gdzie tu wolnosc? jak macie ludzi meczyc za podpisy to lepiej zmienic. |
kradziejka napisał/a: |
pozatym jak już mówiłam chce być trendy |
Proponuje zamknąć idiotyczny i do niczego nie prowadzący temat. To nie wasz sprawa do kur.wy co ludzie mają w podpisach.
Jesteście zjebani, ot i sądzę, zę wielu ludzi się ze mną zgodzi. Cierpicie na zespół napięcia przedmiesiączkowego? dziewczyna/chłopak was zostawił/a? Twój kot ma was gdzieś? Zachowajcie to dla siebie. |
Ale jak już powiedziała Miss Wierzba - może mi się nie podobać. I się nie podoba. |
R2 napisał/a: |
Proponuje zamknąć idiotyczny i do niczego nie prowadzący temat. To nie wasz sprawa do kur.wy co ludzie mają w podpisach.
Jesteście zjebani, ot i sądzę, zę wielu ludzi się ze mną zgodzi. Cierpicie na zespół napięcia przedmiesiączkowego? dziewczyna/chłopak was zostawił/a? Twój kot ma was gdzieś? Zachowajcie to dla siebie. |
Christine fan napisał/a: |
Czasem inaczej nie trafia,wiec trzeba prosto z mostu:]. |
albo czasami nie ma się zdolności kulturalnego wysławiania |
Już ktoś próbował. |
Jeżeli wam się coś nie podoba w moich postach jest opcja 'ignoruj' nikogo nie zmuszam do ich czytania. |
Nie znasz mnie więc się odpitol. |
Dzisiaj mam zły dzień, więc nie irytuj mnie jeszcze bardziej. |
ale mi sie wydawało że to miejsce jest do wymieniania poglądów oraz rozmów |
pozatym jeśli już tak tą opcje ignorowania reklamujesz to czemu sam nie skorzystasz?... |
Ale nie Ty. |
To samo proponowałem kiedyś w temacie z kawałami o Żydach. Pomysł chyba nie bardzo Ci się spodobał, bo też wyklinałeś jak najęty. |
A Ty nie znasz nas. Więc jakim prawem nas wyzywasz? |
Ja mam złe dnie prawie codziennie, ale staram się tego nie pokazywać i nie truć innych. Spróbuj sam się opanowywać - bardzo przydatna rzecz. |
Ale nie Ty. |
a jak ktoś już się na owym komunikatorze odezwie pan R ma go najwidoczniej w dupie więc dyskusja toczy sie tu
proste? |
Akacja12 napisał/a: |
No widze że teraz papież stał się ważniejszy niż zwierzątka. I kto tu mówi że to nie jest moda? |