Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - Sportówka

0chomik0 - Nie 20 Mar, 2005 11:17
Temat postu: Sportówka
Czy może ktoś z forum chodzi do sportówki?
Bo ja się jakąś wacham i chciałabym iść do sportówki ale słyszałam że jest tam duużo zajęc i jest duużo lekcji .. Neutral Jak tam dokładnie jest?
Niekture moje koleżanki idą do sportówki tylko dlatego że tam podwyższają oceny-!! Ja tam nie wierze!! Zresztą fajnie by był o mieć jakieś osiągnięcie przynajmniej w sporcie bo w nauce nigdy nic nie zdobęde Neutral
Anonymous - Nie 20 Mar, 2005 13:43
Temat postu:
ja nie chodze ale moje kolezanki tak;
codziennie wf
co czwartek basen
a tego ze podwyzszaja sie oceny??Niby czemu?chba nie..
nidhogg - Nie 20 Mar, 2005 15:37
Temat postu:
czy sportowka to sportowa szkola ?:>
jesli tak to ja chodzilam do takiej podstawowki Wink dopoki sie trenowalo to codziennie byly treningi + basen bodajze raz w tygodniu, ale nie pamietam bo to zamierzchla przeszlosc Wink
pozniej jak juz sie nie trenowalo to wf byl standartowo, ajk wszedzie ino na wyzszym poziomie bo i kadra lepsza.
a z ocenami to nic mi nie wiadomo coby podwyzszali, conajwyzej moga przymykac oko na jakies niedociagbniecia w nauce jezeli ktos afktycznie wybitnie uzdolniony sportowo jest i jezdzi na jakies zawody - tacy faktycznie bywaja uprzywilejowani.
ajeczka11 - Pon 21 Mar, 2005 16:27
Temat postu:
Za to nie otrzymuje się oceny, chyba ze ...
ALe to zależy od szkołyWink
0chomik0 - Pon 21 Mar, 2005 21:30
Temat postu:
PROSZE O PODPOWIEDŹ!!
Jutro piszę z rana podanie i już na 100% idę do sportówki-tylko czy mam iść do klasy tanecznej czy siatkarskiej??!!
Lubię tańczyć tylko że nie wiem.... Bo siatkówka też jest fajna-w taneczynym prawie nic się nie robi oprócz tańczenia a w siatkówce trzeba jeżdzić na halę żeby poćwiczyć.. Sad
frigg - Pon 21 Mar, 2005 21:41
Temat postu:
ja sadze, ze taneczna klasa bedzie 'latwiejsza' niz siatkarska (juz to chociazby ze trzeba bedzie dojezdzac do hali itp)..ale gdybym ja miala taki wybor wybrala bym siatkowke
zazulita - Pon 21 Mar, 2005 21:51
Temat postu:
Ja na Twoim miejscu poszłabym do klasy tanecznej, bo po porstu bardziej lubie taniec. Zrobisz jak ze chcesz. Zastanów się co wolisz, czego nauka bedzie dla Ciebie przyjemniejsza. I pamietaj, zanim podejmiesz decyzję przemyśl to jeszcze kilka razy, żebys później nie załowała i nie meczyła się w tej klasie Wink

Pozdrawiam
0chomik0 - Sro 23 Mar, 2005 14:05
Temat postu:
A jednak wybrałam siatkarską-podanie już złożyłam-tylko jeszcze badania lekarskie Sad
mroweczka - Sob 02 Kwi, 2005 14:00
Temat postu:
Co do sportowki to jest w niej moja siostra i nie ma wcale jakos "trudniej"...Tzn. chodzi na treningi codziennie ale to tylko z grupka znajomych,jak nie z pania to z kolezankami. A dziewczynki,ktore nie robia sobie same treningow maja chyba 3 razy w tygodniu wf i 3 dodatkowe treningi na ktorych robia to samo co na wfie. Moja siostra miala do wyboru pilkarska i lekkoatletyczna Razz .
zazulita - Pon 04 Kwi, 2005 20:29
Temat postu:
Sprawa się rozwiązała więc już blokuje!!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group