Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - cookies

Akacja12 - Wto 15 Mar, 2005 09:18
Temat postu: cookies
Umieszczam tu bo oczekuje szybkiej odpowiedzi. Otuż coś mam nie tak z cookiesami bo chodźby nie zapamietuje mnie na forum i za każdym razem musze się logować, sądze że dlatego też skrzynka mi nie działa więc czy ktoś może udzielić mi dokładnejj informacji krok po kroku jak to naprawić? Z góry bardzo dziękuje.
Anonymous - Wto 15 Mar, 2005 22:17
Temat postu:
krok po kroku nie ale szukaj w porzadkowaniu systemu...robi ci to automatycznie,
zajrzyj do opcji przegladarki i zobacz czy nie kasuje ich np...co pare godzin

ps zmnijsz zabezpieczenia... i zobacz czy rodzice nie zalozyli ci "ad usum delphinum"
Akacja12 - Czw 17 Mar, 2005 08:28
Temat postu:
Tyle się męczyłam a tu okazało się że firewall mi blokuje ciasteczka bo jak wczoraj wyłączyłam to było ok...
Anonymous - Czw 17 Mar, 2005 08:55
Temat postu:
.....
paulinka-blondynka - Sob 02 Kwi, 2005 22:13
Temat postu: hymmm....
a ja nie wiem co to sa te cookies.... mam problem Laughing
Anonymous - Sob 02 Kwi, 2005 22:18
Temat postu: Re: hymmm....
paulinka-blondynka napisał/a:
a ja nie wiem co to sa te cookies.... mam problem Laughing

wyjasnia to fakt, ze jestes blondynka Smile
nasty_girl - Sob 02 Kwi, 2005 22:27
Temat postu:
a myslisz ze kazdy zna sie na kompie dobrze, dopoki nie ma sie z takimi rzeczami problemu zazwyczaj nie wie sie doczego sluza i jak z tym se radzic.. alewidze ze juz problem wyjasniony wiec nie musze tlumaczyc
Anonymous - Sob 02 Kwi, 2005 22:29
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
a myslisz ze kazdy zna sie na kompie dobrze, dopoki nie ma sie z takimi rzeczami problemu zazwyczaj nie wie sie doczego sluza i jak z tym se radzic.. alewidze ze juz problem wyjasniony wiec nie musze tlumaczyc

oczywiscie nie kazdy, ale po husteczke ona pisze ze nie wie, jak tego nie dotyczy temat

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group