sloneczko napisał/a: |
no ale wlasnie w tym jest problem ze niby taka "szczera" rozmowe przeprowadmy wsumie na gg wiec jesli klamal to bylo mu latwiej:/ ale on twierdzi ze kochal mnie ze bylo milo itd ale ze duzo nad tym myslal i stwierdzil ze uczucie wygaslo:/
no ale patrzac na to z drugiej strony jak mozhe wygasnac uczucie... skoro wszystko jest ok, nikogo innego nie poznal itd:/ dlatego mi to nie pasuje...;( co ja mam robic;(??? |
Cytat: |
a najdziwniejsze jest to ze zafsze mowil ze jak zakocha siem jush w dziewczynie to mozhe byc z nia do konca...:/ |
Cytat: |
no ale wlasnie w tym jest problem ze niby taka "szczera" rozmowe przeprowadmy wsumie na gg wiec jesli klamal to bylo mu latwiej:/ ale on twierdzi ze kochal mnie ze bylo milo itd ale ze duzo nad tym myslal i stwierdzil ze uczucie wygaslo:/
no ale patrzac na to z drugiej strony jak mozhe wygasnac uczucie... skoro wszystko jest ok, nikogo innego nie poznal itd:/ dlatego mi to nie pasuje...;( co ja mam robic;(??? |
kabama napisał/a: | ||
moze wygasnac tak poprostu bez powodu... zapewne wierzysz ze to byla prawdziwa milosc a to bylo najzwyklejsze zauroczenie.... a zauroczenie przemija.... przypomnij sobie pewnie kiedys kogos "kochalas" i po jakims czasie co? pustka jakby nic nie było... prawdopodobnie on cos takiego przezyl... |