elfkaNenar napisał/a: |
Himitsu, to chyba jakaś nowa moda, bo wczesniej nie było takich szopek... |
Gladiatorpl napisał/a: |
no niezbyt dobrze jak takie rzeczy sie dzieja, ale zalogowalem sie rocznikowo 2lata temu i duzo takich przypadkow nie ma (hmm aktualnie nie przypominam sobie zadnego) wiec nie jejest zle ![]() Jaki z tego moral? Pijcie Coca cole ![]() |
Gladiatorpl napisał/a: |
Jaki z tego moral? Pijcie Coca cole ![]() |
Chesterka napisał/a: |
Nom i tyle, i w ogóle to się cieszę ;] |
frigg napisał/a: |
powiem tak - widac ze to forum dla dzieci ![]() |
Noid napisał/a: |
A ja powiem tak - proszę Was żebyście ostrożniej dobierali słowa. |
Noid napisał/a: |
Owszem popełniłem błąd, rozumiem, że to co zrobiłem jest złe, ale miałem ku temu powody, a nawet zaryzykuję stwierdzenie, że była to konieczność. Sam ze sobą nie potrafiłem sobie poradzić. Doznałem zbyt dużo bólu w codziennym życiu. Potrzebowałem kogoś z kim mógłbym szczerze i otwarcie porozmawiać. Wyżalić się. Prosić o jakąś radę. |
Himitsu napisał/a: |
To zabrzmiało jak groźba... ![]() |
Ta wypowiedź jest tak skonstruowana, że można z niej wywnioskować, iż nieprzyjemności które wymieniłeś były m.in. powodami odejścia z forum i odczyniania całej tej maskarady... jak dla mnie, jest to dosyć nielogiczne ![]() Jeśli zaś zrozumiałem to opacznie, to przepraszam i zwracam honor. |
Cytat: |
powiem tak - widac ze to forum dla dzieci
Aż za bardzo, Frigg, aż za bardzo... |
odczyniania całej tej maskarady |
ToJa napisał/a: |
Czy ktoś go spytał czy jest Noidem a on wciskał, że nie jest? Chyba nie. |
EU07 napisał/a: |
No cóż, moim zdaniem Noid postąpił rozsądnie. Jak to napisał Camus: "Jest rzeczą równie rozsądną ukazać jakiś rodzaj uwięzienia przez inny, jak ukazać coś, co istnieje rzeczywiście, przez coś innego, co nie istnieje." |
R2 napisał/a: | ||
Gdzie tu rozsądek?? W odejściu i zaraz po tym przyjściu nie ma żadnego rozsądku. Odejście jest odejsciem a powrot powrotem, tyle i nic wiecej. |