Cytat: |
Wymiana polegałoba na tym, że do robienia avatarów zgłasza się pewna liczba ludzi, a następnie robi się losowanie:
np. zgłoszeni Pan A Pan B Pani C Pan D następuje losowanie, z którego wynika kto komu robi avatar wyniki Pan A --> Pani C Pan B --> Pan A Pani C --> Pan D Pan D --> Pan B następnie zgłoszone osoby miałyby jakiś tydzień na przygotowanie takowych avatarów. Osoba, dla której dany avatar zostałby przygotowany ma obowiązek nosić go na forum przez tydzień - chyba, że owy avatar obrażałby daną osobę lub ogólnie został uznany za "nie do przyjęcia". Oczywiście tematyka przygotowywanego avatara powinna być w jakiś sposób nawiązująca do danego użytkownika, ewentualnie do ogólnie przyjętego tematu: np. na mangaforum była "Jesienna wymiana avatarów" - i tam zgłoszeni przygotowywali avatary dla wylosowanych, które nawiązywały do tematyki jesiennej. |
Aragorn napisał/a: |
Zgłaszam się.Tylko prosze tego kogoś aby nie zrobił mi takiego ava jak Sami10. |
kradziejka napisał/a: |
ostatni raz niech wam będzie... |
panienka_wierzba napisał/a: |
dzisiaj mialo być losowanie jak sobie przypominam dobrze ![]() |
Agnieszka napisał/a: |
oki juz wysłany ![]() |
Agnieszka napisał/a: |
pliska przyspieszcie troszke moze zrobimy np jutro albo pojutrze? |
Młoda napisał/a: |
Czemu dopiero wieczorkiem... ![]() Aj.... Dobra, dobra...[] Mam nadzięję, że Chesterka=) zrobiła mi fajnego avusia =] |
Akacja12 napisał/a: |
Ja też go sama zrobiłam w całości ![]() |
Kinga napisał/a: |
A next edycji juz nie chcemy ? ![]() |