Albo jestem w jakimś nowym miejscu, a zdajne mi się że juz tam byłam
 Albo jestem w jakimś nowym miejscu, a zdajne mi się że juz tam byłam   Czy wy tez tak czasem macie, i dlaczego tak sie dzieje?
 Czy wy tez tak czasem macie, i dlaczego tak sie dzieje?      

ja aż tak wybuchowo nie reaguje, ale sie czuje jak hmmmm....psycho? (
  ja aż tak wybuchowo nie reaguje, ale sie czuje jak hmmmm....psycho? ( ) Też juz przywykłam troszeczke ale czasem mnie to cholernie denerwuje
) Też juz przywykłam troszeczke ale czasem mnie to cholernie denerwuje  Z drugiej strony fajnie jest wiedzieć (czasmi) co sie za chwile wydarzy, co ktoś powie
 Z drugiej strony fajnie jest wiedzieć (czasmi) co sie za chwile wydarzy, co ktoś powie   

ale jak naprawde jest? tego nie wiem :-) Trudno, kwestia przyzwyczajenia
  ale jak naprawde jest? tego nie wiem :-) Trudno, kwestia przyzwyczajenia  

| Gladiatorpl napisał/a: | 
| a moja teoria jest taka ze to bledy w systemie jakim jest Matrix powoduje takie zjawiska, system zaczyna sie sypac i tyle   Witaj wolny swiecie  | 
 . Czy to też się zalicza pod to zjawisko??
. Czy to też się zalicza pod to zjawisko??  
 .
.     | Himitsu napisał/a: | ||
| 
 HAH!! Ledwom ujrzał temat o deja vu od razu wiedziałem, że Gladiator o Matrixie napisze  . Czy to też się zalicza pod to zjawisko??   A co do tematu - czasem się to u mnie zdarza, ale ja sobie z tego wiele nie robię  . | 
 a moja teoria byla tylko dopelniem poniewaz nie jest ona jeszcze udowodniona
 a moja teoria byla tylko dopelniem poniewaz nie jest ona jeszcze udowodniona   

pisze serio...
 pisze serio...     | potwora napisał/a: | 
| qrde deja vu to normalna rzecz a wy z tego robicie jakies nadprzyrodzone zjawisko chyba ;/ aaa... wszedzie o tym piszecie skonczcie juz ;/ i zdecydujcie sie na jeden dzial i jeden temat o tym. | 
 jak spie:P Czarny obraz
 jak spie:P Czarny obraz