Dzieci OnLine

Sport - obowiazkowy kask narciarski...???!!!

Szalona - Nie 27 Lut, 2005 14:46
Temat postu: obowiazkowy kask narciarski...???!!!
Czy to prawda, ze ma byc wprowadzony nakaz noszenia kasku narciarskiego do 15 czy 17 roku zycia, bo obilo mi sie cos takiego o uszu, a ja nie fajnie wygladam w kasku... Sad co wy myslicie o kaskach? i czy wie ktos cos na temat tego nakazu (ma on wejsc za niedlugo na polskie stoki lub od przyszlego sezonu)... Rolling Eyes
Inversja - Nie 27 Lut, 2005 16:19
Temat postu:
Szalona.
Ja nic o tym nie słyszałem a już dosyć długo jeżdże na nartach. Miejmy nadzieję że to nie wejdzie bo wszyscy będą wyglądać jak idioci!!
Szalona - Nie 27 Lut, 2005 17:04
Temat postu:
no ja wlasnie wygladam jak debil!!!! ale cos bylo napisane bo znalazlam ze kraje UE maja wprowadzic cos takiego i ja cyztalam ze do 15 a moja kumpela czytala ze do 17. Ciekawe jak to sie skonczy... Question Question Question
Gladiatorpl - Nie 27 Lut, 2005 21:33
Temat postu:
czytanie ze zrozumieniem ,glowny problem Rzeczypospolitej Razz

Co do tematu to do Polski narazie to nie wchodzi. Takie cos narazie wprowadzono tylko w kilku innych krajach, w tym roku byly tylko upomnienia itp, a na nastepny sezon kazdy narciarz ma miec kask, ale nie w naszym kraju Razz
Szalona - Nie 27 Lut, 2005 22:20
Temat postu:
Wiem, ze to nie wchodzi do Polski, a jesli chodzi o kask u kazdego narciarza to ja nie mowie ze w Polsce kazdy bedzie musial miec, ale albo do 15 albo do 17 tak!!! Confused
Elly - Pon 28 Lut, 2005 13:17
Temat postu:
Słyszałam cos o tym , ale mam nadzieje że taki przepis nie wejdzie bo w kasku wygladam jak idiotka . Jak na razie taki przepis jest z tego co wiem w alpach .
panienka_wierzba - Pon 28 Lut, 2005 13:44
Temat postu:
'nie bo bede wygladac jak idiotka' 'nie bo wyglądam jak *nie wyrażaj sie*' itp. =/ dzieci co kogo obchodzi jak wyglądacie na stoku? to pokaz mody jest czy co? jak se chcecie ładnie wyglądać to se idźcie do restauracji czy cos, nie wiecie ze jest cos takiego jak bezpieczenstwo? i to jest troche wazniejsze od tego czy komus ladnie czy nie w kasku.
Anonymous - Pon 28 Lut, 2005 15:43
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
'nie bo bede wygladac jak idiotka' 'nie bo wyglądam jak *nie wyrażaj sie*' itp. =/ dzieci co kogo obchodzi jak wyglądacie na stoku? to pokaz mody jest czy co? jak se chcecie ładnie wyglądać to se idźcie do restauracji czy cos, nie wiecie ze jest cos takiego jak bezpieczenstwo? i to jest troche wazniejsze od tego czy komus ladnie czy nie w kasku.

Dokładnie Cool. Jedyna mądra Cool.
PS. Ciekawie, jak ładnie wyglądałyby w trumnie Razz. Jeśli tak ładnie jakby chciały, to niech sobie te kaski darują Razz.
Szalona - Pon 28 Lut, 2005 16:15
Temat postu:
Bardzo smieszne... Mad ja pytam czy wy wiecie cos na ten temat??????? a tak w ogole to znacie stornkiz fajnymi kaskami?
ajeczka11 - Pon 28 Lut, 2005 16:15
Temat postu:
Raczej nic takiego nie ma w naszym skoromym kraju;) A nio właśnie wierzba dobrze napisła! Stok narciarki to nie pokaz mogy! Wyglądaj byle jk aby ci sie tylko nic nioe stało w głowinkę i wogle;)

Pozdro dla wszystkich którzy jerzdzą na nartach!! Kwiat
Kinga - Pon 28 Lut, 2005 16:17
Temat postu:
Oj tam te kaski nie są takie złe ... zresztą Razz podrywac bedziecie facetow po zjadzie :p w czasie to nawet probowac nie ma co RazzP

A wogole to jak widzialam dzieciaki to swietnie wyglądają Razz ... <lolz>
i bezpiecznie biggrin
ajeczka11 - Pon 28 Lut, 2005 18:04
Temat postu:
Co do postu kingi:
Popieram po co podrywac facetów na nartach? Jedzesz tam żeby sobie pojeździć czy na randki itp?
Poza tym skąd bedzeiesz wwiedzieć jak chłopak wygląda? Bedzie pewnie opatulony w kurtki i kaski... ♥ Kwiat ♥ [/list][/code][/quote]
Anonymous - Pon 28 Lut, 2005 18:25
Temat postu:
Ja tam nienajgorzej wyglądam w kasku ( Razz ) ale wygodniej mi bez Very Happy Jeśli nawet takie coś wejdzie w ruch, to wątpie,żeby np. było coś takiego:"nie ma pani kasku, to nie moze pani zjerzdżać"albo że właścicilele stoków czy tam któś będą mandaty wlapiać Rolling Eyes
ajeczka11 - Pon 28 Lut, 2005 18:51
Temat postu:
Aha szalona co do stronek...Nie zanam ale moja stara i jak zwykle sprawdzona metoda:
www.google.pl
I mozesz poszukac na www.allegro.pl :Wink
Szalona - Pon 28 Lut, 2005 19:08
Temat postu:
Ja nie mowie o randkowaniu, poportsu chcialam wiedziec czy to parwda, bo ja nie bardzo chce, co nie oznacza ze chce podrywac facetow, a co do stronke to chodzilo mi o sklepy sportowe typu www.maks.pl i tam sa kaski Razz Wink
BaSkEtKa - Wto 24 Maj, 2005 20:21
Temat postu:
na rower też tzreba nosic kaski a jak jest ??
we włoszech obowiązkowe jest noszeni kasku.. a o polsce nie słyszałam...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group