Fotografia - LOMO i USB Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 15:18 Temat postu: LOMO i USB
Czy mozna starsze aparaty LOMO podłaczyc do kompa ?(to nie jest cyfrówka) nidhogg - Sob 26 Lut, 2005 15:50 Temat postu:
nie nie da sie.
a jaki masz model ? Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 17:15 Temat postu:
starszy model hm... z tego co ja sie osobiście orientuje [moje osobiste orientacje są żadko trafne] ale wydaje mi sie że innych aparatów niż cyfrówki nie da sie podłączyć do kompa,
bo potrzebna jest karta pamięci taka jak w kompie [do iluś tam bitów bajtów nie wiem] i kompatybilność więc raczej tylko cyfrówki tak ogólnie [nietylko te profesjonalne ale i prościutkie jak idioteny też] Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 21:38 Temat postu:
nidhogg napisał/a:
nie nie da sie.
a jaki masz model ?
OMG niewiem ale chyba ze srodka lat 90 tych.
Jutro ci powiem nie chce isc do living room i wygrzebywac z aparatu :] frigg - Sob 26 Lut, 2005 23:00 Temat postu:
pytam sie tylko z ciekawosci bo to wczesniej sie pytal ja jako nid bo byla u niej w domu) bo lomo tak czy siak sie nie da podlaczyc do kompa....a wogole ja mam lomo smiena Mała - Pon 28 Lut, 2005 19:30 Temat postu:
Żadnego aparatu oprócz cyfry nie da sie podłączyć do kompa.. tym bardziej tak starego. Chyba że moja wiedza jakaś nie dopełniona jest.. ajeczka11 - Sro 02 Mar, 2005 12:28 Temat postu:
Nie nie da się raczej:/ cropper - Czw 08 Lis, 2007 17:51 Temat postu:
Nie wiem czy myślę źle ale chyba nie było jeszcze takiego cuś jak USB...Lomo to te kliszówki? Jak tak to na pewno, ponieważ zdjęcia zapisywane są w negatywie a nie w postaci cyfrowej....