Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - Jak wyglądac na starszą?

Kloe - Sro 23 Lut, 2005 20:57
Temat postu: Jak wyglądac na starszą?
Witam, mam problem otóż mam (prawie) 13 lat, a zawsze wszyscy mi mówią, że wyglądam na niecąłe 12.
Strasznie mnie to wkurza! Od czego to zależy? Od wzrostu, wagi?
Może znacie jakieś sposoby na to żeby wyglądac na starszą?
panienka_wierzba - Sro 23 Lut, 2005 20:58
Temat postu:
ja tam z tym problemu nie mam Wink od zawsze bylam 'starsza' niz jestem =p hyhy
a od czego to zalezy? moze od budowy? od wizerunku twarzy? od tego w jaki sposob się zachowujesz/odnosisz? moze jakis delikatny makijarz? =]
Anonymous - Sro 23 Lut, 2005 20:59
Temat postu:
Zależy to od wzrostu i od twarzy, oraz od fryzury i stylu ubierania... a jedynym sposobem jaki znam to tapeta na twarz... ja nigdy takiego problemu nie miałąm, bo byłam dużym dzieckiem i mi nawet w wieku 13 lat dawali 18
Mała - Sro 23 Lut, 2005 21:23
Temat postu:
a ja taki problem miałam nie ukrywam:)
od tego moja xywa.
zawsze byłam 11 latką w wieku lat 13.
no cóż.
Z jednej strony to samo przyszło.
Ja mając 13 lat miałam końską grzywkę fuu, 150 cm wzrostu, podkrążone oczy, bez biustna,i ubierałam sie w sklepach dla dzieci.. bo inne ciuchy nie pasowały.. w sumie to tragedia. Razz
teraz mam lat prawie 15, i hm.. mam 163 cm wzrostu, grzywke zapusciłam, a to dodało mi conajmniej 2,3 lat. cycki mi urosłyRazz jak urosłam, to sobie troszeczke inne ciuchy kupuje.. a podkrążone oczy tuszuje. W sumie to teraz wyglądam na swój wiek:P Choć zależy.
To zależy od człowieka, każdy ma inne cechy które go odmładzają.
Napewno lat mi dodało malowanie sie:P Nie ukrywam, że czasem używam fluidu:P bo mam strasznie jasną cere, i maluje rzęsy, żeby moje łoczy wydawały się większe, bo w sumie to mam jak u chińczyka Razz
Może masz swoje zdjęcie? Można by pokombinowaćSmile
Ale to jednak z czasem samo przychodzi.
W sumie ja miałam taki etap - że nagle wszystko sie zmieniło. najbardziej tera, 2 klasie.
I na ciebie czas przyjdzie:)
zazulita - Sro 23 Lut, 2005 22:02
Temat postu:
Też zawsze miała taki proble, zapewnie dlatego, bo jestem chuda i niska. Myślę, że można się postarzyć napewno makijarzem tylko, że wtedy może to wyglądać bardzo nienaturalnie. Ja proponowałabym aby zacząć sie dorośle ubierać (oczywiście nie przesadzić). Można równiesz zmienić fryzurę na poważniejszą. Przy tym wszystkim oczywiście trzeba pamiętać, żeby nie przesadzić. Jeśli się za bardzo postarzysz to bedzie klops Wink

P.S. Koniecznie daj tutaj swoje zdjęcie, bo naprawde trudno jest doradzać komuś kiedy sie nie wie jak ten ktos wygląda Wink

Pozdrawiam i zyczę powodzenia w postrzaniu się Mr. Green
Anonymous - Sro 23 Lut, 2005 22:47
Temat postu:
No wiec zalezy od rysów twarzy, wzrostu, wagi troche tez, a przedewszystkim od zachowania. Jesli zahcowuje sie dziecinnie kazdy uwaza taka osobe za o wiele mlodsza, trzeba zachowywac sie stosownie do wieku. Ja nie mam raczej takieo problemu.
frigg - Sro 23 Lut, 2005 23:43
Temat postu:
ja mam 23 (jescze troche i 24) a wygladam na 17 i bardzo mnie to cieszy (moze poza momentami kiedy zapomne dowodu a kupuje piwo czy papierosy i pani sie payta 'a dowodzik jest? jak nie to po 18 zapraszam')....nie ma po co sie postarzac na sile.....masz 13....a na wiecej niz 15 i tak wygladac nie bedziesz wiec tylko sie nameczysz i to zupelnie niepotzrebnie....a wogole to czemu ma to sluzyc to postarzanie? bo myla cie tylko o rok a nie np o 5 lat Smile
Anonymous - Czw 24 Lut, 2005 13:57
Temat postu:
Mysle ze niema po co sie postarzac.Np.zobaczysz fajnego kolesia i on pomysli "za stara" :] a jak bedziesz w pozniejszym wieku to bedziesz sie chciała odmłodzic za wszelką cene :] i bedziesz wydawac kupe kasy na cudowne kremy..
Anonymous - Czw 24 Lut, 2005 15:46
Temat postu:
proponuje operacje plastyczne tak ze cztery bo
1 - biust
2 - uda [to tak na przyszłość]
3 - nos i zmarszczki o tak ! musisz sobie narobić zmarszczek to będziesz starsza
4 - czegokolwiek jeszcze byleby nieudana, może usta?
następnie musisz zacząć pracować lub przynajmniej udawać wiesz troche pracy rękami tu w ziemi jakiś ogródek tam obieranie ziemniaków - rączki szybko sie zniszczą będą wyglądały na starsze
najlepiej wysiłki stojące, żylaki sie szybko pojawią to znaczy szybciej niż normalnie ale na czasie ci przecież słońce zależy
coś jeszcze? hm... może troszke siwizny? nie wiem nie ma farb koloryzujących na siwo jeszcze to jakieś odrosty albo dużo nerwów to też pomaga, co do nerwów polecam jeszcze ciąże tak ze dwa trzy razy no wiesz rozstępy niewyspane noce, chociaż to zapóźno więc hm... aborcji specjalnie niepolecam więc nie wiem ciąża lepiej nie, proponuje jednak wstawać kilka razy w nocy pojawią ci się worki pod oczami, broń boże się nie wysypiać!
podsumowując 2 tygodniowa kuracja będziesz wyglądała na starszą
Anonymous - Czw 24 Lut, 2005 17:01
Temat postu:
Ja już niedługo bo w niedziele końce 12 wiosenek ale i tak zawsze mnie postarzają, mówią że ma 14, 15 lat a mnie to wkurza Twisted Evil

A co do Ciebie to nie ma się co martwić, jeszcze będziesz się cieszyć że jesteś taka młoda i mniejrozwinięta, mam koleżanka która jest za bardzo .,,rozwinięta'' i żartują sobie z jej piersi etc.

Dorotka Kwiat
Anonymous - Czw 24 Lut, 2005 17:49
Temat postu:
Może ubieraj się bardziej"dorosło", zmień fryzurę, zastosuj jakiś delikatny makijaż....chociaż na twoim miejscu cieszyłabym się,że wyglądam na młodszą, zobaczysz za pare lat bedziesz sie modlić,żeby ludzie myśleli,że jesteś młodsza niż naprawde Razz
Anonymous - Czw 24 Lut, 2005 18:44
Temat postu:
a ja propnuję zachowanie. pupa ci z tego, że będziesz sex-bobmą z wypchanym biustem rozmiar E, jak bedziesz sie zachowywala szczeniacko, a to i tak wyjdzie. Smile
poza tym za ok. 15 lat bedziesz chciala wygladac na mlodsza. Wink
Anonymous - Czw 24 Lut, 2005 18:50
Temat postu:
Gabrielen napisał/a:
a ja propnuję zachowanie. pupa ci z tego, że będziesz sex-bobmą z wypchanym biustem rozmiar E, jak bedziesz sie zachowywala szczeniacko, a to i tak wyjdzie. Smile

zależy jakiemu facetowi chce sie spodobać?Wink
Anonymous - Pią 25 Lut, 2005 08:02
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
Gabrielen napisał/a:

zależy jakiemu facetowi chce sie spodobać?Wink

Przyjmuję, że chodziło o faceta, który poza wyzglądem zwraca uwagę na zachowanie Razz
Anonymous - Pią 25 Lut, 2005 09:57
Temat postu:
Zdarzają sie takie swinie ktore takie są :]
dziewczyneczka - Pią 25 Lut, 2005 14:34
Temat postu:
Moim zdaniem to jest od tego że możę później dojrzewasz? tzn. Twoje rysy nie przekształcają się na bardziej"dorosłe" może też dlatego żę nie masz pryszczy, albo po prostu jesteś niska?
ajeczka11 - Sob 26 Lut, 2005 12:58
Temat postu:
Pewni że się zdarzają jest ich pełono!! Wink
panienka_wierzba - Sob 26 Lut, 2005 14:19
Temat postu:
jejuuuu ale kurde 13 latka która późno dojrzewa? mi sie coś przesłyszało czy na kacu jestem?
nie ma co na siłe sie postarzać, bądź sobą. ewentualnie zrób tak jak pisałam wcześniej ja i inne moje poprzedniczki.
pomaluj czasem rzesy, ubierz sie mniej dziecinnie, nie zachowuj szczeniacko i wogóle.
Ja tam jestem sobą i wogóle a i tak ejstem uważana za starszą (taaa a za 10 lat bedzie to moje przekleństwo =p) wczoraj np. znajoma stwierdziła (poznałysmy się na wczorajszym koncercie) że wyglądam na 1 klasę szkoły średniej (17 lat) i szczerze mi np. odpowiada że ludzie uwazaja mnie za starszą Wink. ale juz niedlugo bede chciala na odwrót (obym ja sie wolno starzała =]).
przedewszystkim mimo wszystko bądź sobą, nie udawaj kogoś kim nie jestes

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group