Gra jak w popularnym teleturnieju telewizyjnym "Milionerzy" emitowanym kiedyś w TVN.
- 15 pytań
- 3 koła ratunkowe: telefon do przyjaciela, pytanie do publiczności i pół na pół.
- edytor pytań, można dodawać własne zestawy pytań.
To wszystko. Chesterka - Wto 22 Lut, 2005 16:22 Temat postu:
A nie ma tego online? Pograłabym sobie, ale nie mogę na ten komputer niczego ściągać (nie jest mój )... Anonymous - Wto 22 Lut, 2005 16:25 Temat postu:
jest online www.milionerzy.flash.prv.plChesterka - Wto 22 Lut, 2005 16:28 Temat postu:
Dziiiiiiiiięęęęęęękiiiiiiii Anonymous - Wto 22 Lut, 2005 17:00 Temat postu:
Milionerek jesy głupi Ja pododawałam pytania typu: Ile pasów jest w judo etc. Kurcze wygrałam milion a jeszcze mi nie przesłali Wielka Łapa - Wto 22 Lut, 2005 18:59 Temat postu:
W tych milionerach online to są niezłe kwiatki!
Np. Duby smalone to gadanie głupot, a nie jak "Hubert" twierdzi smażone. Anonymous - Wto 22 Lut, 2005 19:16 Temat postu:
A ja mam takie małe pytanko - ile razy udało się Wam odpowiedzieć na pytanie za milion, w obojętnie jakiej wersji Milionerów??
Ja mam taką książeczkę "MILIONERZY - 997 pytań i odpowiedzi". Ostatnio w ferie grałem w to z kuzynką, która zadawała mi pytania (tylko za milion) i odpowiedziałem poprawnie aż na 9 pytań... normalnie do dziś nie mogę w to uwierzyć.
A żeby było zabawniej, kuzynka zadawała mi pytania po angielsku, a ja po angielsku odpowiadałem. Co raz to ktoś czegoś nie zrozumiał. Anonymous - Wto 22 Lut, 2005 20:06 Temat postu:
Ja wiele razy wygrałam milion.... może z 10 razy bo mało gram... A Hubert ma tak sweet morde
Dorota Kicia91 - Nie 27 Lut, 2005 17:12 Temat postu:
A ja nigdy nie wygrałam w milionerach poza tym rzadko grałam ale teraz sobie sciagam tego milionerka 3.0 i moze troszke pogram i wygram ... he he ajeczka11 - Pon 28 Lut, 2005 11:23 Temat postu:
Własnie Gaba, dzęki że podłaś ten link, bo ta gra na tamtej stronce jest suuuper! Polecam:D Wielka Łapa - Pon 28 Lut, 2005 19:06 Temat postu:
ajeczka11 napisał/a:
Własnie Gaba, dzęki że podłaś ten link, bo ta gra na tamtej stronce jest suuuper! Polecam:D
Gdyby tylko nie te kwiatki, to dobra gra by była. Jednakże polecam Milionerka 3.0!