Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - Drużyna pierścienia na TVN

Anonymous - Sob 19 Lut, 2005 12:50
Temat postu: Drużyna pierścienia na TVN
Dobra moze głupie pytanie, ale tak mnie naszło, za niedługo ma polecieć pierwsza część trylogii Tolkiena na TVN... ile osób będzie oglądać, a ile nie... ja nie, bo widziała na dużym ekranie z 3 razy, na kompie z 20 i na video jeden raz, a po za tym pewnie dubbling będzie
frigg - Sob 19 Lut, 2005 13:00
Temat postu:
ja bede bo film jest fajny, mimo ze widzilam go tez duzo razy (ksizege tez czytalm ze 20 razy a ciagle do niej wracam) - jedyne co mnie bedzie irytowac to rekalmy....
Chesterka - Sob 19 Lut, 2005 13:03
Temat postu:
A ja jeszcze nie wiem... Smile
Anonymous - Sob 19 Lut, 2005 13:04
Temat postu:
frigg napisał/a:
jedyne co mnie bedzie irytowac to rekalmy....

Otóż to - święta prawda Wink.
a ja jeszcze nie wiem, czy będę oglądać... zależy też, kiedy to leci. Jeśli będę na kompie akurat siedział, to nie Razz. Już tyle razy oglądałem (i też na kompie całkiem niedawno), a co za dużo to niezdrowo Laughing.
Pulkownik Nikt - Sob 19 Lut, 2005 13:30
Temat postu:
a kiedy to to bedzie?Razz
Anonymous - Sob 19 Lut, 2005 13:37
Temat postu:
Nie podawali jeszcze, ale reklam juz jest pełno... najlepsza jest ta ze slubem, albo ze złotnikiem
Wielka Łapa - Sob 19 Lut, 2005 13:53
Temat postu:
"Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia" w TVN 4 marca o godzinie 20.10.

Heyah
Noid - Sob 19 Lut, 2005 15:11
Temat postu:
Mimo, że już kilka razy go widziałem to i tak jeszcze raz obejżę =]
Anonymous - Sob 19 Lut, 2005 16:57
Temat postu:
Wielka Łapa napisał/a:
"Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia" w TVN 4 marca o godzinie 20.10.

Heyah

O_o
Łał!! Taki fajny film, a tak wcześnie puszczają?? Tego jeszcze nie było biggrin.
Elun - Sob 19 Lut, 2005 17:00
Temat postu:
ja nie bede ogladac, poniewaz mam ten film na video, a w tvn puszczaja strasznie dlugie reklamy, ze ten film trwalbychyba z 5 godzin, wiec jak juz, to sobie wole na video puscic
panienka_wierzba - Sob 19 Lut, 2005 22:20
Temat postu:
hm.. no moze i będe oglądać
jeszcze nie wiem
film widzialam i w kinie, i na video, i na komputerze...
szczerze wolałabym z napisami, ale trudno teraz o film z napisami w telewizji =/ więc pewnie będzie dubbing, noi te reklamy,...
Wielka Łapa - Nie 20 Lut, 2005 10:43
Temat postu:
Jak nic ciekawego nie będzie leciało w TV, to się skuszę. Cóż, ale zwykle tak jest.
Olcia - Nie 20 Lut, 2005 11:52
Temat postu:
a ja jeszcze nie wiem, hmmm...ogladalam to w kinie i na dvd i w tv tez bym sobie obejrzala tylko jak oni wsadza te reklamy to po obejrzeniu pierwszej pojde w kime Mr. Green
Miracle - Nie 20 Lut, 2005 16:59
Temat postu:
Ja nie bede bo mam to na video.
Wielka Łapa - Sob 05 Mar, 2005 20:33
Temat postu:
Ciekawe czy ktoś wczoraj obejrzał?
Bo ja nie.
panienka_wierzba - Sob 05 Mar, 2005 20:42
Temat postu:
ja objerzalam, w dodatku bardzo chętnie.
Anonymous - Sob 05 Mar, 2005 21:55
Temat postu:
Ja wysiadłem w pierwszej minucie filmu. A to za sprawą ciekawego tłumaczenia :].

Głos Galadriel: The world is changing.
Lektor: Świat się zmienia [tu niewyraźnie słyszałem, to i nie wiem, czy nie było "zmienił"]
GG: I feel it in the water.
L: Mówi mi to woda. [O_o]
GG: I feel it in the air.
L: Mówi mi to powietrze. [o_O]

W tym momencie zwątpiłem i poszłem się kąpać. :] A kiedy już wyszedłem z wanienki, to oglądałem jeszcze fragment - od rady w domu Elronda do śmierci Boromira. (Nawiasem mówiąc - chyba najbardziej wzruszająca scena filmu. Gdybym tam był, to bym temu Urukowi jaja przy samej dupie uciął. Kto jak kto, ale Boromir na śmierć nie zasłużył...)
Anonymous - Nie 06 Mar, 2005 09:18
Temat postu:
ja nie oglądałam
wybrałam Szósty Zmysł i nie żałuję
władcy nie widziałam żadnej części czuje sie wolna bo niemusze myśleć jaki to frodo jest sexi;)
Pulkownik Nikt - Nie 06 Mar, 2005 09:45
Temat postu:
Himitsu - tlumaczenie nie polegan a tym aby doslownie wszystko przetlumaczyc ale aby zachowac tresc ;P
Anonymous - Nie 06 Mar, 2005 12:38
Temat postu:
ja nie oglądałam, bo wróciłam zmarznięta z kościółka, stwierdziłam, że kocham filmy z napisami, siadłam przed komputerkiem i gadałam z ludźmi, którzy tak ja znają prawie na pamięć film, po za tym z koleżankami chcemy sobie zrobić maratonik wszystkich części
panienka_wierzba - Nie 06 Mar, 2005 13:34
Temat postu:
ooooo tak tak maratonik
ja sie chciałam na maraton do kina wybrać ale nie mialam okazji
i tak, bardoz zalowalam ze nie puscili z napsiami =(
Anonymous - Nie 06 Mar, 2005 13:40
Temat postu:
Ja bylam na maratoniku, ale wrsji zwyklej nie rezyserskiej rok temu... miałąm złe miejsce, bo z samego boku 2 rząd ale i tak niezapomniane przezycie, jak wróciłam od rauz poszłam spać biggrin
Gladiatorpl - Nie 06 Mar, 2005 17:41
Temat postu:
ja nie ogladalem chociaz wiedzialem ze leci i nie zaluje Razz
Chesterka - Nie 06 Mar, 2005 22:17
Temat postu:
A ja oglądałam pierwszy raz i nie żałuję, bo mi się podobało =P
dziewczyneczka - Wto 08 Mar, 2005 13:38
Temat postu:
Ja oczywiście oglądałam.... Kocham ten film Exclamation Exclamation

Widziałam go chyba 30 razy ale za każdym razem podoba mi się tak samo
Noid - Wto 08 Mar, 2005 14:20
Temat postu:
Widziałem i tylko troszke mnie wkurzały reklamy Mr. Green
Anonymous - Wto 08 Mar, 2005 21:42
Temat postu:
Oczywiscie mialam plany. Podobnie jak ogladalam na dvd. Z dvd byla taka sytuacja, ze w pierwszych 30 minutach ja i ojciec usnelismy (Razz) a mama ogladala do konca. Razz
Tym razem w tv doszlam do 10 minut dluzej (lacznie 40, ha! ;>) po czym zaczely opadac mi powieki, wiec postanowilam przeznaczyc ten cenny czas na robienie layow. :]
mroweczka - Sob 12 Mar, 2005 17:12
Temat postu:
Ja ogałam kawałek tylo(nawet nie połowę),bo oglądałam juz z 10 razy i znam na pamiec Razz.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group