Dzieci OnLine

SEKS - polykanie

babe - Sob 19 Lut, 2005 12:01
Temat postu: polykanie
Chodzi o to, czy przy robieniu chlopakowi loda, lubicie połykać sperme czy nie.PISZCIE:Dbiggrin
Kinga - Sob 19 Lut, 2005 12:08
Temat postu:
Wątpie ze ktoś Ci odpowie ... :/
babe - Sob 19 Lut, 2005 12:11
Temat postu:
No tyle osób sie tu wymadrza, a jak konkretne pytanie to nikt nic nie wie. Confused no to moze inaczej: co o tym sadzicie. No.
nidhogg - Sob 19 Lut, 2005 12:17
Temat postu:
co sadzicie ?
a co mozna o tym sadzic ?
zalezy co kto lubi, ja nie odczuwam potzreby opoiwadania tutaj o moim pozyciu intymnym Wink
Anonymous - Sob 19 Lut, 2005 12:31
Temat postu:
babe napisał/a:
No tyle osób sie tu wymadrza, a jak konkretne pytanie to nikt nic nie wie. Confused

Możesz troszku bardziej rozjaśnić tę wypowiedź?? Bo sądzę, że wielu może najnormalniej w świecie tego nie zrozumieć.
Anonymous - Sob 19 Lut, 2005 12:37
Temat postu:
babe napisał/a:
No tyle osób sie tu wymadrza, a jak konkretne pytanie to nikt nic nie wie. Confused

Taaaa ja wolę prezerwatywy o smaku bananowym Cool
To ty raczej się wymdrzasz, a pytanie niezbyt konkrentne
Wielka Łapa - Sob 19 Lut, 2005 13:58
Temat postu:
Głupie pytanie!

Forum Dzieci Online to nie forum Sex Online, więc nikt nie będzie się z tobą dzielił przeżyciami co lubi i czego nie lubi robić w łóżku Rolling Eyes !
Nikita - Sob 19 Lut, 2005 14:55
Temat postu:
Wielka Łapa napisał/a:
Głupie pytanie!

Forum Dzieci Online to nie forum Sex Online, więc nikt nie będzie się z tobą dzielił przeżyciami co lubi i czego nie lubi robić w łóżku Rolling Eyes !

Zgadzam się całkowicie z Tobą Wink
babe - niezauważyłeś, że to forum jest dla dzieci i młodzieży ? A nie dla dzielenia się nawzajem swoimi przeżyciami seksualnymi Wink A po za tym co Cię to obchodzi?! Może ktoś lubi, może nie - to jego prywatna sprawa. No chyba,że Cię to tak podnieca i dostajesz orgazmu gdy ktoś odpowie" Smak spermy jest boski" Razz <lol>
Elun - Sob 19 Lut, 2005 17:09
Temat postu:
a ja bym chciala jeszcze dodac, ze forum Seks nie istnieje po to, aby sie wymieniac swoimi doswiadczeniami w lozku, tylko zeby pomagac sobie w problemach zwiazanych z seksem.
Anonymous - Sob 19 Lut, 2005 17:34
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
a ja bym chciala jeszcze dodac, ze forum Seks nie istnieje po to, aby sie wymieniac swoimi doswiadczeniami w lozku, tylko zeby pomagac sobie w problemach zwiazanych z seksem.

Których, nawiasem mówiąc, 10-15-latkowie mają od cholery Cool.
Anonymous - Sob 19 Lut, 2005 17:58
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
AmazonkAA napisał/a:

No ale to takie ważne, czy iść z nim do łóżka mając 14 lat, czy też nie. (joke)

Co do tematu to bez komentarza i najlepiej będzie, jak go admin zamknie.
ajeczka11 - Sob 19 Lut, 2005 18:21
Temat postu:
Gabrielen napisał/a:
Himitsu napisał/a:
AmazonkAA napisał/a:

No ale to takie ważne, czy iść z nim do łóżka mając 14 lat, czy też nie. (joke)

Co do tematu to bez komentarza i najlepiej będzie, jak go admin zamknie.

Popieram.........To głupkowat pytanie
Papierowa Tęcza - Sob 19 Lut, 2005 19:30
Temat postu:
IMO to kolejna prowokacja.. topic do wylotu
Chesterka - Sob 19 Lut, 2005 19:40
Temat postu:
To w takim razie, gdzie są modzi TP??? :>
Nikita - Sob 19 Lut, 2005 19:42
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
To w takim razie, gdzie są modzi TP??? :>

Chesterka - ale w tym dziale - Seks nie ma narazie moderatora. w dziale " Moderatorzy " trwa o tym dyskusje, że potrzebny jest tu mod i kto ma nim zostać Wink
Chesterka - Sob 19 Lut, 2005 19:53
Temat postu:
A no tak... Nie zwróciłam uwagi, że to dział Seks... Wiem o tej dyskusji, sama wzięłam w niej udział Wink
babe - Nie 20 Lut, 2005 00:18
Temat postu:
przepraszam bardzo, a czy to nie jest pytanie zw z seksem?? Confused moze na forum harcerze o tym porozmawiamy Confused Confused
nidhogg - Nie 20 Lut, 2005 01:58
Temat postu:
nom tak, ale zwazywszy na sama nazwe forum "Dzieci Online", tudziez na srednia wieku wg statystyk forum: średnia wieku 14.62, to na dobra sprawe z kim chcesz tutaj dyskutowac na ten temat ?
A druga sprawa, czy te informacje sa Ci do czegos potzrebne ? Czy w czyms CI to pomoze? Staniesz sie przez to madrzejsza ? Bardziej doswiadczona ? Tudziez, czy odpowiedzi tutaj pomoga komulkowiek ?
Jak dla mnie pytanie bez sensu, bo i tak mozna dac 2 gora tzry odpowiedzi z cyklu : uwielbiam - to super, nienawidze - bleee to obrzydliwe, a nie sadze, zebys prowadzila statystyki.
Wielka Łapa - Nie 20 Lut, 2005 10:39
Temat postu:
babe napisał/a:
przepraszam bardzo, a czy to nie jest pytanie zw z seksem?? Confused moze na forum harcerze o tym porozmawiamy Confused Confused

Tak? Tylko większość userów tego forum nie współżyła jeszcze seksualnie, więc odpowiedzi nie otrzymasz. A wogóle duża cześć tematów seksu to strefa tabu... intymności i wstydu.
panienka_wierzba - Nie 20 Lut, 2005 11:56
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:

Taaaa ja wolę prezerwatywy o smaku bananowym Cool

nieee to ja uwielbiam te o smaku bananowym (gdybys widziała mnie podczas akcji WOSP =D albo na wieczornym koncercie ^^ hahaha =])

a temat do zamknięcia i tyle.. jak najszybciej trzeba moda wprowadzić (ja tam mam juz 2okreslone kandydatury : >)
babe - Nie 20 Lut, 2005 15:05
Temat postu:
poprostu jestem ciekawa Rolling Eyes Rolling Eyes
frigg - Nie 20 Lut, 2005 15:11
Temat postu:
pozostaje tylko sprobowac - gusta sa rozne - co jednego truje, drugiemu smakuje...
nidhogg - Nie 27 Lut, 2005 13:35
Temat postu:
nom wiec korzystrajac z nadanych mi przywilejow (nieniejszym dziekuje za zaufanie) - zamykam, jako, ze co mialo zostac wyjasnione - zostalo, dyskusja na ten temat sie juz raczej nei rozwinie,

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group