Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - PunkyReggae Live

panienka_wierzba - Pią 18 Lut, 2005 15:37
Temat postu: PunkyReggae Live
No ostatnimi czasy ja strasznie się zakręciłam z koncertami. Jeżdżę praktycznie na każdy na jaki mam ochote (te skąd ja na to pieniadze biore =/ takie pytanie, za neidługo zbankrutuje normalnie - -").
Więc Punk Reggae Live (znane pod nazwą PRP Punk Reggae Party) jest to trasa kocnertowa 3 zespołów. To jest Farben LehreAkuratHappysad. Trasa wygląda następująco:
19.02 Mikołów
20.02 Rzeszów
24.02 Łódź
25.02 Częstochowa
26.02 Kraków
27.02 Bielsko
03.03 Toruń
04.03 Koszalin
05.03 Szczecin
06.03 Gdynia
10.03 Białystok
11.03 Biała Podlaska
12.03 Lublin
13.03 Warszawa
18.03 Poznań
19.03 Wrocław
20.03 Katowice
W niektórych mastach wystąpi dodatkowy gość specjalny.
W Łodzi będzie to 'Cela nr3'; w Krakowie 'Zabili Mi Żółwia'; w Bielsku Białej 'Koniec Świata'(gdzie na 95% będę wraz z Nenar ^^);w Warszawie 'MIR'; we Wrocławiu 'Leniwiec'; w Katowicach (gdzie też najprawdopodobniej się wybiorę) 'Klinika'.
Bilety w przedsprzedarzy (możliwe zamówienie biletu telefonicznie w ramach przedsprzedarzy) 21 złotych, w dniu koncertu 25.

http://www.punkyreggaelive.art.pl <-- więcej informacji na stronie.
Noid - Pią 18 Lut, 2005 15:42
Temat postu:
Bardzo przydatne informacje i mam nadzieję, że się wybiorę Mr. Green (wszystko zależy od tego czy znajdę jakąś osobę współtowarzyszącą lub kilka osób, z którymi mógłbym iść =])
Anonymous - Pią 18 Lut, 2005 15:43
Temat postu:
kuuuuuuuuuuuuurwaaaaaaaa
nielubie mojej wioskiiiiii
Anonymous - Pią 18 Lut, 2005 15:50
Temat postu:
Kradziejka no iwesz Bielsko wita =] zawsze mozesz się do BB zabrać biggrin no a więc jak poiwedziała Wierzba ja będę u siebie w mieście no i najprawdopobniej będę się bwić z Wierzbą z czego się very very cieszę
Kinga - Pią 18 Lut, 2005 15:51
Temat postu:
Aaaaa musze musze musze tam być Smile
Dzieki myszaa :*
panienka_wierzba - Pią 18 Lut, 2005 15:53
Temat postu:
zawsze do usług słońca =]
NENAR!! i bedziesz też u mnie 20 marca Wink zmuszam Cie :*
Dawaj Kradziejko do nas =] zawsze mile widziana =]
Anonymous - Pią 18 Lut, 2005 15:54
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:

a po koncercie w domu też jakże [NIE]mile widziana:)
Chesterka - Pią 18 Lut, 2005 17:26
Temat postu:
Moja siostra cioteczna się na to wybiera wraz ze swoim chłopakiem i dzieckiem =]
Ja nie idę... nie mam jak.... Sad
Anonymous - Pią 18 Lut, 2005 21:56
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
panienka_wierzba napisał/a:

a po koncercie w domu też jakże [NIE]mile widziana:)

A po koncercie zrobię jajecznicę Cool i zapraszam wszystkich na imprezke w stylu Amrerykańskim, gdzie wszyscy całują się po kontach, facetów załatwiać sobie samemu (bądź panienki) Twisted Evil
Mała - Pią 18 Lut, 2005 22:16
Temat postu:
a ja oczywiscie imprezuje w toruniu of korz!
Anonymous - Pią 18 Lut, 2005 22:19
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
i zapraszam wszystkich na imprezke w stylu Amrerykańskim

Boże nie!!!!! Widzisz a nie grzmisz!!!!!!
To już zaszło aż tak daleko... żeby imprezy na hamerykańską modłę robić... chyba sobie w łeb strzelę...
Elfka... zbłądziłaś, dziecko, zbłądziłaś... być skazanym na piekło w tak młodym wieku, to musi być straszne... =='

Laughing Mr. Green
Wiem, odwala mi Laughing.
Anonymous - Pią 18 Lut, 2005 22:35
Temat postu:
Himitsu ja się tylko nabijałam z bodajże pamietnika Księżniczki gdzie Mia marzyła o takiej imprezce =)
Anonymous - Pią 18 Lut, 2005 22:43
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Himitsu ja się tylko nabijałam z bodajże pamietnika Księżniczki gdzie Mia marzyła o takiej imprezce =)

Aaaaa, no chyba że tak biggrin. To zwracam honor biggrin.
W każdym bądź razie, uważaj na przyszłość z takimi uwagami. Jest wielu ludzi o sercu słabszym niż moje, jeszcze by Cię kto posądził o nieumyślne spowodowanie śmierci biggrin.
panienka_wierzba - Sob 19 Lut, 2005 14:14
Temat postu:
Cytat:
gdzie wszyscy całują się po kontach, facetów załatwiać sobie samemu (bądź panienki)

ale tak i tak bedzie : > bwehehehe ^^ jeeee jajecznice =D zrobimy razem dziecko ^______^
i oczywiście 2 dni przed PRP nocujesz u mnie : > i bedemy jesc =D i pic, i sie dobrze bawić Wink

a na koncerty zapraszam =]
panienka_wierzba - Pon 28 Lut, 2005 10:30
Temat postu:
cóż moge powiedzieć
odbyło się już kilka koncertów, miałamz aszczyt uczestniczyć w jednym, w Bielsku (wczoraj wieczorem), u Nenar =].
Było.. bosko.., postaram sie cos dopisać potem teraz lece Wink
Anonymous - Pon 28 Lut, 2005 14:33
Temat postu:
Tak tak tak było świetnie, a siniak na nodze wciąz rośnie, ale nie nażekam i po raz pierwszy byłam na tłumie, ale tłumok ze mnie, ze zawsze się bałam, a i tak miałam praktycznie jedną czy dwie okazje, bo u nas bieda z koncertami, ale jakby Akuraci mogli zapomniec o rodzimym Bielsku-Białej... Wokalista Farben Lehre wymiata jak mało kto^^
ajeczka11 - Pon 28 Lut, 2005 16:37
Temat postu:
Do lublina tez przyjadą! To moze sie wybiorę???
panienka_wierzba - Pon 28 Lut, 2005 19:31
Temat postu:
No było fajnie =]
zarąbiście grali ^_____^ najlepiej bawiłam się na HappySad'zie oraz na Akuracie ale na Akuracie miałam już strasznie mało siły.
Taaa wokalista Farbena Wink ja nie moge blehehehe =]
Przydałby mi sie tylko jakiś facet no, bo mi tak jakos samotnei było Wink Ty chociaz mialas Łukasza =) (poza tym, sądzę iż Mateusz [jeśli dobrze pamiętam imie =p Twój kumpel blondynek] to nawet nizły jest yhyhy, szczególnie że mam słabość do długowłosych blondynów i do facetów z kręconymi dlugimi wlosami a on mial takie falowane Wink poza tym mial imie na M, do czego nie wiadomo czemu ostatnimi czasy równiez mam slabosc ^_______^)
panienka_wierzba - Pon 28 Lut, 2005 19:32
Temat postu:
No było fajnie =]
zarąbiście grali ^_____^ najlepiej bawiłam się na HappySad'zie oraz na Akuracie ale na Akuracie miałam już strasznie mało siły.
Taaa wokalista Farbena Wink ja nie moge blehehehe =]
Przydałby mi sie tylko jakiś facet no, bo mi tak jakos samotnei było Wink Ty chociaz mialas Łukasza =) (poza tym, sądzę iż Mateusz [jeśli dobrze pamiętam imie =p Twój kumpel blondynek] to nawet nizły jest yhyhy, szczególnie że mam słabość do długowłosych blondynów i do facetów z kręconymi dlugimi wlosami a on mial takie falowane Wink poza tym mial imie na M, do czego nie wiadomo czemu ostatnimi czasy równiez mam slabosc ^_______^)
Anonymous - Pon 28 Lut, 2005 20:36
Temat postu:
No wiesz mateusz niby zajęty, niby nie, a sama wkońcu nie wiem jak to jest, bo ta panna dziwna jest pod względem facetów, niby jest z mateuszem a 2 trzyma ciągle w niepewności, ale chętnie Ci oddam Mateusza bierz go =) bierz wszystkich oprócz Łukasza Cool
panienka_wierzba - Pon 28 Lut, 2005 21:16
Temat postu:
hahaha ^^
mam dosc zajętych i niby nie zajętych facetów (przepraszam adimna za off top) wiec zostane najlepiej nie wiem, aseksualna jakas =/ Wink
a poslzi mi wszyscy faceci, i tak nikt mnie nie chce =p
Idda - Czw 03 Mar, 2005 15:34
Temat postu:
Ja się wybieram teraz w niedzielę biggrin Będzie SJUUUPEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin Szczególnie,ze będzie też Potter ^^ taki chłopiec,dwa lata starszy,który mi się podoba ^^ już od...nie wiem Razz wrzesnia? biggrin bwehehehe XD jestem wytrwała biggrin no,wokalista Farben Lehre wymiata jak mało kto : P Ale...papug ze mnie biggrin no dobra,papuga Razz biggrin Bilet na to kupiłam za forsę,za którą miałam obiady w szkole zakupić,ale mniejsza Razz oczywiście ojciec ,ani mama nic nie wiedzą,ale mniejsza ;D
ZmoRa - Pią 04 Mar, 2005 21:04
Temat postu:
a mnie tam nie będzie.... Sad
Anonymous - Pią 11 Mar, 2005 12:23
Temat postu:
Hue hue trza napisać no normalnie a więc od mojej kochaniuskiej Panienki Wierzbusi dostałam zaproszenie do Katowic, a chyba raczej Gliwic na zacne a jakże Punky Regge Live, wypad po raz drugi, a nawet z tą samą słodziuchną osobą to normalnie jak marzenie, po za tym mamusia się zgodziła, tylko muszę być w domu przed szkołą w poniedziałek, ale to chyba niewielki pblem, gorszym jest to, ze w środę wywiadówka, a babka z angielskigo chce pogadać z mamusią, a po za tym ma ktoś jakieś mp3 zespołu "Klinika"?
panienka_wierzba - Pią 11 Mar, 2005 14:52
Temat postu:
nie nie do Gliwic, do Katowic słońce = )
i przyjadą tez Czerwony Miś z przyjaciółką Domą = ] (obie znam osobiscie)
więc na pewno bedzie [cenzura]
wybierzemy się jeszcze z moimi znajomymi panienkami, a brat powiedział że zbierze całe moje menestwo 9czyt. moich przyjaciół) i sie wybiorą tez.
Włochata - Sob 04 Cze, 2005 12:52
Temat postu:
[cenzura] nie Czerwony Miś ;] Wlochata rządzi i wymiata tak jak Farben Lehre ;] ja ja było [cenzura] i w ogole ;] i [cenzura] ludzie ;] aaaaaa ;]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group