elfkaNenar napisał/a: |
Dorota moge się założyć, że za kilka lat przynajmniej 3 z tych skate zapuści włosy i będzię tępić wszystko co ze skate wziązane, znam na wielu przypadkach =) |
Agnieszka12 napisał/a: |
nie wiem dlaczego ale lubie jak jakis chlopak ma żel na włosach. Nie chodzi mi o przylizywanie ale o takie stawianie jerzyka cos takiego. |
Tenchion napisał/a: |
Styl? Oczywiście necro doom grimm metalowo, noobsko, mangowo, patriotyczny ![]() Noszę głównie szatańskie ubrania, z napisami typu: Zło, zjem Cię, diabeł tu był, czyż mangowe lolitki nie są kawaii, etc ;P A tak na serio: Noszę głównie czarne ubrania, koszulki metalowe, |
Mała napisał/a: |
Czasem lubie odbiegać od moich ciuchów na codzień i ubieram sie troche inaczej. W sumie lubie to w czym czuje sie dobrze.
Jeansy, najlepiej szersze troche,w obcisłych czuje sie w sumie też dobrze, ale jednak wole luźniejsze, mogą być anwet troche za duże. Na nogi w sumie w zime to glany, lub jakieś tam butki inne. W wiosne trampy, jak i w lato, czy tam sandałki ^^. Gacie nosze ee, albo bokserki damskie, albo stringi:P Co tam ukrwyać byle wygodnie. Co do bluzek to na sportowo i wygodnie najlepiej. Jakaś na krotki rękaw a na to bluza. Najwygodniej i najlepiej:) A tam, w sumie to nie mam szczególnego stylu. Jednak najlepiej czuje się w rzeczach niezbyt obcisłych i wygodnych:) |
Cytat: |
z tej nowej płyty będą fajne nowe wzory |
Wielka Łapa napisał/a: |
A czy prześladujecie inne osoby, które inaczej się ubierają niż wy lub macie jakieś uprzedzenia do nich?
Np. czy nękacie dresiarzy itp. |
Eurynomos napisał/a: |
Nie nękam i nie mam żadnych uprzedzeń do ludzi. Niech sobię robią co chcą byleby mnie zostawili w spokoju, bo jak coś się rzucają to wtedy już nie jestem taki tolerancyjny ![]() |
klop napisał/a: |
styl... na sk8... jeszcze rok czy dwa temu w mojej budzie co trzeci chłopak miał luźne ciuchy... teraz ci "pseudo" uspokoili się |
styl... na sk8... jeszcze rok czy dwa temu w mojej budzie co trzeci chłopak miał luźne ciuchy... teraz ci "pseudo" uspokoili się |
ech... "coś" to znaczy, że miałem mieć wpier za takie jedno graffiti i nie mówię, że jestem SKEJTEM tylko raczej HIPHOPOWCEM ![]() ![]() ![]() |
HeyaH napisał/a: |
Czyli czasami fajnie wyglądasz. ;P |
adam(o)_1991 napisał/a: | ||
Co masz na mysli?Bo jezeli myslisz ze chodze w jednej koszulce caly rok to sie mylisz, bo jak w niej pochodze dzien to ja rzucam na biurko i mama daje do prania ![]() Krotko mowiac o moj wyglad dba mama, co wcale nie znaczy ze nie mam wlasnego zdania;) |
Cytat: |
kurtke bez rekawow |
Ariamehr napisał/a: | ||
To się chyba nazywa "kamizelka". |