Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - to jest trudne...
SONIa - Wto 06 Maj, 2003 12:02
Temat postu: to jest trudne...
chodzilam z chlopakiem, jednak z nim zerwalam bo zobaczylam w sklepie super kolesia w ktorym zakochalam sie od pierwszego wejrzenia! niestety nie mielismy okazji tam pogadacmoje miasteczko jest dos male wiec wiekszosc ludzi z niego znam (okazalo sie ze niedawno sie przeprowadzil), jednak tego chlopaka nie! pewnego razu nadarzyla sie okazja zeby pogadac! zagadalysmy do niego z moimi kumpelami, ktorym wszystko powiedzialam (jeszcze wtedy chodzilam z moim eks) dziewczyny mowily ze on cos chyba tez do mnie ma! jednak na wymienieniu kilku zdan sie skonczylo:( nastepnym razem kiedy sie spotkalismy na festynie patrzyl sie czesto w moja strone! nie wiem ??? jednak wczoraj inne kumpele powiedzialy ze sie tez z nim poznaly i ze on switruje do jednej z nich (nie za bardzo wiem jak i czy czasami tego nie powiedzialy specjalnie!!! a wogole to jak mam do niego zagadac???
DameK_17 - Wto 06 Maj, 2003 14:17
Temat postu:
jeśli ze swoim eks żyłaś dobrze to źle że z nim zerwałaś sprawiłaś mu tylko przykrość. A co do tego nowego kolesia to powinnaś go trochę zaciekawić sobą co wymaga trochę trudu ale jeśli ty też mu się podobasz to pójdzie jak z płatka. Tylko nie daj plamy bo będziesz tego załować i to bardzo.
1 Przedewszystkim daj mu do zrozumienia że mu się podobasz
2 obserwój go byś mogładokońca go poznać jaki jest dokładnie
3 jak będzie chciał zrobić jakiś numer głupi to go do tego zniechęcaj i powiedz że jest wiele innych rzeczy (chodzi oczywiście tutaj o ciebie
)
to chyba jest wszystko ciężko mi odpowiedzieć bo jestem chłopakiem, bo to my musimy się starać o względy a nie wy.
Anonymous - Nie 25 Maj, 2003 14:08
Temat postu:
po prostu gdy przechodzisz koło niego powiedz mu czejść
co ci zalerzy i nie wypatruj bo morze pomyśleć oczymś złym
jeśi on chodzi do twojej klasy to zapytaj sie jego np co było zadane np z
matmy lub polaka jesli nie chodzi do twojej klasy to zapytaj sie np która godzina.
musisz sie bliżej z nim poznać
kumasz czacze
u mnie to podziałało teraz sie znim koleguje i jest moim przyjacielem
Anonymous - Nie 17 Sie, 2003 13:13
Temat postu:
MOIM ZDANIEM Z TYM KOLESIEM CO ZAUROCZYLAS SIE W SKLEPIE NIC NIE WYJDZIE TAK JAK NAPISALAM WCZESCNIEJ JESTES TYLKO NIM ZAUROCZONA PRZECIEZ GO NIE ZNASZ ANI NIC MOWINNO CI ZA NIEDLUGO PRZEJSC I JAK CI PRZEJDZIE TO ZNOWU POKOCHASZ SWOJEGO CHLOPAKA UWIEZ MI ZNAM SIE NA TYM
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group