Muzyka, Kultura, Media - Marek Andrzejewski Papierowa Tęcza - Sob 12 Lut, 2005 13:06 Temat postu: Marek Andrzejewski
Cóż.... jest to raczej mało znany wykonawca - ale mam nadzieje, że ktoś z Was o nim słyszał. Marek Andrzejewski jest wykonawcą nieco jazzowym, Jego najsłynniejszy album to: Trolejbusowy Batyskaf, a tytułowy utwór jest moim ulubionym. Zachęcam wszystkich do posłuchania kilku jego utworów, a Ci którzy mieli zaszczyt posłuchać jego muzyki, prosze o wyrażenie opinii.
Dodam jeszcze, że płyta "Trolejbusowy Batyskaf" została nagrana z "grupą Niesfornych", a obecnie Marek Andrzejewski jest członkiem "Federacji Bardów" (Dawniej "Lubelska Federacja Bardów") Anonymous - Sob 12 Lut, 2005 14:45 Temat postu:
Sprubuje ściągnąć te pioseneczki i posłuchac co nam polecasz Papierowa Tęcza - Sob 12 Lut, 2005 16:21 Temat postu:
dorota93 napisał/a:
Sprubuje ściągnąć te pioseneczki i posłuchac co nam polecasz
jak cos, to moge wyslac na maila Trolejbusowy Batyskaf ;] panienka_wierzba - Sob 12 Lut, 2005 16:28 Temat postu:
ja bym poprosiła =) panienka_wierzba@op.plKinga - Sob 12 Lut, 2005 16:50 Temat postu:
Mi wyslij ... bo mi siem skasowało ... tzn skasowano mi niechcąco ten slczny utworek Anonymous - Sob 12 Lut, 2005 17:31 Temat postu:
Mi prześlij na e-maila dorota-dunia@wp.pl Ale adres... Stara poczta dlatego Chesterka - Nie 13 Lut, 2005 14:56 Temat postu:
Ja też chcę! cudaczkowa@interia.plPapierowa Tęcza - Wto 15 Lut, 2005 17:33 Temat postu:
A moze teraz, po wysluchaniu tej piosenki, moglybyscie wyrazic swe opinie na temat tego wykonawcy? ;] Anonymous - Wto 15 Lut, 2005 18:33 Temat postu:
Tenchion napisał/a:
A moze teraz, po wysluchaniu tej piosenki, moglybyscie wyrazic swe opinie na temat tego wykonawcy? ;]
Ja też chce, też chce! pasiaczka@wp.plKinga - Pon 21 Lut, 2005 16:20 Temat postu:
Ja utwory Marka Andrzejewskiego znam nie od dziś ... i podobają mi sie niezmiernie
no cóż moge wiecej napisac