Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Jak zerwać?
Anonymous - Pon 05 Maj, 2003 15:08
Temat postu: Jak zerwać?
Może pomyślicie, że jestem dziwna, albo coś w tym rodzaju... ale taka juz jestem... jestem dsc ladna dziewczyna (tzn. sama tego nie widze ale duzo chlopcow mi to powiedzialo) jak jakis mi sie podoba to do tego czasu az go zdobede! jednak po tygodniu, dwuch ewentualnie trzech zaczyna mi sie nudzic i podobac kto inny! wsumie moze nie byloby problemu ale obecniechodze z chlopakiem a zakochalam sie w kims innym (pierwszy raz od pierwszsego wrazenia) moje kumpelki mowia ze mam u niego szanse ale nie wiem jak zerwac z moim chlopakiem, ktorego b. lubie ale w tej chwili jak kumpla jak mu powiem prawde ze podoba mi sie ktos inny obawiam sie ze moze mu on cos zrobic poniewaz moj chlopak jest we mnie zakochany i wszyscy jego kumple mi to mowia
Anonymous - Pon 05 Maj, 2003 15:22
Temat postu:
POMÓŻCIE!!!
Ulka - Pon 05 Maj, 2003 18:15
Temat postu:
Ja na szczęście niemam takiego problemu jak ty. Podoba mi się już z rok pewien chłopak. Jak musiałam zerwać z moim byłym to powiedziałam poprostu: ,, Słuchaj Radek. Coś mi się wydaje ze niepasujemy do siebie. Poprostu już mi się niepodobasz i lepiej będzie jak zostaniemy kumplami a nie parą"
Radek był nawet wyrozumiały na poczatku, ale podtem mi dogryzał i nawet niejesteśmy kumplami. Radze ci zebyś wprost powiedziała, że podoba ci się inny i tyle.
Ulka - Sob 10 Maj, 2003 10:19
Temat postu:
I co zerwałaś już z nim??
Kornelia - Sob 17 Maj, 2003 13:19
Temat postu:
Hmm...Trudna sprawa. Zastanów sie co jest dla Ciebie wazniejsze przyjazn tego chlopaka czy milosc do innego...Moim zdaniem powinnas szczerze porozmawiac z swoim chlopakiem.Jesli naprawde cie kocha to zrozumie to i bedzie chcial, zeby bylo Ci jak najlepiej wiec najprawdopodobniej usunie sie na pewien czas z Twojego zycia. Sadze, ze tylko szczera rozmowa z nim jest rozwiazaniem twojego problemu...
Idz za glosem serca, a ono wskaze Ci wlasciwa droge!
Blanka - Sro 28 Maj, 2003 20:21
Temat postu:
jajo powiedzialo wszystko co mozna
pewnie nie wiesz o kogo chodzi ale...terasa wie!
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group