DZIEWCZYNY, JESTEŚCIE ODJAZDOWE, PIĘKNE, INT...INT...INTELIGENTNE, MĄDRE, O ZŁOTYM SERDUSZKU ITP. ITD. WSZYSTKIEGO NAJ NAJ, WSZYSTKIE JESTEŚCIE MOJE ULUBIONE!! 
 | Merkavoth napisał/a: | 
Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCEGO SIĘ ŚWIĘTA POSTANOWIŁEM JUŻ DZIŚ NAPISAĆ PARĘ SŁÓW, JAKO IŻ ZA 2 DNI OPUSZCZĘ WAS, BY DOSKONALIĆ SWOJE CIAŁO, TRENUJĄC WSCHODNIE SZTUKI WALKI DALEKO W GÓRACH   DZIEWCZYNY, JESTEŚCIE ODJAZDOWE, PIĘKNE, INT...INT...INTELIGENTNE, MĄDRE, O ZŁOTYM SERDUSZKU ITP. ITD. WSZYSTKIEGO NAJ NAJ, WSZYSTKIE JESTEŚCIE MOJE ULUBIONE!!   <odwraca się za siebie>"...psps...dalej chłopaki, podpisywać się..." A indywidualnie przesyłam do Kingi, z wiadomego powodu Ech..żebym był młodszy...  | 	
  DZIEWCZYNY, JESTEŚCIE ODJAZDOWE, PIĘKNE, INTELIGENTNE, MĄDRE, O ZŁOTYM SERDUSZKU ITP. ITD. WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!    | 	
| A indywidualnie przesyłam do Kingi, z wiadomego powodu  | 	

To dla was dziewczynki  | Aren napisał/a: | 

To dla was dziewczynki   | 	

| dorota93 napisał/a: | 
| eh ja i tak wiem że w walentynki nic mi się nie przytrafi miłego | 
| Himitsu napisał/a: | ||
 Sie nie martw :]. Nie jesteś sama w tym przekonaniu  | 	
| Aren napisał/a: | 
| No jasne że nie jest sama... Aren też jest... Ale ja się tam nie załamuje......... | 
| Gabra napisał/a: | ||
 Nie wiemy z jkaiego :] BTW.Co wszyscy tak do Kingi :>?  | 	
| Kicia91 napisał/a: | 
| he he ja też wszystkim życze uadnych walentynek spedzonych w gronie przyjaciól i oczywiescie chłopaka lub dziewczyny....
 PS: Co miało znaczyc zdanie "(Aren, czyżbyś się z Kicią związał? blehehe)"  | 	

" i o to Wierzbie chodzi ze sie z Kicią związał , że pasują do siebie bo piszą tysiące "  
 "[ Aren nie pisze, ale napisał w tamtym poscie]     | Gabra napisał/a: | 
| Jej piękne czarne oczy...  | 	
  Wszzzystkim wam życzę z okazji walentynek abyscie znalezli swoją drugą połówkę ... 

| Cytat: | 
| Kindziuli aby w koncu spotkala kogos 'nie chop siup' tylko kogos kto powie 'kocham' przemyslane... i zeby byla szczescliwa =) | 
| kradziejka napisał/a: | 
| proponuje napisac temat pod tytułem życzenia dla kingi
 jedna wielka wazelina??? ja niedobra napisze wam co myśle i sie obrazicie ale mnie to raczej nie rusza:/ wysyłanie życzeń wszystkim dziewczynom jest tak samo sztuczne jak plastik, powód? żadnej tak naprawde nie znacie a i tak uwazacie że wszystkie są boskie, nie no super:/  | 	
| kradziejka napisał/a: | 
| proponuje napisac temat pod tytułem życzenia dla kingi
 jedna wielka wazelina??? ja niedobra napisze wam co myśle i sie obrazicie ale mnie to raczej nie rusza:/ wysyłanie życzeń wszystkim dziewczynom jest tak samo sztuczne jak plastik, powód? żadnej tak naprawde nie znacie a i tak uwazacie że wszystkie są boskie, nie no super:/  | 	
| R2 napisał/a: | 
|  
 Hmph, nie uważasz że miło jest dostać życzenia, nawet z byle jakiego powodu?  | 	
| R2 napisał/a: | ||
 Hmph, nie uważasz że miło jest dostać życzenia, nawet z byle jakiego powodu? To taki znak że się o kimś pamięta. Nie odpowiada ci coś? Idź na najbliższy most i skocz z niego, oszczędzisz kilku osobom nerów. TO święto jest kretyńskie to prawda ale czy to powód aby wszystko negować? Zastanów się dziewczyno dwa razy zanim coś napiszesz. Skończyłem  | 	
| Wielka Łapa napisał/a: | 
| 
 Zawsze można zrobić coś własnego.  | 	
| frigg napisał/a: | 
| wlasnie - ja sie nie spodziewalm ze cos dostane - a dostalm wlasnorecznie wykonana laurke z trupia czaszka, ladnie pokolorowane z podpisem od kociolka dla agusi - i napewno jest fajniejsze niz kwiatki  | 	
Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCEGO SIĘ ŚWIĘTA POSTANOWIŁEM JUŻ DZIŚ NAPISAĆ PARĘ SŁÓW, JAKO IŻ ZA 2 DNI OPUSZCZĘ WAS, BY DOSKONALIĆ SWOJE CIAŁO, TRENUJĄC WSCHODNIE SZTUKI WALKI DALEKO W GÓRACH   DZIEWCZYNY, JESTEŚCIE ODJAZDOWE, PIĘKNE, INT...INT...INTELIGENTNE, MĄDRE, O ZŁOTYM SERDUSZKU ITP. ITD. WSZYSTKIEGO NAJ NAJ, WSZYSTKIE JESTEŚCIE MOJE ULUBIONE!!   <odwraca się za siebie>"...psps...dalej chłopaki, podpisywać się..." A indywidualnie przesyłam do Kingi, z wiadomego powodu Ech..żebym był młodszy...  | 	
     | R2 napisał/a: | 
| 
 2. Wierzbie bo mam taki kaprys złożyć życzenia;  |