Dzieci OnLine

Do ¶miechu - heh...

Olcia - Sob 05 Lut, 2005 15:22
Temat postu: heh...
Wszystkie poniższe raporty sa oryginalnymi raportami sporz±dzonymo przez niezbyt rozgarniętych funkcjonariuszy organów scigania :-)

1. Adam. G. zachowywał się arogancko plul na dowódcę radiowozu.

2. Wobec powyższego, że żaden z nich nie był w stanie nietrzeĽwym nie było podstawy, żeby kogo¶ zatrzymać.

3. W miejscu zamieszkania posiada dobr± opinię, ponieważ nie utrzymuje kontaktów z miejscow± ludnosci± i jest mało znany.

4. Zatrzymanego wraz z łupem i notatk± służbow± przekazałem oficerowi dyżurnemu.

5. W/wym. stwierdziła, że została pobita przez 3 nieznanych mężczyzn, z których jeden nazywa się Gólka Andrzej.

6. W okolicy zwłok nie znaleziono żadnych przedmiotów, które mogły posłużyć do nagłej smierci.

7. Zauważyłem dwóch mężczyzn w wieku różnym.

8. ...gdy się zwracałem do współlokatorki Janiny K., to mi powiedziała, że kartofle wsadziła w d**ę, lecz na skutek interwencji MO kartofle zwróciła.

9. ...łapówki w postaci pieniędzy przyjmował do prawej kieszeni spodni mundurowych.

10. W czasie jazdy patrolowej zauważyłem dwóch mężczyzn bijacych się na jezdni i trzeciego leż±cego obok. Ta sprawa wydała się mi więc podejrzana.

11. ...chęć wypicia wódki wynikała z choroby mojego kolegi po wcze¶niejszym wypiciu wódki.

12. ...a swe dziecko chce obywatel wychować na postrach W-wa Rakowiec na co ja jako dzielnicowy nie mogę się zgodzić.

13. ...nie mogła się uczyć, bo bez przerwy odbywały się hulanka, pijaństwo i swawola.

14. Według mojej obserwacji nie był pijany, tylko napity.

15. ¶wiadek nie mógł widzieć żebym kradł kury z kurnika jak siedział na strychu, bo okno od strychu zasłaniaj± mu drzewa. Te drzewa wyci±ł przed sprawa w s±dzie, żeby nie dać mnie się złapać na strasznym swoim kłamstwie.

16. Na postoju TAXI zauważyłem dwóch mężczyzn. Prawdopodobnie oczekiwali na taksówkę.

17. Maż nie chciał, żeby wybuchła jaka± awantura i zwrócił się do Grzegorza z pro¶b±, żeby się odp***dolił.

18. I ubliża nam słowami takich jak: "k***a, k***a mać", a nawet "k***a w d**ę j***na, k***a w mordę j***na, alfonsie" i dodaje, że też " ch**u od***dol się".

19. W rozmowie z w/wym. dowiedzieli¶my się, że wynikła wspólna awantura między tymi osobnikami, którzy byli w stanie nietrzeĽwym. Powody awantury trudno było ustalić, bo obie strony miały rację.

20. Obywatel wyzwał pokrzywdzonego wulgarnie słowami "cos ty zrobił".

21. Złożyłem skargę do Komendanta Komisariatu i to mi zaszkodziło. Dzielnicowy P. mnie spotkał i powiedział (przepraszam, że podaję dosłownie),że jak jeszcze raz przyjdę do komisariatu, to dostanę taki wp***dol, że się zesram tymi swoimi meldunkami.
I¶ka - Nie 06 Lut, 2005 01:30
Temat postu:
Hehe, niektóre s± naprawdę mocne XD biggrin

Cytat:
Według mojej obserwacji nie był pijany, tylko napity.

Cytat:
W rozmowie z w/wym. dowiedzieli¶my się, że wynikła wspólna awantura między tymi osobnikami, którzy byli w stanie nietrzeĽwym. Powody awantury trudno było ustalić, bo obie strony miały rację.

Cytat:
Obywatel wyzwał pokrzywdzonego wulgarnie słowami "cos ty zrobił".

Anonymous - Nie 06 Lut, 2005 11:32
Temat postu:
Hahaha swietne... jacy to ci funkcjonariusze nieuwazni chba dlatego ze studiow sie nie konczylo...yhyyhyh heheh
Olcia - Nie 06 Lut, 2005 13:17
Temat postu:
Jak by ktos chcial znalezc cos wiecej to te raporty wzielam ze stronki http://www.beczkasmiechu.pl/ zajrzyjcie

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group