Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - Wchodzcie 6klasistki ktore dostaly test z tamtego roku-chleb

Miracle - Pon 31 Sty, 2005 17:46
Temat postu: Wchodzcie 6klasistki ktore dostaly test z tamtego roku-chleb
Zakladam ten temat z Elly.A wiec.Jesli dostalyscie tes na koniec 6klasy z tamtego roku by go wypelnic i zaniesc spowrotem do szkoly a nie macie wszystkich zadan ten temat jest dla was.Ten temat ma na celu pomoc w zadaniu ktorego nie umiecie.Piszcie jakiego zadania nie macie to je tu umiescimy!!!
Anonymous - Pon 31 Sty, 2005 17:51
Temat postu:
Ten tytul mnie rozwalil, potem jak moja kolezanke ktos nie chcial czestowac chipsem, mówila "nie badz chleb".
Nikita - Pon 31 Sty, 2005 18:23
Temat postu:
< spada na podłogę z hukiem>
Po sekundzie:
< zbiera z dywanu swoje ostatnie zęby >
Po dwóch sekundach:
< otwiera żubrówkę >
Akacja12 - Pon 31 Sty, 2005 22:25
Temat postu:
Tak był chlebek. Ale kto o tym jeszczepamięta? Czy wy już nie zapomniałyście? Hm ja raczej nie miałam z tym problemów, ale rzeczywiście troche sie spuźniłyście. Nina, przesadzasz.
mroweczka - Pon 31 Sty, 2005 22:33
Temat postu:
Eeee....dziewczyny nie za bardzo wiem,po co ten temat. Jeśli ktoś nie będzie czegoś wiedział to chyba napisze sobie osobny topic,nie? Poza tym czy warto w takiej sprawie oszukiwać? Przecież to ma sprawdzić nasze umiejętności...
A nazwa rzeczywiście...śmieszna Razz
Mróweczka Kwiat
Anonymous - Wto 01 Lut, 2005 14:54
Temat postu:
oł jeeeee temat zabójczy poprostu tylko wejść pod stół z wrażenia
co do testu o chlebie to wiecie jest troche nieaktualny bo zeszłoroczny i w tym roku taki sam niebędzie, pozatym te testy są głupie i żadko kiedy sie je pamięta bo sie je nie chce pamiętać, mój byl o .... o.....o...... hm..... chyba telewizji? i co kogo to teraz? a no właśnie nic
Nikita - Wto 01 Lut, 2005 15:01
Temat postu:
Teraz jest mnóstwo podręczników, gazet, które pomagają przygotować się do testów kompetencyjnych w 6 klasie Wink Np. w Victorze Juniorze ( miesięcznik) co numer jest wkładka z testem dla szóstoklasistów Wink Albo jak ktoś nie kupuje tej gazety jest też specjalny dodatek Victora Juniora - TESTY dla szóstoklasistów. Mieści się tam 14 testów z odpowiedziami. Cena: 8,50.
W Gazecie Wyborczej często widziałam też takie testy Wink
werusia9 - Sro 27 Kwi, 2005 14:03
Temat postu:
te testy są u nas zbędne bo i tak jest jeden gimol....takżę to jest pic na wode....
ajeczka11 - Sro 27 Kwi, 2005 14:38
Temat postu:
werusia9 napisał/a:
te testy są u nas zbędne bo i tak jest jeden gimol....takżę to jest pic na wode....

Hmmm...Zdaje mi sie ze nie powinno się odnawawia starych tematów ,tym bardziej że jest prawie maj,a tu odnwaia się temat z początku lutego:/
Akacja12 - Sro 27 Kwi, 2005 20:48
Temat postu:
Tak w sumie to można by to zamknąć

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group