Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - Jakie szmpony i odzywki???

Miracle - Nie 30 Sty, 2005 11:15
Temat postu: Jakie szmpony i odzywki???
A wiec tak: mam falowane wlosy i pragne by byly proste.Prostownica odpada bo mama mi nie pozwala uzywac bo sobie zniszcze wlosy etc. A wiec zostaja szampony i odzywki9 przeznaczone na taki cel.Znam trzy produkty do tego stworzone minowicie: SUNSILK, PANTENE PRO-V i GARNIER FRUCTIS.Jakie znich polecacie???Czy wy tez macie taki problem???A moe znacie jeszcze inne szampony???
zazulita - Nie 30 Sty, 2005 11:27
Temat postu:
Ja polecam Garnier Fructis. Na moje włosy pomada. W dodatku po umyciu włosy się bardzo miękkie Very Happy

Pozdrawiam Mr. Green
Nikita - Nie 30 Sty, 2005 12:37
Temat postu:
Moja koleżanka miała podobny problem Wink Używała Garnier Fructis, i chyba też Sunsilku, no i są efekty Smile
Pozdraviam
Anonymous - Nie 30 Sty, 2005 22:04
Temat postu:
mhm bo jest teraz jakis nowy garnier ^^
ja mam proste,ale mi sie kreca,jednak nie zawsze da sie wyprostowac..
Miracle - Pon 31 Sty, 2005 19:42
Temat postu:
Kupilam sobie ten pantene pro-v bo mi qmpela radila ciekawewe czy zadziala.
Nikita - Wto 01 Lut, 2005 16:46
Temat postu:
A jak nie zadziała to biegiem do sklepu po Garnier ! Wink
Miracle - Sro 02 Lut, 2005 14:03
Temat postu:
No jasne!!! Mialam taki dylemat w sklepie cy wziasc GARNIER czy PANTENE PRO-V.Qmpela powiedziala e PANTENE PRO-V i wzielam bo bym tam stala w nieskonczonosc.
Nikita - Pią 04 Lut, 2005 15:31
Temat postu:
Miracle - teraz napisz nam koniecznie czy ten PANTENE PRO-V Ci pomógł Wink
Olcia - Sob 05 Lut, 2005 15:30
Temat postu:
Moja kolezanka Monika tez ma problem z kreconymi wlosami i uzywala juz wszystkich tych szaponow odzywek kremow itp i powiem szczerze ze nie wiele jej daly ale ostatnio zaczela uzywac sunsilka i jakies tam efekty sa...ale nie wielkie..znaczy sie jak narazie to chyba z wszystkich tych szamponow i odzywek do wlosow sunsilk jej najbardziej pomaga,ale jak juz pisalam sa to marne efekty....no ale pociesze cie ze to zalezy od wlosow kazdy ma inne moze u ciebie akurat te szamponiki pomoga Very Happy
Pozdrawiam Kwiat
Miracle - Sob 05 Lut, 2005 18:59
Temat postu:
Ok.Juz sa efekty po tym PANTENE PRO-V ale znikome.Napisze jak wyprubuje co wiec wiecej.
Anonymous - Sob 05 Lut, 2005 19:21
Temat postu:
Polecam sunsilk slychalam o nim duzo dobrych rzeczy i tez wyprubuje... dreczy mnie to samo co cIebie heh..
Anonymous - Pon 07 Lut, 2005 21:08
Temat postu:
Mam pytanko, czemu mod tego działu (czy ktośtam) ściął pół tematu, ja napisałam tu i było a teraz zerkam i nie ma.

A jak trzeba to ja jeszcze raz powtórze: Bardzo bardzo polecam Garnier choć nie mam kręconych włosów biggrin
Anonymous - Sro 09 Lut, 2005 10:06
Temat postu:
A ja dodam tyle, ze moja koleżanka ma kręcone (nawet niezbyt... no ale loczki ma) i używała każdego - kręciły się bardziej. Wink Ale to zalezy od włosa itd. dlatego radzę się na super efekt nie nastawiać, żeby nie być ewentualnie zawiedzionym. Wink
Miracle - Nie 13 Lut, 2005 17:51
Temat postu:
Pantene pro-v kompletni mi nie pomaga.Niewiem po co go kupilam. Teraz probowalam GARNIERA u qmpeli wczoraj i fajny efekt.Mam lepsze wlosy.Dziex wszystkim.
rodzynka - Wto 15 Lut, 2005 22:51
Temat postu:
do "prostowania" wygładzania itd. to Garnier, ale sunsilk ta odżywka bez spłukiwania też w porządku.

ale... moze któraś z was używała jakiegoś szamponu podkreslającego skręt włosów, np. Nivea taki w miare nowy który podobno jest niezły. Niewiem bo nie próbowałam. a wy?/
Anonymous - Sro 16 Lut, 2005 17:05
Temat postu:
rodzynka napisał/a:
ale... moze któraś z was używała jakiegoś szamponu podkreslającego skręt włosów, np. Nivea taki w miare nowy który podobno jest niezły. Niewiem bo nie próbowałam. a wy?/

Ja osobiście nie (bo włosy mam idalnie proste Wink), ale moja koleżanka i nawet fajnie wyglądała. Włosy były błyszczące, odżywione no i te loczki takie figlarne. Wink
0chomik0 - Sob 26 Lut, 2005 17:59
Temat postu:
jaki szampon jeest najlepszy bo mam bardo rzadkie i do ramion włosy- szukam sazamponu po którym moje włosy będą gęste troszeczke i mocne bo wypadają jak u staruszki :\
-nie wiem bo odżywkę próbowałam ale ona dawała push-up a nie gęstość :\
Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 18:05
Temat postu:
Ja proponuje Herbal Esensis żółty chyba z rumianku, bardzo dobry =)
Miracle - Sob 26 Lut, 2005 19:54
Temat postu:
Ja polecam na gestsze wlosy odzywke SUNSILK ULTRA VOLUME+ mnie pomogla.
Anonymous - Pon 28 Lut, 2005 08:05
Temat postu:
Na gęstsze włosy to Herbal, Shamtu oraz z Avonu [ten dodający objętości włosom]. Wink dobre jest też Elseve. [czy jakoś tak Wink]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group