Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - eurowizja

Anonymous - Nie 30 Sty, 2005 10:33
Temat postu: eurowizja
na tegoroczna Eurowizje reprezentantem Polski bedzie...
TADAAAAM!!
Ivan i delfin. Jakis rusek z cyganską melodia i jeszcze ta komisja powiedziała,ze z taką radosna piosenką wygramy..To jest piosenka "czarna dziewczyna"
Okropnosc.Chyba PRZEGRAMY.A Wy co sądzicie o naszym reprezentancie Sad?
nidhogg - Nie 30 Sty, 2005 10:54
Temat postu:
hm, mysle ze jest na podobnym poziomie co ich troje, blue cafe i inne ktore juz byly (moze z maym wyjatkiem edyty - ona przynajmniej umie spiewac)

ps. czarna dziewczyna? a nie oczy to byly ? czy to jakis kolejny ich hit ?
Anonymous - Nie 30 Sty, 2005 10:55
Temat postu:
tak,czarna dziewczyna;tez myslałam ze "czarne oczy"
To niestety ich kolejny..KIT! ;P
Nikita - Nie 30 Sty, 2005 12:33
Temat postu:
Ja osobiście nie przepadam za tym zespołem, ale cieszę się, że to oni będą nas reprezentować Wink Dlaczego ? Bo na Eurowizji właśnie śpiewają takie piosenki w stylu disco, tak jak on Wink Także myślę, że takiego wstydu nie będzie...A co wolelibyscie Mandarynę lub Stachurskiego ? Razz Oni też podobno startowali..
Anonymous - Nie 30 Sty, 2005 14:03
Temat postu:
Nina_006 napisał/a:
Ja osobiście nie przepadam za tym zespołem, ale cieszę się, że to oni będą nas reprezentować Wink Dlaczego ? Bo na Eurowizji właśnie śpiewają takie piosenki w stylu disco, tak jak on Wink Także myślę, że takiego wstydu nie będzie...A co wolelibyscie Mandarynę lub Stachurskiego ? Razz Oni też podobno startowali..

Ja taks zczerze już chyba wolę Mandarynę... disco to tam zawsze jest, ale Ivan to największy kit jaki w życiu powstał, matko co za zgroza... poznają prawdziwą polską muzykę, a za rok pojedzie normalnie Shaza albo Boys
Anonymous - Pon 31 Sty, 2005 17:58
Temat postu:
blue cafe z "you may be in love" wygrało by napewno =="
Nikita - Pon 31 Sty, 2005 18:18
Temat postu:
Gabra napisał/a:

Heh...Na pewno z tš piosenkš miałoby Blue Cafe o wiele większe szanse niż z tym głupim sweet songiem Wink
elfka_nenar ===> Taa...Mandaryna Razz Ona nie ma żadnej własnej piosenki, tylko œpiewa cudze Confused Heh...Wštpie czy by wymyœliła coœ fajnego...
Anonymous - Pon 31 Sty, 2005 19:17
Temat postu:
Ave.
A najgorsze były te fragmenty jak ten "niby lider" zespołu darł sie jak jakis upośledzony Japoniec.
Anonymous - Pon 31 Sty, 2005 21:20
Temat postu:
Nina_006 napisał/a:
Gabra napisał/a:

Heh...Na pewno z tš piosenkš miałoby Blue Cafe o wiele większe szanse niż z tym głupim sweet songiem Wink
elfka_nenar ===> Taa...Mandaryna Razz Ona nie ma żadnej własnej piosenki, tylko œpiewa cudze Confused Heh...Wštpie czy by wymyœliła coœ fajnego...

No wiesz zacznijmy od tego, ze od pisania z reguły dla takich gwiazd są inni, a ona może by zrobiła show, a to przechodzi najbardziej u tych z eurowizji
Anonymous - Wto 01 Lut, 2005 16:57
Temat postu:
Polskę reprezentuje Rosjanin.
We are living in a Amerika...

Ave.
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 17:51
Temat postu:
amerika ist wunerdbar...biggrin
Gabrielen,nieźle powiedziane Wink ale mi sie wydaje ze tvp co do kandydatow na eurowizje jest mocno skorumpowana.
Miracle - Sro 02 Lut, 2005 19:19
Temat postu:
Czytalam gdzies chyba w "Super expresie" e caly czas namawiaja Brodke zeby startowala bo ona ma tam najwieksze szanse.Pisalo tez ze ci co startuja to jakies badziewie i amatorzy.Niestety Brodka sie nie zgodzila i jedzie doslownie "BADZIEWIE".Jak by byla chociaz piosenka "Czarne oczy" a nie jakas "Czarna dziewczyna".Wolalabym zeby juz jak wspomniano Mandaryna jechala bo ona chociaz cos spiewa.
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 19:57
Temat postu:
miracje słońce wiesz każdy kto jest wokalistą to coś śpiewa chcąc nie chcąc a mandaryna to lafirynda która zrobiła kase na wiśniewskim dzięki czemu mogła powiększyć sobie biust myśląc że będzie mądrzejsza
ivan i delfin to disco polo albo pop jak kto woli tyle że to pierwsze brzmi obraźliwie a niczym sie nie różni
na temat brodki sie nie wypowiadam
pozatym gabra słońce załamka by była gdyby na debilny konkurs dla popowych maniaków polska wysłała coś ambitniejszego, zostało by zdyskwalifikowane itp
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 20:49
Temat postu:
Ja tam do Delfina nic nie mam, ale w tamtym roku Blue Cafe tak nam popsuli wygląd narodu że szo, Tatiana ubrała się za przeproszeniem jak dziwka i ta badziewna piosenka...... Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad
panienka_wierzba - Czw 03 Lut, 2005 08:16
Temat postu:
ha, a za 10 lat ja pojade i bedziemy mieli pierwsze miejsce ^^ ghhyhhyhy =p
Anonymous - Czw 03 Lut, 2005 09:50
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
ha, a za 10 lat ja pojade i bedziemy mieli pierwsze miejsce ^^ ghhyhhyhy =p

i ja! i ja! i ja! ja chce na perkusji pana ullricha!!! [którą od ciebie słońce dostane^^]
Miracle - Czw 03 Lut, 2005 18:21
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
miracje słońce wiesz każdy kto jest wokalistą to coś śpiewa chcąc nie chcąc a mandaryna to lafirynda która zrobiła kase na wiśniewskim dzięki czemu mogła powiększyć sobie biust myśląc że będzie mądrzejsza
ivan i delfin to disco polo albo pop jak kto woli tyle że to pierwsze brzmi obraźliwie a niczym sie nie różni
na temat brodki sie nie wypowiadam
pozatym gabra słońce załamka by była gdyby na debilny konkurs dla popowych maniaków polska wysłała coś ambitniejszego, zostało by zdyskwalifikowane itp

Co ty tak z tym sloncem??? A co do mandaryny to moze i prawda ale chociaz cos spiewa.
Anonymous - Czw 03 Lut, 2005 19:50
Temat postu:
jezuuuuuuuuuuu toż ci wytłumaczyłam że każdy kto jest wokalistą to coś śpiewa a ty piszesz że ona przynajmniej coś śpiewa:/:/:/ wiwat czytanie ze zrozumieniem!!!
nidhogg - Czw 03 Lut, 2005 21:23
Temat postu:
hm mandaryna niestety ani cos ani spiewa, ani nie wyglada, ani nie tanczy, ale jest blondyka z duzym cycem, wiec moze by i cos zdzialala Wink
Anonymous - Pią 04 Lut, 2005 17:02
Temat postu:
\jeju jak mnie to wkurza kazdy sie wipiera disco polo... a przeciez takie piosenki wygrywaja i to jest prawda. Ja mysle ze dobrze, ze Ivan i delfin pojedzie mi sie podoba ta piosenka bo jest skoczna i muzycna a nie te durne blue cafe... ja tez tak jeczec potrafie. Kazdy sie nabijal z Ich troje a oni zajeli 7 miejsce a nie 17 ...
nidhogg - Pią 04 Lut, 2005 22:24
Temat postu:
no bo na dobra sprawe eurowizja jest takim wlasnie konkursem, wiekszosc krajow tez nie daje bog wie jakich doskonalych wokalistow i bog wie jak ambitnej muzy.
Miracle - Sob 05 Lut, 2005 19:26
Temat postu:
Agnieszka12 napisał/a:
\jeju jak mnie to wkurza kazdy sie wipiera disco polo... a przeciez takie piosenki wygrywaja i to jest prawda. Ja mysle ze dobrze, ze Ivan i delfin pojedzie mi sie podoba ta piosenka bo jest skoczna i muzycna a nie te durne blue cafe... ja tez tak jeczec potrafie. Kazdy sie nabijal z Ich troje a oni zajeli 7 miejsce a nie 17 ...

Calkowita zgoda.Wole Ivan&Delfin niz to jak to moja mama mowi "STARA SKRECZACA SKRZYNKE" Mr. Green .
Anonymous - Nie 06 Lut, 2005 11:46
Temat postu:
Ej a taki offtop troche zrobie... kazdy sie tak wypiera tego disco polo... a wez bo to lipa itd. a jak jestescie an weselu to przy czym tanczycie? chyba ze nie chodzicie na wesela.... wkurza mnie te podejscie bo kazdy nie lubi disco polo to od razu ktos musi jego ie lubic !! co za mentalnosc... dobrze ze ivan i delfin pojedzie przynajmniej nie beda skrzeczec ani skakac z wielkim cycem po calej scenie w kusej spudniiczce... w tamtym roku chyba tylko za ubior wokalisti zdobylismy punkty.... jeszcze lepiej jakby an golasa wyskoczyla.
Iśka - Wto 08 Lut, 2005 18:38
Temat postu:
Tu sie zgodze (co do Ivana i Delvina). Ale Agniesiu ja na weselach tancze, co nie oznacza ze taka muzyka mi sie podoba Wink. Co oczywiscie nie oznacza takze ze innym tez musi sie nie podobac.
Idda - Wto 08 Lut, 2005 21:43
Temat postu:
hehhe biggrin biggrin Moim zdaniem Eurowizja to konkurs dla ludzi nieznających się na muzyce albo dla takich,którzy lubią się posmiać biggrin Mi się zawsze piosenki Niemców podobają Razz Zawsze jakaś bk jest biggrin A w tym roku chyba w Ukrainie jest ,nie?? biggrin A co do Ivana Komarenko Razz to..wiecie,ze gra w "M jak mięso" ?? XD Wiem,ze odkrywcza jestem Razz
Anonymous - Sro 09 Lut, 2005 07:11
Temat postu:
Ameryke odkryłas...
Anonymous - Sro 09 Lut, 2005 09:47
Temat postu:
Idda napisał/a:
hehhe biggrin biggrin Moim zdaniem Eurowizja to konkurs dla ludzi nieznających się na muzyce albo dla takich,którzy lubią się posmiać biggrin Mi się zawsze piosenki Niemców podobają Razz Zawsze jakaś bk jest biggrin A w tym roku chyba w Ukrainie jest ,nie?? biggrin A co do Ivana Komarenko Razz to..wiecie,ze gra w "M jak mięso" ?? XD Wiem,ze odkrywcza jestem Razz

A jaki ma [cenzura] akcent, miau ^_______* (lol)

Tak jak już pisano, eurowizja charakteryzuje się tym, że zazwyczaj piosenki są w klimacie disco-polo. Więc większość piosenek jest taka. Ale czemu nikt się nie wyłamie, np. folklorem? (już widzę te góralki galopujące po scenie i jakąś juczącą babę z bacą -> fajne, nie? Wink) Z konkursu na konkurs pojawia się za dużo podobnych do siebie piosenek (skonczych vel disco polowych).
A mnie tylko martwi to, że jak źle wypadniemy to trzeba będzie czekać na konkurs następny X lat. No ale bądźmy dobrej myśli, w końcu Ivan ma [cenzura] (polski? <lol2>)akcent. xP Twisted Evil
panienka_wierzba - Sro 09 Lut, 2005 09:58
Temat postu:
a ja sie doczepie do słówka Twisted Evil
nie disco polowych tylko disco : > bo disco polo to odmiana polska Wink
wiec w rytmach disco =D
Anonymous - Sro 09 Lut, 2005 10:04
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
a ja sie doczepie do słówka Twisted Evil
nie disco polowych tylko disco : > bo disco polo to odmiana polska Wink
wiec w rytmach disco =D

Jeden jebak. xP Każdy wie o co mi chodziło. :>>>