Nina_006 napisał/a: |
Ja osobiście nie przepadam za tym zespołem, ale cieszę się, że to oni będą nas reprezentować ![]() ![]() ![]() |
Gabra napisał/a: |
blue cafe z "you may be in love" wygrało by napewno ==" |
Nina_006 napisał/a: | ||
Heh...Na pewno z tš piosenkš miałoby Blue Cafe o wiele większe szanse niż z tym głupim sweet songiem ![]() elfka_nenar ===> Taa...Mandaryna ![]() ![]() |
panienka_wierzba napisał/a: |
ha, a za 10 lat ja pojade i bedziemy mieli pierwsze miejsce ^^ ghhyhhyhy =p |
kradziejka napisał/a: |
miracje słońce wiesz każdy kto jest wokalistą to coś śpiewa chcąc nie chcąc a mandaryna to lafirynda która zrobiła kase na wiśniewskim dzięki czemu mogła powiększyć sobie biust myśląc że będzie mądrzejsza
ivan i delfin to disco polo albo pop jak kto woli tyle że to pierwsze brzmi obraźliwie a niczym sie nie różni na temat brodki sie nie wypowiadam pozatym gabra słońce załamka by była gdyby na debilny konkurs dla popowych maniaków polska wysłała coś ambitniejszego, zostało by zdyskwalifikowane itp |
Agnieszka12 napisał/a: |
\jeju jak mnie to wkurza kazdy sie wipiera disco polo... a przeciez takie piosenki wygrywaja i to jest prawda. Ja mysle ze dobrze, ze Ivan i delfin pojedzie mi sie podoba ta piosenka bo jest skoczna i muzycna a nie te durne blue cafe... ja tez tak jeczec potrafie. Kazdy sie nabijal z Ich troje a oni zajeli 7 miejsce a nie 17 ... |
Idda napisał/a: |
hehhe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
panienka_wierzba napisał/a: |
a ja sie doczepie do słówka ![]() nie disco polowych tylko disco : > bo disco polo to odmiana polska ![]() wiec w rytmach disco =D |