Nina_006 napisał/a: |
Inspektorze - jeżeli zakładasz taką ankietę to musisz nam pozniej podać prawidłową odpowiedź ! ![]() |
inspektor_nr4 napisał/a: |
jutro wieczorem powiem ile mam lat ![]() |
inspektor_nr4 napisał/a: |
do wojska chcą mnie wziąść ale się żywcem nie dam ![]() |
ToJa napisał/a: |
Do wojska?! Nie rób mi tego. Muszę tu mieć kogoś do pilnowania. Za bardzo się przyzwyczaiłam. Ostatnio nie dajesz mi powodów do zabawy w kotka i myszkę a teraz wojem straszysz?! |
Kinga napisał/a: |
ja przepraszam panie inspektor ale jakies "gratz" to mi siem nalezy ![]() za wprowadzenie |
Cytat: |
no dobra, czas się ujawnić otóż intuicja większości lasek była znakomita, mam 18 lat. a poza tym jestem niedoinformowany tak jak to ktoś słusznie stwierdził, no bo wkońcu ileż można wymagać od różowej szyneczki emerytem nie jestem, ale kiedyś pewnie będę. pozdrawiam wszystkich gorąco, z Tenchionem (któremu ostatnio podpadłem) włącznie. coraz bardziej mi się podoba na tym forum |
Iśka napisał/a: |
Hehe, Olciu, tylko że sprawa już rozwiazana =] Poczytaj wczesniejsze posty Inspektora ![]() |
Cytat: |
no dobra, czas się ujawnić otóż intuicja większości lasek była znakomita, mam 18 lat. a poza tym jestem niedoinformowany tak jak to ktoś słusznie stwierdził, no bo wkońcu ileż można wymagać od różowej szyneczki emerytem nie jestem, ale kiedyś pewnie będę. pozdrawiam wszystkich gorąco, z Tenchionem (któremu ostatnio podpadłem) włącznie. coraz bardziej mi się podoba na tym forum |