Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - Czy uważacie, że jestem dobrym moderatorem?

zazulita - Sro 26 Sty, 2005 20:57
Temat postu: Czy uważacie, że jestem dobrym moderatorem?
No właśnie, czy uważacie, że jestem dobrym moderatorem? Chcę sie dowiedzieć co o mnie myślicie. Piszcie jakie macie zastrzeżenia do mnie Razz

Pozdrawiam i zapraszam do głosowania!! Mr. Green
Sylka1993 - Czw 27 Sty, 2005 16:33
Temat postu:
No więc, ja nie jestem długo na tym forum, jednak uważam, że ten dział jest taki jak należy Wink Nie mam do Ciebie żadnych zastrzeżeń. Zaraz zagłosuję w ankiecie Wink Pozdrawiam biggrin
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 16:38
Temat postu:
A mnie tam gan cygan.ale nawet dobra jestes.A czemu moderatorem zostałas tak szybko?
Sylka1993 - Czw 27 Sty, 2005 17:55
Temat postu:
Gabra napisał/a:
A mnie tam gan cygan.ale nawet dobra jestes.A czemu moderatorem zostałas tak szybko?

Bo inne forumowicze tak chcieli Razz Przecież oni wybierają modów Wink
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 17:57
Temat postu:
ee chyba nie,bo zazulita miała chyba mało postwo i została modem,a powiedzieli by jej to samo co tobie ;p
Sylka1993 - Czw 27 Sty, 2005 18:01
Temat postu:
Gabra napisał/a:
ee chyba nie,bo zazulita miała chyba mało postwo i została modem,a powiedzieli by jej to samo co tobie ;p

A no racja, mi wygarnęli wszystko Laughing No to może przyjaźni się z ToJa i ona jej dała moda Razz A zresztą nie wiem ;P
Nikita - Sob 29 Sty, 2005 11:29
Temat postu:
Zazulitę wybierała jeszcze ToJa Wink Bo wtedy użytkownicy jeszcze nie wybierali moderatorów tylko administratorzy...
A wracając do tematu to moim zdaniem jesteś bardzo dobrą moderatorką Wink Widać, że pomagasz i znasz się na rzeczy Wink
Pozdraviam
Francesc0 - Sro 16 Lut, 2005 21:22
Temat postu:
Widać, że czujesz się małodowartościowana... Wink
Napastnik - Sro 16 Lut, 2005 21:37
Temat postu:
Również nie mam pojęcia jaki cel ma ta ankieta. Wykonuj dobrze swoje obowiązkii to starczy by być dobrym modem.

btw. Chyba łamiesz pkt. 3 napisanego przez siebie regulaminu o_O
Chesterka - Czw 17 Lut, 2005 13:23
Temat postu:
Tak, jesteś dobrym moderatorem biggrin

Ja też lubię być dowartościowana Wink
Marcia10 - Pią 18 Lut, 2005 18:45
Temat postu:
Ależ oczywiście, że tak! Na pewno pomogłaś wielu osobom ( np. mnie:) ), a właśnie tak sobie myslałam czy coś takie już jest i czy w ogóle jest takie forum...............

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group