Z życia szkoły... - Czy uważacie, że jestem dobrym moderatorem? zazulita - Sro 26 Sty, 2005 20:57 Temat postu: Czy uważacie, że jestem dobrym moderatorem?
No właśnie, czy uważacie, że jestem dobrym moderatorem? Chcę sie dowiedzieć co o mnie myślicie. Piszcie jakie macie zastrzeżenia do mnie
Pozdrawiam i zapraszam do głosowania!! Sylka1993 - Czw 27 Sty, 2005 16:33 Temat postu:
No więc, ja nie jestem długo na tym forum, jednak uważam, że ten dział jest taki jak należy Nie mam do Ciebie żadnych zastrzeżeń. Zaraz zagłosuję w ankiecie Pozdrawiam Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 16:38 Temat postu:
A mnie tam gan cygan.ale nawet dobra jestes.A czemu moderatorem zostałas tak szybko? Sylka1993 - Czw 27 Sty, 2005 17:55 Temat postu:
Gabra napisał/a:
A mnie tam gan cygan.ale nawet dobra jestes.A czemu moderatorem zostałas tak szybko?
Bo inne forumowicze tak chcieli Przecież oni wybierają modów Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 17:57 Temat postu:
ee chyba nie,bo zazulita miała chyba mało postwo i została modem,a powiedzieli by jej to samo co tobie ;p Sylka1993 - Czw 27 Sty, 2005 18:01 Temat postu:
Gabra napisał/a:
ee chyba nie,bo zazulita miała chyba mało postwo i została modem,a powiedzieli by jej to samo co tobie ;p
A no racja, mi wygarnęli wszystko No to może przyjaźni się z ToJa i ona jej dała moda A zresztą nie wiem ;P Nikita - Sob 29 Sty, 2005 11:29 Temat postu:
Zazulitę wybierała jeszcze ToJa Bo wtedy użytkownicy jeszcze nie wybierali moderatorów tylko administratorzy...
A wracając do tematu to moim zdaniem jesteś bardzo dobrą moderatorką Widać, że pomagasz i znasz się na rzeczy
Pozdraviam Francesc0 - Sro 16 Lut, 2005 21:22 Temat postu:
Widać, że czujesz się małodowartościowana... Napastnik - Sro 16 Lut, 2005 21:37 Temat postu:
Również nie mam pojęcia jaki cel ma ta ankieta. Wykonuj dobrze swoje obowiązkii to starczy by być dobrym modem.
btw. Chyba łamiesz pkt. 3 napisanego przez siebie regulaminu o_O Chesterka - Czw 17 Lut, 2005 13:23 Temat postu:
Tak, jesteś dobrym moderatorem
Ja też lubię być dowartościowana Marcia10 - Pią 18 Lut, 2005 18:45 Temat postu:
Ależ oczywiście, że tak! Na pewno pomogłaś wielu osobom ( np. mnie:) ), a właśnie tak sobie myslałam czy coś takie już jest i czy w ogóle jest takie forum...............