pi napisał/a: |
PŁYNNIEJ biegasz na wefie hehe ![]() |
arekk napisał/a: |
U mnie w szkole (3 kl gima) jest taki dziwny zwyczaj- zaden z chlopakow przebierajac sie przed wf nie przychodzi w bokserkach czy w slipkach ale w kapielówkach takich jak na basen. Czy u was w budzie tez tak jest? Czy wstydzicie sie byc w szatni w normalnych slipkach? Ja osobiscie sie nie wstydze ale dostosowałem sie do innych i tez w dni kiedy jest wf chodze w kąpielówkach. |
Aren napisał/a: |
w kąpielówkach?! ye... ja chodze dopiero do 6 podstawówki ale u mnie czegoś takiego nie ma i nigdy o czymś takim nie słyszałem... a co? przez slipy przecież nic nie widać przez boxerki też nie chyba ze macie takie duze....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miracle napisał/a: | ||
Taa... Ty to masz wszczegolnosci... PIEKNE BOKSERKI!!! ![]() ![]() |
Miracle napisał/a: |
To powiem tak w skorcie. Aren ubieral sie w sztni a tam bylysmy my czyli Ja, Nika, Elly a reszty nie znacie i zaczelysmy go laskotac do jaj. I tak jakos wyszlo ze Nika podniosla mu koszulke i bylo widac kawalasa. To wsysko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat: |
kawalasy |
To powiem tak w skorcie. Aren ubieral sie w sztni a tam bylysmy my czyli Ja, Nika, Elly a reszty nie znacie i zaczelysmy go laskotac do jaj. I tak jakos wyszlo ze Nika podniosla mu koszulke i bylo widac kawalasa. To wsysko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To powiem tak w skorcie. Aren ubieral sie w sztni a tam bylysmy my czyli Ja, Nika, Elly a reszty nie znacie i zaczelysmy go laskotac do jaj. I tak jakos wyszlo ze Nika podniosla mu koszulke i bylo widac kawalasa. To wsysko |
Jakubo napisał/a: |
Może oni to homo? |