Dzieci OnLine

Na luzie... - co jest??//

misia*** - Sob 22 Sty, 2005 14:12
Temat postu: co jest??//
ciągle jak chcę napisać posta to mi wyskakuje że mam się zalogować.PRZECIEŻ JESTEM.już 3 razy się logowałam.TERAZ NIE MOGĘ.Czy wy tez tak macie/???
Anonymous - Sob 22 Sty, 2005 14:21
Temat postu:
ty sie logowałaś a nie zalogowałaś? taka subtelna różnica
pozatym na górze możesz sprawdzić czy jesteś zalogowana a to niemiejsce na takie posty słońce
Pulkownik Nikt - Sob 22 Sty, 2005 14:53
Temat postu:
to jak napisalas tego posta? O_o
Papierowa Tęcza - Sob 22 Sty, 2005 15:02
Temat postu:
Pulkownik Nikt napisał/a:
to jak napisalas tego posta? O_o
taa - co się będziemy szczegółów czepiać... ona go nie napisała! wysłała go do nas telepatycznie ;P
Anonymous - Sob 22 Sty, 2005 15:11
Temat postu:
Coś jeszcze? Bo wydaje mi się że dyskusja zakończona. Zresztą co ja tam wiem, zbyt dużo spraw aby się produkować.
misia*** - Nie 23 Sty, 2005 17:37
Temat postu:
jak by co to logowałam się 5 razyaby napisać posta bo wcześniej jak napisałam nie mogło mi nic wskoczyć(tak jak bym miała zablokowane ip)
Vellana - Nie 23 Sty, 2005 20:18
Temat postu:
nie rozumiem? skoro sie zalogowalas i napisalas tego posta to po co takie tematy robisz? O_O
pozdrawiam.
Ona89 - Nie 23 Sty, 2005 20:31
Temat postu:
Jedna uwaga. To że chwilowo moderator jest nieobecny na forum (no cóż, czasem tak bywa) to nie znaczy, że możecie zaśmiecać ten dział tematami, które nie powinny się tutaj znaleźć (to prośba do wszystkich). Jak już ktoś ma problem z logowaniem się to piszcie to w dziale "O Forum", ale nie tutaj. Może zaczniemy zakładać tematy o dojrzewaniu w dziale "Zupy" ? Rolling Eyes To było głównie do misi***, żeby później nie było, że do wszystkich mam za to pretencje. To jest głównie przestroga Wink
misia*** - Czw 27 Sty, 2005 10:28
Temat postu:
sorry

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group