Dzieci OnLine

SEKS - dziewicA w ciązy?!?!

Anonymous - Czw 20 Sty, 2005 17:10
Temat postu: dziewicA w ciązy?!?!
czesc.Czytałam gdzies ze miesiaczka wylatuje przez blone dziewiczą.W błonie tej sa małe dziureczki.Jezeli np facet nie przekłuwajac blony dziewiczej,nalał tam spermy (ja nie moge ale to brzmi biggrin) i plemnik by zaplodnił jajeczko,to dziewczyna dziewica moglaby urodzic dziecko??
Anonymous - Czw 20 Sty, 2005 17:21
Temat postu:
Teoretyzując to tak, ale w praktyce wątpie ;P
frigg - Czw 20 Sty, 2005 17:23
Temat postu:
w praktyce to tez mozliwe, moze jest to bardzo czeste ale zdazyc sie moze..ja nie widze przeciwwsakazan
Olcia - Czw 20 Sty, 2005 17:32
Temat postu:
Jest to bardzo rzadkie ale niestety prawdziwe...
Anonymous - Czw 20 Sty, 2005 17:47
Temat postu:
Gabra, ty nie masz innych problemów na głowie? Neutral
Podobno Maryja zawsze będzie dziewicą. A widzisz, urodziła Jezusa. Niezły patent, nie?
Anonymous - Czw 20 Sty, 2005 18:00
Temat postu:
Bo stał sie cud i Bóg ją zapłodnil.Bez skojarzen,nie robiła tego z Bogiem,poprostu to był cud,ABC ...
Anonymous - Czw 20 Sty, 2005 18:02
Temat postu:
Nie mówię o zapłodnieniu. O samym porodzie. Razz
(Gabra, wzmianka o avku w sygnie - -')
Kinga - Czw 20 Sty, 2005 18:20
Temat postu:
Oczywiscie że moglaby ...

btw ... Abc mam dziwne wrazenie od dluzszego czasu że jesteś tav Smile
Anonymous - Czw 20 Sty, 2005 19:15
Temat postu:
Kinga, w tym rzecz, że niby jestem tav, ale nie jestem. TO trochę skomplikowana sprawa. Ale uwierz - Tą Tavion, tą 17-latką nie jestem.
Kinga - Czw 20 Sty, 2005 19:16
Temat postu:
Yh ... w pewnym sensie ... rozumiem ... ale tylko w pewnym no nic Wink
Papierowa Tęcza - Czw 20 Sty, 2005 19:16
Temat postu:
ABC napisał/a:
Kinga, w tym rzecz, że niby jestem tav, ale nie jestem. TO trochę skomplikowana sprawa. Ale uwierz - Tą Tavion, tą 17-latką nie jestem.
masz rozdwojenie jaźni? ;]
Anonymous - Czw 20 Sty, 2005 21:11
Temat postu:
ABC napisał/a:
Gabra, ty nie masz innych problemów na głowie? Neutral
Podobno Maryja zawsze będzie dziewicą. A widzisz, urodziła Jezusa. Niezły patent, nie?

Patrząc z naukowego punktu widzenia (wójek czytał) -> została zgwałcona przez rzymskiego legionistę, a z tą dziewicą to wersja kościelna (dodam, zę podobno Jezus mial rodzeństwo)
Anonymous - Czw 20 Sty, 2005 21:48
Temat postu:
Tenchion napisał/a:
ABC napisał/a:
masz rozdwojenie jaźni? ;]

Roztrojenie Razz
Anonymous - Czw 20 Sty, 2005 21:57
Temat postu:
Wszystkie chyba wyznania chrzeœcijańskie uznajš, że Maryja była Dziewicš gdy urodziła Jezusa. Niektóre jednak uznajš (moim zdaniem błędnie) że potem już niekoniecznie niš była.
pi - Nie 23 Sty, 2005 15:25
Temat postu:
jak najbardziej jest to mozliwe, mniekoneicznie przez te dziureczki w blonie, ale blona moze byc tak elstayczna i nie przerwac sie podzcas stosunku...
Anonymous - Nie 23 Sty, 2005 15:33
Temat postu:
pi napisał/a:
jak najbardziej jest to mozliwe, mniekoneicznie przez te dziureczki w blonie, ale blona moze byc tak elstayczna i nie przerwac sie podzcas stosunku...

Ale chodzi o to, ze bez stosunku. A co do elastycznosci - podebatowalabym, ale nie wiem jak jest naprawde... Zazwyczaj ta blona sie zrywa. I dziewica to dziewczyne bez stosunku, a niekoniecznie musi miec blone (bo czasami sie rodza bez niej).
BangMan - Wto 25 Sty, 2005 18:18
Temat postu:
Podobno błona dziewicza może się zerwać nawet bez jakiegokolwiek stosunku czy też masturbacji, np. podczas ćwiczeń, ale of course to wszystko teoria biggrin
nidhogg - Wto 25 Sty, 2005 18:50
Temat postu:
hmmm Bang, ja top nie wiem skad masz takie wiadomosci... zazwyczaj jak gdzies pisza, to wlansie twierdza ze to jest niemozliwe... nom ale w sumie kazdy sie moze mylic.
po za tym nie chce wiedziec jakie cwiczanie to by musialy byc Wink
BangMan - Wto 25 Sty, 2005 19:25
Temat postu:
No właśnie też się teraz zastanawiam skąd ja to wiem Cool

Jakie ćwiczenia ? Hmm.... może skok przez płot w negliżu ? Razz
Anonymous - Wto 25 Sty, 2005 20:01
Temat postu:
No cóż niektóre kobiety rodzą się bez błony zacznijmy od tego... z tymi ćwiczeniami to może byc próba udowodnienia tego, ze ktoś wogule nie ma błony...
Anonymous - Sro 26 Sty, 2005 13:14
Temat postu:
po co wogóle ta błona jest to nie wiem. jak dla mnie jest to bez sensu, podobnie jak wiele innych rzeczy które mają dziewczyny.
BangMan - Sro 26 Sty, 2005 13:35
Temat postu:
Błona jest po to aby do pochwy nie przedostawały się zarazki. Chociaż i tak są tam dziurki, więc nie wiem jaki w tym sens :]

To prawie tak jak ten firewall z windy ;]
nidhogg - Sro 26 Sty, 2005 14:05
Temat postu:
heh, wg niektorych teorii ewolucyjnych, blona dziewicza jest wasnie przystosowaniem ewolucyjnym - czyli, jesli samiec zaplodni samice, a bedzie wiedzial, ze jest pierwszy i daje mu to gwarancje na to, ze jest to jego dziecko i jego pula genow, a nie jakiegos innego samca - czyli stawia 'wyzej' taka samice.
wg innych - nic nie znaczy i nie wiadomo po co jest...
z reszta u ziwerzat tez cos takiego wystepuje, tylko w formie pierscienia dziewiczego i na dobra sprawe tez nie wiadomo jakie ma znaczenie - byc moze takie same jak wyzej - ewolucyjne.
Anonymous - Sro 26 Sty, 2005 14:41
Temat postu:
duża jest ta błona ???
nidhogg - Sro 26 Sty, 2005 19:23
Temat postu:
znaczy co rozumiesz przez duza ? srednice? glebokosc? grubosc ?
Anonymous - Sro 26 Sty, 2005 20:36
Temat postu:
nidhogg napisał/a:
znaczy co rozumiesz przez duza ? srednice? glebokosc? grubosc ?

tak, właśnie to. jakoś trudno mi to sobie wyobrazić Rolling Eyes
Anonymous - Sro 26 Sty, 2005 20:37
Temat postu:
Głębokość to ponoć ok 10 cm O_O
Anonymous - Sro 26 Sty, 2005 20:41
Temat postu:
Gabra napisał/a:
Głębokość to ponoć ok 10 cm O_O

10... centymetrów czy milimetrów Question
Anonymous - Sro 26 Sty, 2005 20:47
Temat postu:
10cm? jakby była taka gruba to by się jej nie przebijalo tylko by w nią grzęzło... wiem,e jest cienka nie wiem dokłądnie na ile moze 1mm... różnie bywa u różnych kobiet...
Anonymous - Sro 26 Sty, 2005 20:49
Temat postu:
10 cm głeebokości ==" Laughing
Anonymous - Sro 26 Sty, 2005 21:04
Temat postu:
pomiędzy 1mm a 10cm jest 100x różnicy. i komu mam teraz wierzyć ? sam nie sprawdzę bo nie mam jak Razz
Anonymous - Sro 26 Sty, 2005 21:08
Temat postu:
No wiesz czy gdyby miała 10 cm byłoby ją tak łątwo przebić przy pierwszym stosunku czy wogule samym członkiem? to by się jakiś kij jeśli nie nóż przydał i coś do zeskrobywania resztek Razz
Anonymous - Sro 26 Sty, 2005 21:24
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
No wiesz czy gdyby miała 10 cm byłoby ją tak łątwo przebić przy pierwszym stosunku czy wogule samym członkiem? to by się jakiś kij jeśli nie nóż przydał i coś do zeskrobywania resztek Razz

po co kij ?! wystarczyłoby mnie o to poprosić Wink a tak na serio to te 10cm jest na mój rozum niemożliwe. no chyba że jakiegoś mutanta a nie dziewczyny.
Anonymous - Sro 26 Sty, 2005 21:32
Temat postu:
inspektor_nr4 napisał/a:
elfkaNenar napisał/a:

po co kij ?! wystarczyłoby mnie o to poprosić Wink a tak na serio to te 10cm jest na mój rozum niemożliwe. no chyba że jakiegoś mutanta a nie dziewczyny.

No wiesz błona jest jest tak od razu... a więc tylko kij by pomógł...
A tak PS. co sądzi Kinga o twoi opisie^^?
Kinga - Sro 26 Sty, 2005 21:34
Temat postu:
Blona jest oddalona moze z 1 cm od wejsca max 5 ...
jest cieniutka 1mm

A co do opisu ... OMFG ;P <rotfl> nie no spoko
Kocham świnki :> ( ale jaja Razz )
Anonymous - Sro 26 Sty, 2005 21:36
Temat postu:
Kinga skoro by tak było to ja już swoją przebiłam tamponem...
nidhogg - Sro 26 Sty, 2005 21:39
Temat postu:
hehe nei no gabrze najprawdopodobniej chodzilo, ze jest na glebokosci 10 cm, co tez prawda nie jest, skoro jest na granicy przedsionka i pochwy znazcy ze jest plytko (1-2 cm), a grubosc - tak jak bodajze elfka pisala - cecha osobnicza, ale raczej w mm niz w m mierzona Wink skoro to fald blony sluzowej - to grube to to byc nie moze Wink
nidhogg - Sro 26 Sty, 2005 21:42
Temat postu:
hehe elfka sama pisalas gdzies tam, ze tamponem sie nie za bardzo da przebbic, chyba, ze startujesz z super maxi....
jest rozciagliwa i ma otworki, ktore sie rozciagaja... jak pisalam ja z kolei - porownaj sobie srednice pzrecietnego tampona a srednice rzecietnego penisa Wink
Anonymous - Sro 26 Sty, 2005 21:48
Temat postu:
Ja!? Chyba nie ja... a moze nawet, sama nie pamietam co pisze... ale no w sumie tak, podczas okresu jest abrdziej rozciągliwa Smile a co do rozmiarów to też masz rację...
sami10 - Pon 28 Lut, 2005 13:02
Temat postu:
no ale jeżeli miałby już nastąpić poród to co? to dziecko "wylałoby" się przez te dziurki :/
Gladiatorpl - Pon 28 Lut, 2005 13:25
Temat postu:
nidhogg napisał/a:
hehe elfka sama pisalas gdzies tam, ze tamponem sie nie za bardzo da przebbic, chyba, ze startujesz z super maxi....
jest rozciagliwa i ma otworki, ktore sie rozciagaja... jak pisalam ja z kolei - porownaj sobie srednice pzrecietnego tampona a srednice rzecietnego penisa Wink

koncowka postu mnie rozbroila Razz rzeczywiscie mozna zauwazyc roznice miedzy jednym a drugim Razz
nidhogg - Pon 28 Lut, 2005 19:43
Temat postu:
sami10 napisał/a:
no ale jeżeli miałby już nastąpić poród to co? to dziecko "wylałoby" się przez te dziurki :/

wiesz tylko jest taka sprawa, zeby nastapil porod - musi dojsc do zaplodnienia, zaplodnienie na ogol dokonuje sie w trakcie/po stosunku seksualnym. a stusunek sesualny wiarze sie z utrata dziewictwa na ogol...
natomiast jesli zaplodnienie dokonalo by sie bez przewania blony - jakims cudem sperma dodstalaby sie do pochwy, a plemniki dotarlyby tam gdzie maja dotrzec, podejrzewam, ze wtedy robi sie naciecie blony dziewiczej operacyjne (podobnie jak czasami moze sie zdarzac przy zbyt grubej blonie dziewiczej) - mysle jednak, ze sa to na tyle rzadkie przypadki, ze jakos nikt sobie specjalnie glowy tym nie zawraca.
sleepingbeauty - Pią 18 Mar, 2005 22:57
Temat postu:
Wiem , żeto brzmi nie wiarygodnie ale dziewica może zajść w ciąże...
frigg - Sob 19 Mar, 2005 01:08
Temat postu:
to zostalo juz rozwiazane....wszyscy juz wiedza ze jest to teoretycznie mozliwe, przy checiach/pechu tez...wiec temat zamykam....

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group