Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Shanties - Kraków - luty 2005

Papierowa Tęcza - Pon 17 Sty, 2005 19:45
Temat postu: Shanties - Kraków - luty 2005
No wła¶nie? Czy kto¶ z Was będzie na tym festiwalu szantowym? Poza tym - kto z was słucha tego rodzaju muzyki? Jakie s± wasze ulubione grupy szantowe? Osobiscie bardzo lubie ten rodzaj muzyki - tak jak poezj± ¶piewan±, zaraził mnie nimi przyjaciel Smile Najbardziej lubie Rycz±ce Dwudziestki i Cztery Refy
Pulkownik Nikt - Pon 17 Sty, 2005 20:22
Temat postu:
Tez lubie szanty Wink ale bardziej od sluchania wole spiewac :]
Na festiwalu niestety nie bede.
Papierowa Tęcza - Pon 17 Sty, 2005 20:35
Temat postu:
Osobiście ostatnio zacząłem uczyć się grać na gitarze szant... nauczylem sie juz "Nie Wróce na morze" - Cztery Refy ... teraz przymierzam sie do innych - taki btw - Garbaty Dzon rox (avatar)
Pulkownik Nikt - Pon 17 Sty, 2005 20:40
Temat postu:
Cytat:

Garbaty Dzon rox

Mumba samba uga czaka joł ! Yeah ;]
Garbaty Dzon jest na rowni moim idolem razem z jednookim balwanem z kosmosu. Viva gwiezdny smalec !!
Papierowa Tęcza - Pon 17 Sty, 2005 20:48
Temat postu:
Pulkownik Nikt napisał/a:
Cytat:

Garbaty Dzon rox

Mumba samba uga czaka joł ! Yeah ;]
Garbaty Dzon jest na rowni moim idolem razem z jednookim balwanem z kosmosu. Viva gwiezdny smalec !!
Viva la Jednooki Bałwan z kosmosu! Viva la Ziomysław Paliblant!! Viva la Zwieracz!
tak nie robiąc offtopicu - nie wie ktoś, czy na Shanties będą grać "Cztery Refy"?
Anonymous - Pon 17 Sty, 2005 21:55
Temat postu:
żegnam mała szkocjo już fale bij± w brzeg tajemnicze swe szczyty wznosz± góry złe kiedy będe daleko hen za oceanem złym czy was kiedy¶ jeszcze ujrze czy zostan± mi sny?....
ale za chiny nie przypomne sobie kto to ¶piewa:)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group