Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Posłuchaj i oceń ;)

Amy - Pon 17 Sty, 2005 15:51
Temat postu: Posłuchaj i oceń ;)
Ostanio spodobała mi się pewna piosenka. Możecie ją ściągnąc i przesłuchać Tu:

http://republika.pl/strawberry/Missing.mp3

Jak przesłuchacie to oceńcie ją w skali 1 do 10 i napiszcie co o niej sądzicie, bo jestem ciekawa :-)

P.S. Jeśli Moderatorowi nie podoba się ten post albo coś takiego to niech go usunie Wink
Anonymous - Pon 17 Sty, 2005 16:31
Temat postu:
Amy. Razz Masz za nicka imię wokalistki tego zespołu, który śpiewa tę piosenkę, wiesz? Razz I nawet nie wiesz, że to piosenka Evanescence... ;]
Taak, Missing to jedna z moich ulubionych. ^^" 10. ;]
Amy - Pon 17 Sty, 2005 17:05
Temat postu:
Femme Fatale napisał/a:
Amy. Razz Masz za nicka imię wokalistki tego zespołu, który śpiewa tę piosenkę, wiesz? Razz I nawet nie wiesz, że to piosenka Evanescence... ;]
Taak, Missing to jedna z moich ulubionych. ^^" 10. ;]

Femme Fatale Wink Oczywiście, że wiem. Nie chciałam jednek pisać tutaj co to za piosenka, aby wprowadzić nutę tajemiczości Very Happy

A tak na marginesie to także jest jeden z moich ulubionych zespołów, a nawet ulubiony Wink Fajnie, że Ty też lubisz ten zespół Very Happy
Moja ocenka to oczywiście 10 Wink

Pozdrowienia,
Kwiat
Anonymous - Pon 17 Sty, 2005 17:16
Temat postu:
Ahhh... Ahha! XD ^^" Pardą. Wink"

Mój też, jeden z ulubionych zespołów. Smile Geniaaalne ma utwory. ^^" Pozdrawiam! Smile
Elly - Pon 17 Sty, 2005 18:34
Temat postu:
Bardzo fajna piosenka , zresztą sam zespół także świetny . Smile
Kinga - Pon 17 Sty, 2005 18:53
Temat postu:
Piękna Smile
Zresztą już ją znałam Smile
Miracle - Pią 21 Sty, 2005 08:58
Temat postu:
Fajniutka piosenka.Chyba mjuz ja gdzies slyszalam.Hmm... Mr. Green Ocena jest oczywiscie 10 Very Happy !!!
Anonymous - Pią 21 Sty, 2005 19:11
Temat postu:
Piosenka b.fajna, słyszałam już ją, i w momencie sie zakochałam, oceniam na 10 Very Happy

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group