Dzieci OnLine
Sport - Primera Division
Napastnik - Czw 13 Sty, 2005 19:36
Temat postu: Primera Division
Witam wszystkich fanów ligi hiszpańskiej (i hooj, że w połowie sezonu, jest o czym nawijać przynajmniej
)
Nie owijając w bawełne, zaczynamy:
Wyniki ostatniej kolejki:
8 stycznia 2005
CD Numancia - Athletic Bilbao 1 : 1
Sevilla FC - Getafe CF 0 : 0
Valencia CF - Levante UD 2 : 1
9 stycznia 2005
Espanyol Barcelona - Osasuna Pampeluna 4 : 1
Real Sociedad - Albacete 0 : 2
Racing Santander - Malaga CF 2 : 1
Real Saragossa - Real Betis Sewilla 1 : 0
Real Mallorca - Deportivo La Coruna2 : 2
Atletico Madryt - Real Madryt 0 : 3
Villarreal - FC Barcelona 3 : 0
Tabela:
1. Barcelona 42
2. Real Madryt 35
3. Valencia 35
4. Espanyol 33
5. Sevilla 32
6. Betis 27
Jak widać Barcelona dostała chwilowej zadyszki, wysoka przegrana z Villareal po słabym meczu. Katalończycy grali ospale, bez dynamizmu i ruszali się jak muchy w smole. Dwa gole po podaniu Riquelme, który jakoś nie mógł znaleźć miejsca w składzie Barcy... Mam nadizeje, że wyciągną dobre wnioski z tej przegranej i sie pozbierają ;] . Real to inny Real, niż ten Real, który widzieliśmy na początku sezonu. Pod wodzą Luxemburgo przebudzili się i wygrali dwa mecze (fartem czy nie, liczą się punkty). Valencia odniosła wygraną po golu, którego powinno nie być. Espanyol, o dziwo dalej prezentuje wysoką dyspozycję, mimo tego, że Osasuna pierwsza zdobyła gola, to Espanyol zdobył 4 następne. Szczególnie piękna była bramka De La Peni.
Zapraszam również do wygłaszania swoich opinii o spotkaniach. Ten topic ma mieć charakter dyskusyjny, nie informacyjny. Mam nadzieje, że zbierze się kilku fanów Barcy i Realu, wtedy to będzie dyskusja
.
Dambi - Czw 12 Maj, 2005 15:45
Temat postu:
No czuż ja jestem fanem Valenci bardzo podoba mi się gra tej drużyny
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group