Pulkownik Nikt napisał/a: |
Czytam inne posty i wydaje misie ze tylko ja zauwazylem zdjecia rozneglizowanej panienki ( ladnej swoja droga nie liczac jednego.. ) z instrumentem na wierzchu ! O_O !!!
Prosze moderatora o interwencje ;P |
Ona89 napisał/a: |
Jeśli już o ty mowa to można by było umieścić ten temat w dziale "Seks". Tam jest ostrzeżenie o treściach nieodpowiednich dla młodszych dzieci. |
elfkaNenar napisał/a: |
Uuuu matko i nadal się pojawia pytanie jak ona go chowa... |
Ona89 napisał/a: | ||
No właśnie... Jak oglądałam ten program to ona miała na sobie obcisłe spodenki i nic nie było widać. |
Cytat: |
Jakbyś Rosomakowi oderwał noge, to by mu nie odrosła tylko rana by się szybciej zagoiła ;] . |
Himitsu napisał/a: | ||
Były takie momenty w X-Menach, kiedy Deadpoolowi ręka odrastała w kilka sekund :]. Więc... czemu nie?? ![]() |
elfkaNenar napisał/a: |
Za dużo kreskówek... za dużo kreskówek... Niech mu ktoś odetnie Kablówkę ![]() |
AmazonkAA napisał/a: |
a ja nie wiem, jak takie COS moze chodzic po Ziemi :/ |
Tenchion napisał/a: | ||
|
Himitsu napisał/a: |
1. Hłehe, obecnie jedynymi polskimi kanałami, na którym emitowani są X-Meni to Fox Kids i Cartoon Network. Jako że nie mam obydwóch stacji od dość długiego czasu, można się obyć bez całkowitego odcięcia kablówki ![]() 2. Tego wątku w kreskówce raczej nie było, gdyż z tego co kojarzę postać, o której mówiłem (Deadpool) występuje tylko w komiksie. ![]() ![]() |
Napastnik napisał/a: |
Ale wy tolerancyjni ;/ ![]() |
Napastnik napisał/a: |
Fajnie chłoptasiu, tylko, że to nie jest wątek o kreskówkach. ![]() |
Czemu oceniacie ją od razu, tylko dlatego, że jako dziecko (yyyym?) zmieniła płeć? Owszem, nie gra fair z tymi facetami, ale... Skąd wiecie jaki ma charakter? Może robi to dla kasy? No ja nie wnikam. (i nie odpowiedajcie na to, co wyżej napisałam). |
Ale wy tolerancyjni ;/ |
|
ja napisał/a: |
(i nie odpowiedajcie na to, co wyżej napisałam) |
Nie, nic jej nie usprawiedliwa, tylko wku...rza mniem gdy kto mówi od razu głupia, od razu szmata po jednej głupocie, po tym programie. Owszem, zachowała się paskudnie (małe słowo), ale to nie powód, by od razu pisać że jest taka, siaka, owaka. To moje zdanie. |
|
Kiedys nawet weszlam na czat i czytalam dyskusje o tym, jak to fajnie byc babo-chlopem, ze ta Miriam to ma dobrze etc., etc. i ktos tam ze 'ja tez bym tak chcial, ale to niemozliwe bo nie mam pieniedzy, ale to modne!'. <jeb> |
Nie chcę być z homosexualistą, bo oni są dla mnie jak siostry, wolę heterosexualistów, bo oni chca kobiety taki jak ja |
nidhogg napisał/a: |
a amazonkaa, te zdjecia przeicez byly w tym temacie na poczatku i od tego cala dyskusja sie zaczela. |