Cytat: |
Ja straciłem dziewictwo |
Robal napisał/a: |
Normalnie. Jak będziesz starszy i grzeczniejszy to sie przekonasz ![]() |
panienka_wierzba napisał/a: |
faceci się rozprawiczają ![]() |
Himitsu napisał/a: | ||
Ot co. Ale nie tracą dziewictwa ![]() |
Nieznajoma13 napisał/a: |
Połowa dla mnie osób jest tu nie poważna...
Ludzie zrozumcie... Widać, że ta dziewczyna jest pewna siebie... Pewna swojej dojrzałości... A to, że chciała zrobić to w Walentynki... To świadczy o tym... Że chce aby było wyjątkowo... Pomyślcie kilka razy zanim napiszecie coś... W sumie każdy może mnieć inne zdanie, ale ehhh... |
Nieznajoma13 napisał/a: |
Ludzie zrozumcie... Widać, że ta dziewczyna jest pewna siebie... Pewna swojej dojrzałości... A to, że chciała zrobić to w Walentynki... To świadczy o tym... Że chce aby było wyjątkowo... Pomyślcie kilka razy zanim napiszecie coś... W sumie każdy może mnieć inne zdanie, ale ehhh... |
Himitsu napisał/a: |
Naprawdę chciało Ci się tyle razy wciskać kropki i Enter?? ![]() |
Nieznajoma13 napisał/a: | ||
Tak chciało mi się... ---------------------------------------------------------------------- A tak wogóle to będę się czepiała ![]() Jeśli tylko będę miała na to ochotę... To moje zdanie... I tyle... Pozatym czy Ty widzisz tu, że ta dziewczyna nie jest dojrzała? Przestań... Jak będzie chciała zrobi to... No i tu jestes nie poważna "żeby straszyć dziewczyne, że będzie boleśnie?"... Jak widać jesteś taka doścwiadczona, że ojej... Zadziwiasz mnie... Bo to nie prawda, że pierwszy raz jest "zawsze" bolesny... Może być wyjątkowy... I jak widać ta dziewczyna tego chciała... Więc powiem jedno... To Ty się nie czepiaj... I jeszcze drugie... Nie powiedziałam, że "wszyscy są tu nie poważni"... I to chyba na tyle... Przeczytaj 10 razy zanim coś napiszesz... |
babe napisał/a: |
Dam ci najlepsza rade pod sloncem: wez sie zajmij nauka albo zabawkami, bo 15 lat to ZA MALO . tylko ci sie wydaje ze jestes gotowa, w takim wieku nie mozna byc psychicznie przygotowanym na sex. przemysl to |
Po prostu dziewczyno, jeśli masz wątpliwości to odłóż na później. My nie możemy za Ciebie podjąć tej decyzji |
A uważasz ze rady tu dawane są niepoważne ?
Ze chce zeby było wyjątkowo ale za pierwszym razem moze byc raczej tylko bolesnie ? zapytała tez o metody antykoncepcji i dostała ospowiedz ... to chyba dobrze prawda ? nie zauwazyłam zeby ktoś z odpowiadaj,acych był niepoważny Zapytała ... kazdy odpowiedzial ... a ona sama zdecyduje Nie wiem po co sie czepiasz Moze rozpoczac wspolzycie ... ale musi byc tego naprawde pewna |
frigg napisał/a: |
no wlasnie skoro juz po walentynkach to powiedz chociaz czy sie udaly? ![]() |
Kucia napisał/a: |
najlepiej sie nie zabezpieczaj bo to malo przyjemne
jak masz problem to napisz do ziarna glupia krowo |
frigg napisał/a: |
kinga daj spokoj - po co sie wlaczasz w dyskusje...mnie juz 3 posty kuci wystarczyly zeby wiedzic ze kolezanka/kolega sie nie nadaje do dyskusji |
Christine fan napisał/a: |
Kucia jak nie masz co mówić,to siedz cicho,Bo Ci mod da ostrzeżenie albo bana i sie skończy dzień dziecka.Jednego "inteligenta" mniej na forum. |
No ale cóż... przynajmniej pośmiać się można |
Christine fan napisał/a: | ||
Ja tam nie wiem,czy śmiać sie czy płakać nad tym jacy ludzie chodzą po świecie i jakie farmazony wypisują... |
Himitsu napisał/a: | ||||
Śmiać się, śmiać ![]() ![]() Ale się offtop zrobił ![]() |
Kucia napisał/a: |
najlepiej sie nie zabezpieczaj bo to malo przyjemne
jak masz problem to napisz do ziarna glupia krowo |
Olcia napisał/a: | ||
hmmm... i kto tu jest "glupia krowa"? Nie wiem czy zauwazylas ale ten temat jest juz dawno nieaktualny "głupia krowo" jak masz jakies hallo to "napisz do ziarna" |
Chesterka napisał/a: |
Tylko moderatorzy i admini mogą dawać ostrzeżenia, a Olcia żadną z tych osób nie jest, więc ostrzeżenia jej dać nie może ![]() |