Dzieci OnLine

Do śmiechu - Pokemonowy, słiiiit blogasek :P

Anonymous - Nie 09 Sty, 2005 21:43
Temat postu:
nie uwierzycie co znalazłam.na jednym z pokemonowym blogu www.lady-jewel.mylog.pl zobaczyłam taki oto obrazek
http://www.lady-jewel.mylog.pl/grafika.php?fn=4425.free.bootki.jpg
straszna jej głupota..
Kinga - Nie 09 Sty, 2005 21:47
Temat postu:
Gabra napisał/a:
nie uwierzycie co znalazłam.na jednym z pokemonowym blogu www.lady-jewel.mylog.pl zobaczyłam taki oto obrazek Obrazek
straszna jej głupota..

/me ogląda bloga ... próbuje odczytać pare zdań

< opada szczęka >

AAAArggh ! <--- krzyk przerażenia

BuahahhahHAHHAHAHhahhHAHHAhhha < --- niekontrolowany wybuch śmiechu

ALe szablon ... ale muza ... aoe pismo

Ja jak próbowałam dłużej sie rozlukac i spojrzałam na białą kartke to zmieniłą od tego szablonu kolor OMG

przecież to mega beka

Mega wypas i wielkie joł różowe cytaty Smile :

"Stłąo siem to rano, jak swykle szedłam sobie do sqla, myslonc o Mandarynie i Ericu Prydzie, asz tu nagle jakaś tajemnicza siła zaciongneła mnie sa jeden s wshehobencych w moim mieście stoguw siana. Na pochontq myślałam że to Jankowy, ktury dofieciał siem o klonttfie kturom rzuciłam na jego miejskie krufki, ale jedno spojshenie wystarcyło abym rosposnała moiego boia. Chciałam kshyknonć s radości, ale on tylko subtlenie zatkał mi usta i delikatnie wyszeptał-"Morda Daria, albo ci [cenzura], a jak powiesz komós że tu przyszedłem to terz ci [cenzura]". Tylko subteklnie kiwnełłąm głuwkom, a on kontynuował.Romanytchnie sadeklamoffał jakiś kafałek poesji "Tamta [cenzura] mi siem znudziła, chcesz znowu być ze mną??". Na pochontq oodavalam niedostempnom jak Xtina v "Dirtie"."]
Mósze vvam powiedziec, rze jestem obóżona waszymi oskarsheniami Niektooshy piszom, rze muj boj mnie wykoshystał i rze zahowuje siem jak jakaś dziwencja. Jesteście hyba ciency z matematychki Dziwencje robiom to ó nas vv Kobiernichkah za 50 zeta lób worek ziemniakooff, a ja zostałam wyceniona na 500 zł, słownie pięciset zeta, i jeszcze ciószek z Orsaya, wienc proshe mi tó nic nie insynować
Inni mooffiom, she jestem pokemonem jakimś. Hihi ale vy głoopiótcy. Psheciesh navet dziecko vie she pokemony to legenda. Tak jak smoki i eskimosi.

Cały blog to jedna wielka mega gleba Smile
nidhogg - Nie 09 Sty, 2005 21:52
Temat postu:
uo jezusie, szkoda, ze obrazka nie widze, ale jak mniemam mial to byc odnosnik do obrazka z butem, nom coz, swietna dziewczynka jest

edit: kurde jak czytam, to nie mkoge oprzec sie wrazeniu ze to sa jaja, nie wierze ze sa takie glupie laski
Anonymous - Nie 09 Sty, 2005 21:55
Temat postu:
Jezusie słodki, Matko wszechmogąca, jakby to ujął Osioł...
Tenbitowska zaraza atakuje już nawet Mylog Confused. Zaniedługo cały Internet zostanie zarażony Confused. Trzeba uważać, bo jeszcze nam się udzieli Confused.
Kinga - Nie 09 Sty, 2005 21:57
Temat postu:
Najgorsze jest to "Jesteście hyba ciency z matematychki Dziwencje robiom to ó nas vv Kobiernichkah za 50 zeta lób worek ziemniakooff, a ja zostałam wyceniona na 500 zł, słownie pięciset zeta, i jeszcze ciószek z Orsaya, wienc proshe mi tó nic nie insynować
"

Ile ten pokemon ma lat :O
fakt Dziwencja :O

<lol> Aaa wiem ile ma lat tzn rzekomo 16 rany tacy ludzie w moim wieu <jeb>
Anonymous - Nie 09 Sty, 2005 22:01
Temat postu:
Cytat:
Ile ten pokemon ma lat :O
fakt Dziwencja :O

Ale dziwencja z długim stażem, skoro jest tak dobrze opłacana Laughing.
Kinga - Nie 09 Sty, 2005 22:03
Temat postu:
"
musychkem tesh loopi podobnom:

JeWeLeChKa (20:05)
a mash płytem Mandarynci
x (20:06)
nie koopiłam jeshce
JeWeLeChKa (20:06)
ohh napraff shybko ten błont
x (20:07)
ffiem
x (20:07)
jutro dostanę pieniąshki

A pshedewshytkim barco jom shanójem, bo w pszeciwieństfie do mnie (fstyt siem pszysnać)..., a zresztom sami zobachcie

x (20:24)
ja joosh nie jestem dziefficom
"

Notka troche wszesniej oj chyba nie taki dlugi staż Wink
Anonymous - Nie 09 Sty, 2005 22:09
Temat postu:
Cytat:
Notka troche wszesniej oj chyba nie taki dlugi staż

Cóż, więc wielkie nadzieje są w niej pokładane Laughing.
Kinga - Nie 09 Sty, 2005 22:11
Temat postu:
Cytat:
Jednak moje shycie nie jest takie rooshoffe ;( Ostatnio moja mami źle siem chooje. To wshystko chypa pshes tom epidemie grypy ktpoora naffiiciła kobiernichki. Totoosh moja biedna mami ma jej jakomś specjalnom odmiane - jakomś Rzonczke, czy cos takiego.I to nei ejst zwykła wirusowa choroba, tlyko jakaś wenerna. Mój tatuś tak siem o niom martwi rze ciongle na niom krzyczy, she niby jakieś syfy pshynosi do domu. Moja mami żeby się z tego wyleczyć dzwoni po takiego specjalnego doktora. Jak jest w pracy tata to zamykajom siem w pokoiq i jakoś on jom tam lechy. Dziffne jest tlyko to she ten doktorek pshyhocił jush fftedy kiedy mami nie była chora, ale moja mama jest po prostu przewidująca. Pevno stosoojom takom terapie jak oglondałam w TV, she lechom sfieshontkami, bo snalasłam oo mamy w pokojoo takom qlastom charnom smych i obrorze. Ten lekash jest świetny, nie dośc she lechy luci to jest jeshche weteranem ( to taki charociej co lechy zvieżenta)

Mhm prowokacja czy głupota ? <lol> fakt faktem że to mega lol Smile

Niech ktoś tzn mod podzieli topic i wyrzuci nam te czesc do testów czy gdzieś Wink
Anonymous - Nie 09 Sty, 2005 22:14
Temat postu:
O kur********************!!!!!!!!!!!!!!!!!
O mało nie zesikałem się ze śmiechu!! Poważnie!!
<megasuperduperhiperfullwypasLOL>
Anonymous - Nie 09 Sty, 2005 22:30
Temat postu:
nie fiidziecliscie jej sooper ffypasiastych szpilko glanów biggrin biggrin
wejdźcie na ten blog i tam na którejs notce będą tez jej buty!!
Kinga - Nie 09 Sty, 2005 22:33
Temat postu:
Mam nadzieje że to nedzna prowokacja śmieszna w swojej żałosności Wink
panienka_wierzba - Nie 09 Sty, 2005 22:59
Temat postu:
KURW@ KURW@ KURW@ KURW@... przepraszam za tą reakcję.. ale na tym pozwolicie skończe swój psot na ten temat...
Anonymous - Pon 10 Sty, 2005 08:25
Temat postu:
Super fotki Smile Pękam ze śmiechu na niektóre :p
EU07 - Pon 10 Sty, 2005 14:09
Temat postu:
Gabra napisał/a:
nie uwierzycie co znalazłam.na jednym z pokemonowym blogu www.lady-jewel.mylog.pl zobaczyłam taki oto obrazek
http://www.lady-jewel.mylog.pl/grafika.php?fn=4425.free.bootki.jpg
straszna jej głupota..

Brak mi slow Smile Skomentuje to jednym zdaniem: TAKIE RZYCIE!! LOL!! ROTFL!!
Elun - Pon 10 Sty, 2005 18:08
Temat postu:
nie no, ludzie kochani ten blog to jakas jedna wielka polewka hahahahahaha
Agentka - Pon 10 Sty, 2005 19:04
Temat postu:
ten blog to prowokacja, żeby ludzie wchodzili i komentowali. Na Onetblogu jest jeszcze gorzej, ludzie robia blogi pod tytułem "Jestem w ciąży w wieku 12 lat" itp, byle tylko byc w rankingu najczęsciej odwiedzanych blogów Evil or Very Mad
Anonymous - Pon 10 Sty, 2005 19:24
Temat postu:
A mi się wczytywac nie chce Sad
Idda - Sro 12 Sty, 2005 14:50
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
A mi się wczytywac nie chce Sad

Nie żałuj ,mnie po pięciu minutach zaczęła głowa boleć... biggrin Gdyby chociaż tam był orginał,ża tak powiem,tej piosenki,ale tam ciagle tylko GADALI!!!!Nawet nie było-Kaman Barbi,lec goł parti biggrin biggrin
Elun - Sro 12 Sty, 2005 15:30
Temat postu:
kliknijcie na ten blog prawym przyciskiem myszki Laughing
nie moge z jej glupoty Laughing
Anonymous - Sro 12 Sty, 2005 17:46
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
O kur********************!!!!!!!!!!!!!!!!!
O mało nie zesikałem się ze śmiechu!! Poważnie!!
<megasuperduperhiperfullwypasLOL>

taa jej iq=-165
Sztona - Pią 28 Sty, 2005 16:10
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
kliknijcie na ten blog prawym przyciskiem myszki Laughing
nie moge z jej glupoty Laughing

Kliknęłam przez przypadek i co?
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Jestem z TriX! AAAAAA! Ona mnie duśi swoim promieniem
>>>>>>===============================}:->
Spada na mnie klątwa faraona!
Muszę zagłosować w ankiecie i wpisać się do księgi bo jestem podłą szują!
AAAAAA!

Cytat:

Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 17:22
Temat postu:
widzieliscie jej najnowszą notke?a gifyy w niej zawarte? zobaczcuie choćby na ten

TO CZYSTA KPINA!!Z TAK PIEKNEJ FIGURY JAK PENTAGRAM ROBIA POPISÓWE;SIADA JAKAS OPASŁA LODÓWA W OBCISŁYCH SZMATACH TO WSZYSTKO W RÓŻU I KWIATKACH Crying or Very sad..
Płakac mi sie chce Sad
A oto jej butki:
[img]http://www.lady-jewel.mylog.pl/grafika.php?fn=4425.free.bootki.jpg[/img]
A tu nizej jak widac totalne poniżanie subkultury Gothów.. Sad

To przestaje byc smieszne Evil or Very Mad
Sztona - Sob 29 Sty, 2005 09:43
Temat postu:
Oto jej słłłłit poemacik
Cytat:
Sylvek joosh psheshedl, moje sliiit dzieciary
Lech najlepiej na nim baviom siem Winxiary
W dzampresce nei bylo problemoov z Trixiarami
Vshystkie pokonalam smoka plomieniami :*

Mam nadzieję że zapsokoiłam wasze podszeby!
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 18:58
Temat postu:
nie no bleeee, nie pokazujcie więcej takich rzeczy bo tu są małe dzieci! jak można zrobić coś tak podłego!? to jest debilne, na serio Confused Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke Puke
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 19:12
Temat postu:
[img]http://www.lady-jewel.mylog.pl/grafika.php?fn=4425.free.bootki.jpg[img] szpilko-glany, nie no bo zaraz szału dostane to na serio nie jest już śmieszne mnie to doprowadza do bardzo wielkiej złości Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 20:11
Temat postu:
Jak widze takie coś, to mi sie niedobrzee robi Exclamation Exclamation Exclamation
kabama - Sob 05 Lut, 2005 02:32
Temat postu:
wejdźcie se na to http://tru-hewi-metal.ziomek.us/index.php o matko normalnie głupota ludzka nie zna granic
tru hewi metaloofka himuś himuś i ciuszki z "orseja" hehehe normalnie straszne hehe aż normalnie mam sieczke w glowie
Sztona - Wto 08 Lut, 2005 14:18
Temat postu:
KABMA TO CHYBA TEN SAM GOŚĆ NAPISAŁ. ale grafika niezła nie powiem...
Anonymous - Wto 08 Lut, 2005 14:27
Temat postu:
kabama napisał/a:
wejdźcie se na to http://tru-hewi-metal.ziomek.us/index.php o matko normalnie głupota ludzka nie zna granic
tru hewi metaloofka himuś himuś i ciuszki z "orseja" hehehe normalnie straszne hehe aż normalnie mam sieczke w glowie

przeciez to wszystko dla jaj,zeby komentarzy miec a wiadomo jacy ludzie są pazerni na komenty ;/
Sztona - Wto 08 Lut, 2005 15:26
Temat postu:
Gaba jak zrobiłaś to serce bo ja chcę pieska zrobić (taki jak link w podpisie) POMOCY GAB!
Anonymous - Wto 08 Lut, 2005 15:28
Temat postu:
Jak juz pisałam Nokii:to magia grafiki Smile ten tekst i to serce to grafika jedna ale z przeźroczystym tłem.
Anonymous - Wto 08 Lut, 2005 21:37
Temat postu:
<Kitka(moj kotek) wybalusza oczy... mdleje... sztuczne oddychanie>
Oooo mamo!!!!!! co to ma byc? jakbym miala 5 lat bym na to poleciala!!! o jeju!!!! ta dziewczyna ma ostro poprzewracane w glowie... moze jej ktos przez ucho narzygal landrynkami ??
Anonymous - Wto 08 Lut, 2005 21:59
Temat postu:
Ona sama jest wielką,głupią landrynką.Słodka idiotka,u mnie w szkole całkiem takich sporo,ale wiesz,są ludzie i parapety.niestety.
Anonymous - Sro 09 Lut, 2005 07:16
Temat postu:
I jeszcze buty jak Avrilcia??? ja jej dam !! buhaha

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group