Gabra napisał/a: |
nie uwierzycie co znalazłam.na jednym z pokemonowym blogu www.lady-jewel.mylog.pl zobaczyłam taki oto obrazek Obrazek
straszna jej głupota.. |
Cytat: |
Ile ten pokemon ma lat :O
fakt Dziwencja :O |
Notka troche wszesniej oj chyba nie taki dlugi staż |
Jednak moje shycie nie jest takie rooshoffe ;( Ostatnio moja mami źle siem chooje. To wshystko chypa pshes tom epidemie grypy ktpoora naffiiciła kobiernichki. Totoosh moja biedna mami ma jej jakomś specjalnom odmiane - jakomś Rzonczke, czy cos takiego.I to nei ejst zwykła wirusowa choroba, tlyko jakaś wenerna. Mój tatuś tak siem o niom martwi rze ciongle na niom krzyczy, she niby jakieś syfy pshynosi do domu. Moja mami żeby się z tego wyleczyć dzwoni po takiego specjalnego doktora. Jak jest w pracy tata to zamykajom siem w pokoiq i jakoś on jom tam lechy. Dziffne jest tlyko to she ten doktorek pshyhocił jush fftedy kiedy mami nie była chora, ale moja mama jest po prostu przewidująca. Pevno stosoojom takom terapie jak oglondałam w TV, she lechom sfieshontkami, bo snalasłam oo mamy w pokojoo takom qlastom charnom smych i obrorze. Ten lekash jest świetny, nie dośc she lechy luci to jest jeshche weteranem ( to taki charociej co lechy zvieżenta) |
Gabra napisał/a: |
nie uwierzycie co znalazłam.na jednym z pokemonowym blogu www.lady-jewel.mylog.pl zobaczyłam taki oto obrazek
http://www.lady-jewel.mylog.pl/grafika.php?fn=4425.free.bootki.jpg straszna jej głupota.. |
elfkaNenar napisał/a: |
A mi się wczytywac nie chce ![]() |
Himitsu napisał/a: |
O kur********************!!!!!!!!!!!!!!!!!
O mało nie zesikałem się ze śmiechu!! Poważnie!! <megasuperduperhiperfullwypasLOL> |
AmazonkAA napisał/a: |
kliknijcie na ten blog prawym przyciskiem myszki ![]() nie moge z jej glupoty ![]() |
|
Sylvek joosh psheshedl, moje sliiit dzieciary
Lech najlepiej na nim baviom siem Winxiary W dzampresce nei bylo problemoov z Trixiarami Vshystkie pokonalam smoka plomieniami :* |
kabama napisał/a: |
wejdźcie se na to http://tru-hewi-metal.ziomek.us/index.php o matko normalnie głupota ludzka nie zna granic
tru hewi metaloofka himuś himuś i ciuszki z "orseja" hehehe normalnie straszne hehe aż normalnie mam sieczke w glowie |