Sport - czy jest... kasiulkaAZS - Nie 09 Sty, 2005 21:31 Temat postu: czy jest...
czy jest tu ktoś fanem siatkówki ??
oczywiście oprócz mnie
czy ternujecie gdzieś w jakim klubie ? Anonymous - Pon 10 Sty, 2005 08:14 Temat postu:
Ja jestem fanem siatki, a narazie gram tylko w szkole na SKS:P panienka_wierzba - Pon 10 Sty, 2005 09:09 Temat postu:
ja tam b. lubie siatkówke =] w 6 klasie ^^ (hyhy) byłam w reprezentacji szkoły, doszłyśmy z dziewczynami dosc daleko, bo do wojewodzkich chyba. W tym roku też mnie wzięli do reprezentacji szkoły, ale to były tylko takie rozgrywki dla zabawy =].
Nie nie gram w żadnym klubie, nie ciągnie mnie do tego . ajeczka11 - Pon 07 Mar, 2005 16:44 Temat postu:
JA uwielbiam siatę ale jak Kicia gram w SKSie:-) Olcia - Pon 07 Mar, 2005 18:42 Temat postu:
Ja tez bardzo lubie siatkowke...nom ale moje granie ogranicza sie jedynie na wf'ie i SKS'sie...za to kocham koszykowke...to chyba najlepsza gra zespolowa na swiecie (przynajmniej ja tak uwazam )
Pozdroofka ajeczka11 - Wto 08 Mar, 2005 18:10 Temat postu:
Olcia napisał/a:
Ja tez bardzo lubie siatkowke...nom ale moje granie ogranicza sie jedynie na wf'ie i SKS'sie...za to kocham koszykowke...to chyba najlepsza gra zespolowa na swiecie (przynajmniej ja tak uwazam )
Pozdroofka
witaj w klubie;) Ja też uwielbiam kosza:) Gram w reprezentacji szkoły,bo w siate taka dobra nie jestem:/ Anonymous - Wto 08 Mar, 2005 19:19 Temat postu:
Ja także lubie siatkówke, ale gram tylko na w-f'ie i na SKS'ach Kilka razy byłam na zawodach siatkarskich za szkoły ^^ Anonymous - Wto 08 Mar, 2005 20:51 Temat postu:
a ja wole joge tai chi i szermierke , krav maga tez była fajna ale sie na wakacjach zapisuje na thaiski boks Francesc0 - Wto 08 Mar, 2005 22:42 Temat postu:
siatke lubiem! ;] nie gram w zadnym klubie czy reprezentacji bo mam cos z zastawkami i zbyt szybko sie męcze... sportowcem nie moge zostac ;/ Aśka - Sro 09 Mar, 2005 16:21 Temat postu:
Ja tez lubie siatkę ale moja gra ogranicza sie do grania na WFie i SKSach albo na podwórku Elun - Czw 10 Mar, 2005 15:32 Temat postu:
ja osobiscie uwielbiam siatkowke, na w-f tylko w nia gramy, chodze na sks-y siatkowe, mecze gwardii i mialam byc w druzynie szkolnej, ale wtedy nosilam okulary, a teraz mam soczewki, a z moja wada -5 to nie ma mowy o byciu w druzynie bez soczewek. Teraz to moze sie zalapie na przyszly rok