to mówią mi że nie mogę bo jest już noc i teraz powinieniem siedzieć w domu (zima godz. 17.00-18.00). Ludzie napiszcie mi co mam zrobić, jak mam próbować ich przekonać. Próbowałem się z nimi kłócić ale to nic nie dało. Mam już 14 lat więc moim zdaniem powinni mnie puszczać na pole. Z góry dziękuję za porady...POMOCY!! | krawcu7 napisał/a: |
| Próbowałem się z nimi kłócić ale to nic nie dało. |
| krawcu7 napisał/a: |
Więc sprawa wygląda tak że moi rodzice coraz częściej doprowadzają mnie do szału. Np. nie chcą puszczać mnie wieczorami na polko. Jak ja chcę iść do mojej laski to mówią mi że nie mogę bo jest już noc i teraz powinieniem siedzieć w domu (zima godz. 17.00-18.00). Ludzie napiszcie mi co mam zrobić, jak mam próbować ich przekonać. Próbowałem się z nimi kłócić ale to nic nie dało. Mam już 14 lat więc moim zdaniem powinni mnie puszczać na pole. Z góry dziękuję za porady...POMOCY!! |
| Avell napisał/a: |
| lol, nie masz co dyskutowac. Jestes dzieckiem i nie powinienes w zimie o takiej porze lazic, ich zachowanie jest calkiem moralne, i nic nie zmienisz. |
| Avell napisał/a: |
| Anyway na specyficznych ludzi mozna trafic zawsze, i wbrew pozorom najczesciej jak jest ciemno, dochodzi do takich akcji. |
| Cytat: |
| jzu nie jestes dzieckiem... |
| Kinga napisał/a: |
|
Bw fajne masz zainteresowanie :/ ... Pokemonku |
| Cytat: |
| Zainteresowania: PiŁkA NoŻnA...DzIeWcZyNy |
| Christine fan napisał/a: |
| Skąd to pismo się wzieło?"Przeciek" z psychiatryka czy co... |
| Kinga napisał/a: | ||
| Yy ... nie nie dokladniej o to
|
| katrina napisał/a: |
| zaczynam mysles ze na tym forum sa dzieci od 12-16 lat bez wiekszych problemow, dorastajacego zycia... ja mam 17 lat i nie moge wychodzic po 21 wiedz jak czytak mam 15 lat i moge wracac o 22 lub pozniej to troszkie wrrrrrrrrr no nie wiem....zna ktos forum dla 17-i wiecej ....napiszcie mi |