Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - Dyskoteki

zazulita - Sob 08 Sty, 2005 19:59
Temat postu: Dyskoteki
Czy gdy wasza szkoła organizuje dyskoteki, to czy musicie płacić za wstęp na nie i czy te opłaty są wysokie??

U mnie w szkole niestety trzeba płacić aż 6 złotych. Ja rozumiem, że trzeba opłacić DJ, ale uważam, że 6 złotych to dużo zadużo, gdyz zawsze chodzi baaaaaaardzo wiele osób na dyskoteki i gdyby zbierali mniej kasy to też spokojnie starczyłoby na opłaty...

A jak jest u was w szkole??

Pozdrawaim Very Happy
Noid - Sob 08 Sty, 2005 20:17
Temat postu:
U mnie od 3 lat nie ma dyskoteki dla całego gimnazjum, bo na ostatniej zorganizowanej wszyscy się upili i nie było zbyt przyjemnie. Więc jedynie są w szkole tzw. dyskoteki klasowe.
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 20:23
Temat postu:
być moze dj jest profesjonalny,drogi.Trzeba utrzymac dyske,jak jest żarcie to tez trzeba za nie zapłacic Smile
w naszej podstawowie tez tak bylo,ale byly jakies dofinansowania i problem z głowy,a kasa z komitetów raczej nie wystarcza,nie wszyscy płacą komitety Wink
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 21:11
Temat postu:
U mnie w budzie śa bardzo żadko tysokteki (góra 2 na cały rok szkolny). W tym roku zorganizowano dyske, a samorząd nie miał kasy więc wstęp kosztował 1zł.

A w budze Zazulity to po prostu zdzierstwo kasy :/
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 21:19
Temat postu:
Kiedy chodziłem do gimnazjum, koszt wstępu na dyskoteki wynosił 2-5zł (z tego co pamiętam). Ewentualnie, jeśli dyskoteka była na jakąś specjalną okazję (np. Helloween) to przebierańcy mieli wstęp darmo.
A ja i tak nie chodziłem, bo nienawidzę dyskotek Mr. Green.
Elun - Sob 08 Sty, 2005 21:22
Temat postu:
a my nic nie placimy
Caly sprzet mamy wykupiony wlasny, a DJ w szkole tez mamy (no oczywsicie nie tacy super profesionalni, bo ile ma sie w koncu lat w gimnazjum Smile )
Kinga - Sob 08 Sty, 2005 21:40
Temat postu:
A u mnie to zalezy kto organizuje czy podstawówka czy gim ... ale jesli Gim to jest cena biletu jest taka

2 zł Gimnazjum
2,50 Podstawówka
3 zł Absolwenci

Tak jest tak gim organizuje
A co do kasy to idzie ona 50% dla samorządu i 50% dla klasy która organizuje

Kiedyś było tak że DJ byli różni A teraz jest zazwyczaj jeden chłopakz mojej klasy i naprawde zawodowo prowadzi dyski Wink
A kasy nie bierze chociaż zawsze musi swoj spezet przytargać bo szkolny jest trochi lichy
Agentka - Sob 08 Sty, 2005 22:18
Temat postu:
u mnie jest najczęsciej 2zł (może ze 2 razy było 3) a dyskotek jest około 4-5 w roku szkolnym. Połowa "dochodu" idzie na Dj a połowa na szkołę. Ostatnio był nawet pokaz breakdanc-a Mr. Green
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 22:23
Temat postu:
U mnie w podstwowce dyski albo były za darmo lub za 1-2 zł i było świetnie.
TEraz w gimnazjum są takie same ceny Mr. Green ale mysle ze troche fajniejsze dyski...
Anonymous - Nie 09 Sty, 2005 10:09
Temat postu:
U mnie kosztują ok 3 zł , ale to są takie denne dyski że nawet na nie nie chodze!!! a żarcie to trzeba sobie samemu zakupic............
Anonymous - Nie 09 Sty, 2005 11:28
Temat postu:
U mnie sa dosc czesto, za ok. 1 zl. Ale ostatnio bylam na takiej z 3 lata temu. Nic mnie nie obchodzi, ze Ostatio wszyscy przekonuja, ze dyski sa coraz fajniejsze. Nie sposob sie przeciez bawic w rytm "Jestes szalona" albo "Jej czarnych oczu". Pamietam, ze na ostatnich koloniach swietnie sie bawilam na dyskotekach. Ale tam i muzyka byla zupelnie inna. I towarzystwo.
Nikita - Nie 09 Sty, 2005 14:12
Temat postu:
U mnie w Szkole Podstawowej takie dyskoteki są bardzo rzadko...1-2 dyskoteki w semestrze...Powód? Mało zainteresowanych...Raz byłam na takiej dyskotece i szkoda czasu...Mało osób...muzyka do bani..Ile się płaci? Ok. 1 zł Wink Nie ma to jak andrzejkowe dyskoteki Smile
Miracle - Nie 09 Sty, 2005 16:28
Temat postu:
U mnie sa srednio. co 2-miesiace albo zadziej i nic sie nie placi bo u nas chlopcy puszczaja muze.A w domu kultury w wakacje w tamtym roku to przyjezdzal DJ no i tak nic sie nie placilo;-)
Anonymous - Nie 09 Sty, 2005 17:54
Temat postu:
U nas się płaci złotówkę... i dyskoteki nie mieliśmy od Andrzejek tamtego roku za picie, w tym jeszcz enie było, bo się klasy nie mogą zgrac, a w sumie i tak bym chyba nie poszła, bo jest do doopy, nawala nagłośnienie i wogule
mroweczka - Pon 10 Sty, 2005 15:03
Temat postu:
U mnie w podstawówce na początku nic nie płaciliśmy,dopiero później szkoła zatrudniła lepszego DJ-a i był wstęp za 2 zł. TEraz zmieniłam szkołę(gimnazjum) i trzeba zawsze płacić 2 złote. Moim zdaniem 6 złotych to jednak przesada...
BTW-A na dyskoteki i tak nie chodzę Mr. Green
Mróweczka Kwiat
Papierowa Tęcza - Wto 18 Sty, 2005 22:36
Temat postu:
z tego co wiem, to u mnie w szkole koszt wynosi 2 zł.. nie jestem do końca pewien, ponieważ taka forma rozrywki osobiście mi nie pasuje (ale czego sie spodziewac po maniaku 2 wojny światowej z syndromem poezji śpiewanej)
nika - Pią 21 Sty, 2005 16:45
Temat postu:
Ja chodzę do szkoły z miracle więc też nic sie nie płaci.Dyskoteki są, ale z różnym skutkiem mam na myśli że czasem jest spox: spox muza i wogóle ale na niekt.órych jest nudno bo chłopcy sie wygłupiają i takie tam ale lubie na nie chodzić Smile
justka007 - Sob 22 Sty, 2005 18:35
Temat postu:
U mnie w podstawówce zbierali po 1zł. W gimnazjum chyba też ale nie pamietam.
MeGi111 - Sob 22 Sty, 2005 19:28
Temat postu:
W podstawówce miałam za darmo chyba... Jednak dyskoteka była raz na pół roku chyba... Dlatego organizowaliśmy dyskoteki z kółka misyjnego Smile Tym co to czytają pewnie wydaje się -nuda... Jednak były one jak każda dyskoteka!! a nawet lepsze... bo w dodatku moglismy sobie sami wybierać muzykę...

W gim. dyskoteki mamy mniej więcej co 2 miesiące.. wstęp wynosi zwykle 2 zł. Kiedyś mogli za większą cenę wchodzi ludzie spoza naszego gim. dio czasu aż ktoś rozwalił drzwi do kantorka Razz od tego czasu mogą być tylko ludzie ze szkoły i BARDZO DOBRZE!!!!!! Zabawa jest zwykle świetna Smile
Mała - Sro 26 Sty, 2005 18:14
Temat postu:
u nas sa ostatnio b czesto. w tym miesiacu jutro jest juz druga!
1.50 zł.
Jutro cyba sie przejde;p pierwdszy raz od poczatku tego szkolnego roku.. ludzi juz nie ma ciekawych i jest stypa
Anonymous - Sro 26 Sty, 2005 20:49
Temat postu:
a ja chodzę na imprezy do strażaka Szymona i nic nie płacę! imprezy w remizie są 100x lepsze od tych ze szkoły
Załamana14 - Pią 28 Sty, 2005 21:43
Temat postu:
No to beznadziejnie maci eokropnie jak 6 złoty my nieplacimy nic labo 1zł tlyko od czasu do czasu.Serdecznie pozdrawiam
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 21:47
Temat postu:
poprostu w każdej szkole są inne ceny Smile
Michuś - Sob 29 Sty, 2005 20:46
Temat postu:
u nas nie ma tak żeby były regularnie a jak organizują czasami to się nie płaci ale co to za dyskoteka Laughing
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 20:54
Temat postu:
Michuś napisał/a:
u nas nie ma tak żeby były regularnie a jak organizują czasami to się nie płaci ale co to za dyskoteka Laughing

ja bym tam nie narzekał jak za darmo jest impreza Smile ważne żeby była dobra muzyka i ludzie wporzo.
Kicia91 - Sob 29 Sty, 2005 21:09
Temat postu:
U mnie w podstawówce było 4-5 dyskotek na rok i zazwyczaj sie nic nie płaciło chyba ze czasem jak byli jacyś lepsi DJ to wtedy sie płaciło ale to zazwyczaj koło 2 zł. teraz w gimnazjum sa tylko 2-3 dyski na rok Crying or Very sad i sie nic nie płaci a 6 zł to moim zdaniem zdzierstwo ...
GirlX - Nie 30 Sty, 2005 10:47
Temat postu:
U nas dyskoteki sa co 2 miesiace i sa bezplatne. Zawsze jest na nich mnostwo ludzi z ktoorych wiekszosc zamiast tanczyc podpiera sciane Smile
Anonymous - Nie 30 Sty, 2005 12:51
Temat postu:
u mnie na dzielnicy to przez długi czas się wogóle nic nie działo a szkoła nie chciała niczego zorganizować. teraz dyskoteki organizuje ksiądz Smile wstęp jest bezpłatny i nawet profesjonalny didżej jest! oprócz tego jest tzw. "ochrona" czyli ochotnicy pilnujący porządku, dlatego nie ma tam żadnych dilerów oraz innych elementów.
nasty_girl - Sob 19 Mar, 2005 23:13
Temat postu:
ja w gimnazjum ostatnio bylam na dyskotece bylam w 1 kl sa lipne, trzeba placic, i trwaja wczesnie, nauczyciele pilnuja to zdecydowanie nie dla mnie.. chodze gdzie indziej na balety
Akacja12 - Nie 20 Mar, 2005 13:26
Temat postu:
U nas jest darmo, nie ma żarcia, ktoś tam puszcza muze, nawet z dedykacją jest biggrin. Ale lubie te dyskoteki, bo jest dużo ludzi i jest fajnie Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group